Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК секој крај е нов почеток. Некои работи не се случуваат како што ние сме сакале само затоа што далеку ПОДОБРИ допрва ни следуваат :) Живеј со трпение, а не со очекување. Очекувањата често се најголемата жива кал. Живеј сега, а не вчера или утре. И секако.. Верувај во себеси ! Среќата те чека можеби токму зад алогот ;)

Имајте убава вечер :hug: :l:

На ines.h, Theodora, SaIvnjaann и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сакам да кажам...

СДК-Господе дај ми трпение ама брзо! :~: :o:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

СДК дека само јас ја имам таа способност се што допрам да уништам! :@ Секоја ми чест :bow:

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

...среќен си? не се секирај ќе ти помине :P

На vendiii и Squirrel им се допаѓа ова.
  5. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

СДК дека понеделников понекогаш знае да ме фрли во некоја „депресија“.
    Ма немам желба да ги извадам книгите од ташна а камо ли да седнам да учам.. Не, не и не!
    Ајде дај боже во среда да не се учи.
    На секои пет минути ме фаќа некоја нервоза и само грицкам те смоки, те квики.
    Мислам дека ако земам да ја истресам тастатурава ќе нахранам 3 до 4 гладни деца од Етиопија |(

Туку, да не дрвам јас многу и да не ја исфрлам негативнава енергија на форумчево ми мило, драго, најдраго, ќе си пуштам антенна5 ќе ги чекам тако званите ЛавСонгс и порачињата кои ќе ми ги реди љубениот мој како што ќе течат песните.
    Оу јес хи ду дет. :angel:
    Го сакам бе. Иако понекогаш е сач ан идиот, знае да ме насмее кога сите ќе ме налутат или едноставно не ми тргнал денот или нели, ПМС. Знае и да ме налути ама веднаш почнува со фацките ала пуси бојфренд па сето тоа (за жал) ми изгледа шармантно и срцево иде пред паметот. :?:

Јас сега после долгото шмекање со ќебенцето ми ќе му се препуштам во прегратки.
    Останете ми така расположени :hug:

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Сакам да кажам...

СДК дека од утре морам да диета и вежбање све то.. немам време ни трпение да одам да посетувам фитнес сали, теретани и остало, па затоа ќе вежбам дома, е така да си знаете..
    ЈАС веќе 2 месеца, ќе се ставам на диета, ќе се ставам на диета и уште не сум се ставила.. Чинам 1 тон тежам.. Е неќе да може.. ОД УТРЕ!!! :fubar:

7. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Од утре официјално ми започнува пеколот. :worried:

Осеќам дека ќе имам свечен дочек:
    „Welcome, SexyLady!“ - :devil:

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК зборам општо, секој човек има свои верувања, своја приказна за која традиционално се држи и не прави никакви промени во тоа, тогаш зошто сите меѓусебно се убедуваме, ги докажуваме своите ставови или својата приказна, кога и онака знаеме предвреме дека ни е џабе некого да убедуваме? Не разбирам :^) зарем има потреба од докажување? Интересно, ем докажуваме,ем губиме :D џабе патот :rofl: А сигурно е џабе :D можам комотно да кажам, после сите овие години, од оваа гледна точка.Само важно е да се докаже, а не е битно дали е далеку од реалноста или не |( :rofl:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Колку криви работи може да исправи ова puppy фејсов,чудо некое. :D :wasntme:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

И така...утрешниот ден ќе ми биде прекрасен,уште од сега си знам и си се радувам.После толку лоши,грди работи,редно е малку уживање...Сепак,после дождот доаѓа сонце.

На Divinebutterfly, LivingGlam и teddybear им се допаѓа ова.
  10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк и ај сеа кцкај си главата шо да се облече за утре :?: :bandit: :bandit:
    Уште снег да падне и скиите ќе ги вадам .
    :(

ЛЕТО , I MISS YOU . :( ...

11. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Како ли јас да излезам, на ова студено, престудено време, со него да се видам и да му речам мали, гушни ме оти премрзнааааааааааааааа аааааааааааааааа аааааааааааааааа В. Многу глуп пост овој излезе. |(,
    http://www.youtube.com/watch?v=zIMVUagkjaM

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Сакам да кажам...

... како одеднаш тој bitchy badass attitude стана во мода, па и зачинето со иронија и сарказам и ДРАМААААААААА?
    За ова последново, не ве бива сите, дали под влијание на д-р Хаус, или мозок ви испиле оние Џрси Шор, не знам, ама многу е лејм...

ама стварно, кај и да се свртам, сите се некои badass chicks, да приповрати човек, а таму цмиздри за некои баналности, да земеш да и влепиш 16 воспитни.
    Феминистки - банда жени со одвишок машки хормони и терсене табиет.

Си мрчкам, зашто се разболев у најлошиот можен тајминг...

На mysterious, Strumfeta93, julie77 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК јееј пак ќе има Бинго со Игорче :rofl:
    Колку сме го играле со мама кога бев малечка..
    Не ни беше толку за добивка колку што ни беше за забава :)

14. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се смачи веќе од љубоморни глупаци и глупачки кои не можејќи да се поправат себеси постојано форсираