Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Сакам да кажам...

Многу радосен ден , прво братучед ми дипломираше магистратура , а потоа имаше славење и тоа пуни маси слатки и пиење...

Јас си имам 4-5 кила вишок и таман да почнам да слабеам , некој мора да слави .... И така ај реков ке каснам 2-3 кифлички колку да ме држи , ама сепак бидејки бевме на електро факултетот и тоа блиску до женско веце .... тоа е како у книга и филм убави девојки седеа надвор од тоалетот и гледаат како славиме ние 20-30 души и едната ме загледа мене да види што ке пијам , јас таман помислив со мојата љубовница кока-кола да заиграм малце ама сега срамота е покрај виски , коњак, црвено и бело вино да земеш кока-кола додека згодна девојка те гледа ...

Кај ке пијам сеа на пладне алхохол си викам , плус мастика жвакам и тоа љута ... ама ете да се покажеш дека си мушко дете ај земав вискито . Кога го пробав како жаба да јадам , изгоре грло , изгоре бубрег ама ете ајде да се напраиме важни пред девојчето кое ми се насмеа и си отиде ... сигурно за Челзи била затоа си отишла ....

И откако успеавме вискито решивме малце да го нахраниме стомакот... си викам кога ке си фатам девојка ќе слабеам а сеа навали народе на храну .... и леле колку вкусна храна од овој тањир од оној од ваму од таму пуни се мешко и на желудац му је тешко ...

и така со полн стомак решивме да го истражиме факултетот, никад не сум бил ... и видов две личности
    една нашминкана , другата не .... и двете беа грди .... можеби затоа што беа машки.
    Како може машко да носи шминка :?: , ја би се самоубил да имам машко дете шминка да ми носи а не па да видам некое ....
    сигурно вози кола и кога ке помине покрај тебе се слуша
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm gay .......... .............

И така ширејки ги воздушните бранови и поздравувајки се со другари се вратив на десертот
    ДЕСЕРТОТ КОЛАЧИ

Колач со чоколада и прелив некаков врз , леле ... леле што направиме
    и така полека со тресење и мала страст го зимам колачот и го ставам во уста , НЕ !
    прво го манијачам , па тогаш го лапнувам и уживам 5 мин со него .... ммм

но после 25 мин разговарајки и уживајки во хранат со малце честитање кон фамилиите беше време да си одам

Сепак заборавивме нешто нели

COCA-COLA , последната чашка остана ... и јас како којотот по птицата тргнав весело и малце пијано (од вискито , не сум некој јак пијач па после алхохол ме праќаат во димензии на успехот и среката)
    ја земав чашката
    помирисав воздухот кој произлегуваше во вид на мали балончиња
    го осетив пецкањето на кока-колата во чашката
    и со јазик нежно ја допирав црвено-црната фабричка вода
    и тогаш мојата уста ги осети почетните фази на кока колата која брзо се слеа во желудникот
    по патот ја осетив како ми се проширува низ целото тело размножувајки се како Кина
    и тогаш знаев
    Мојот ден е комплетен

* Видов книга "Еротски кувар" каде ке ја купам и ке правам еротски јадења :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl:

А сега време е за пуканки и Филм ....

На Neytiri, Phyramide, Go-Girl и 12 други им се допаѓа ова.
  2. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК денес многу моќно се чувствував кога му спуштив на еден нафуран дека е ЛГ (трејдмарк ту Секси :lol:). Уште помоќно се чувствував кога истото му го кажа професор.

Не беше толку лош ден, се на се. Само џабе учењето рано сабајле, можев да си поспијам подолго. :)

3. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Кога почина Џобс се воздржав, вчера за Тоше такоџе..ама денес неможам.
    Значи, немора да си нечив фан од раѓање за да имаш право да искажеш почит према него, па макар и на фејсбук.
    Муабетите у стилу 'до вчера незнаеше кој е, бла бла бла а денес пишува за него' се досадни. Мислам, сфаќам дека има еден куп статуф4ињ@ само за лајк43 , али ваљда не требало да пишувам секој ден за Еминем, за денес да имам право да ставам негова слика и честитка за роденден.
    Крај краева, кој ти курац - од кај знаеш колку некој знае за некого. FUUUUUUUUUUU,ограничени луѓе.
    И ај, толкава маса народ решила да го испочитува (акутелно) вчера Тоше, денес Еминем ..и некој изроди се дрзнале дека не им е гајле. Kewl статуси ? Your argument is invalid!
    Стужнато ми е од исправљање криви дрини на фејсбук. Ама најозбилно.
    СЕКОЈ СО СВОИТЕ ОРГАНИ!
    како што милува другарка ми

Да, long live Mr. Mathers III :bow: !

http://www.youtube.com/watch?v=v6W0fyl_ ... re=related

Не се замарајте луѓе со рекла-казала. И јас ко глупа, место да ви кажам за тиркизната (со корално црвено) ми соба,погледот кон запад и топлото кафе се замарам со вакви срања! Последен пат :emo:

Peace!

На L-enna, eli25, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Mрза г‘за не рани...

Јас па се чудев зошто сум секогаш гладна. :rofl:

5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

Behind every beautiful girl ....
    There is a dumbass boy who did her wrong ...
    And made her strong !!!
    :up: :nod: ]:)

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

СДК дека сум многу среќнааа. Конечно на одредени лиости им кажав баш се што ми лежеше на душа и да најубаво ми е! Не се каам и нема ни да се покаам!
    Денес почнувам официјално да вежбам во теретанааа јеееј :muscle: :muscle: :muscle:
    Да видиме колку ќе ме држи хобиво.
    И сакам да кажам дека не учам оваа среда и затоа ке си напишам еден долг пост и ке му се посветам на мојот најмил блог тој ден :)

Сите ги сакам се ми е најубаво, се ми е топ ах, камо секој педелник да е вакооов :D

:* :* :*

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк во ова темиве за мода ќе се изнатепаме :lol:
    преминувам во секс, таму највеќе се согласуваме :rofl: :rofl:

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК чувството кога ќе се спасиш од испрашувања по 5 предмети - ептен сум манга. 8) :lol:

На FortuneTeller.xD, baguf4e, Go-Girl и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

^ Истото го доживеав и јас изминативе денови :geek: 8)

10. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК конечно после една недела, вчера се врати буразот.
    Глупава атмосфера имаше дома. Два дена беше тивко. Немаше некоја музика, некое битче и некоја банална причина за да можам да се раздерам. Ништо ново, само да ги поздравам комшиите дека сум дома.
    Саботата решив ќе спијам макар и на ручек ќе станам, но ќе се одморам. Рано наутро братскиот глас одекна во моите уши како некое ѕвоно. Сонот застана за некоја минутка. Додека да си ја довлечкам неколкунаесет килската глава од едната соба до другата, буразерот отишол да спие. Мрзливиот задник со трчање отиде рикверц во кревет. Ма бев и јас ван Скопјево, али колку сме мизерни со сувенирите, тоа е нешто невероВатно. Ми текна дека повеќе би ценел нешто ако му напишам или нацртам, отколку нешто да му купам. Му го нацртав идолот. Го оставив на работната маса со цел да го види, но морав и сама да одам за да му воочам на грешките на лицето и да му посочам кој е уствари тој. На се` личеше, само не на тој што требаше. Со насмевка го покажав цртежот и самата си признав дека носот му е ко аспираторот на стрина ми, но типично за црнче. Се изненадив кога само пушти блага насмевка и ми рече "Добро е". :o Очекував хистерично смеење, но не беше спиен. :shake: Сеуште не добив негативна критика, па зар стварно е добар? :wasntme:
    Напнато е дома уште од рано изутрина. Си имам проблеми со крвта, моите масираат за да одам да проверам шеќери и разни ствари, но не! Решив не е до тоа. Малку како потресена сум овие два месеци.

Не е можно да сум сама постојано. Што има интресено низ кафичиве? Што е интересната работа да одиш во диско? Нема ништо интересно. Ништо! Кај имам партнер за дремење на клупи, паркови и било каде само не клубови и дискотеки? Изгледа никаде .. Пробувам да се вклопам во такво нешто, но не иде мајке ми.

Крај на штотуку започнатите соништа!

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СУМ ОЧАЈНА.

Ако има некој што знае ХЕМИЈА, најосновните работи, нека ми пише ЛП. Значи не мора да е експерт, туку најосновното, израмнување равенки, валентност.
    Утре тест правам, а немам основа од основно. :(

Фала однапред. :*

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

СДК дека ги сакам убавите изненадувања. Нешто толку безначајно на прв поглед, а заради тоа сум цел ден со насмевка на лицето. :) И некако сум замислена, сите ме приметуваат. Еве ваква сум :$ . Ама не ми смета! Слободно нека потрае, убаво ми е.

13. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Сакам да кажам...

Ох сонце тоа убаво :( Ќе ми фалиш... ;(

Душичка мала. Одма кога ќе ме видеше скокаше на мене, мрткаше со опавчето и се гледаше дека е среќно и дека сака да игра.
    Ако некој намерно му го има направено тоа :devil: :devil:

R.I.P. Буби. Ја така сакав да те викам, послатко ми беше. ;(

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

како сте ми фамилијо?
    еве јас да се ослободам да седнам да ве читнам :)
    во периодов што следува повеќе ќе ве читам отколку што ќе пишувам ама наближуваат колоквиумите мили мои,мора да се учи за да ви раскажам :D
    малку патам од стомакот но убаво и баш природно си се чувствувам :)
    се обидувам да достигнам се што ќе замислам и да знаете ќе успеам ;)
    секој ден истата рутина,станувам по ладното одам на факс се смеам со луѓето околу мене...
    наоѓа време цигарче за оние кои што и значат ич да немате гајле!
    мхм..ми фали мајчината прегратка... денес помалиот брат мн тажен ми делуваше "Ајде ма дадо дојдете си со тој бато,досадно ми е " - - - Фалите најмили ! ...
    се чувствувам како странец во пустина,далеку сум од она моето ..
    Ве гушкам и ве бакнувам :hug: :*

На Divinebutterfly и Hipica им се допаѓа ова.
  15. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

ах се заљубив :)

....пак ли :rofl:

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Сакам да кажам...

Dear Fervex, I love you!

На PrinceOfPersia, teddybear и crazylady им се допаѓа ова.
  17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

СДК Се срамам од тоа со каков народ го дишам воздухот. Ехх Македонче, никој не е како тебе. Пастрамајлијата била велешки бренд, штипска пастрамајлија не постоело. А, ние Штипјаните сме биле сељачишта, поради тоа што не сме знаеле за поимот пастрма.
    Коментарот е напишан од велешанец, некој што мисле дека е паметен.
    На оваа статија http://www.idividi.com.mk/intervju/love ... index.html

Aбе турското уште не е излезело од нас.
    Фала паметњакович за лекцијата, ама баш ме интерисира дали велешката пастрмајлија е со овчо месо.Не е ,нели.
    :D :D
    Јас се извинувам што не го напишав мислењето во соодветната тема, но не ми беше целта да пишувам за пастрмајлијата, туку за нашиот народ.

На TheCandy880 и maca99 им се допаѓа ова.
  19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Домче,најопуштено е :)
    Убав ден денес,се видов со сестричката и ептен се израдував.Па пробата за фустан ,па мал шопинг,купување глупости ама баш глупост во Џамбо и убав ручек во Старо буре.Фалеше и некое вино,убав ручек кафански не е мераклиски без чаша бело вино,не не,никако :shake:

Сега сме домче ги грејам рачињата со чаша зелен чај,и лаптопот во скут крадејќи и го ќебенцето на мама која сега се прибра дома од работа,премрзната ко куче со пликот мизерни пари што и ги дале денес на работа ;( Се воздржуваше да не заплаче држејќи го,зашто ме виде дека сум дома а не и кажав дека ќе си доаѓам,се воздржав...сакав да ја изненадам.Чашата чај за неа остана ,зошто задрема од умор ;( Ја гледам сега ја посматрам,колку брчки добила за 3недели,косата и опаднала ама пак се труди да се насмее....мене душата ме боли додека го пишувам ова,и јас како нејзе се воздржувам да не ја пуштам солзата да не се разбуди и да не ме види......

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк еве начин побрзо да оздравите во овие времиња :lol: .

На crazylady, AnaKarenina, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.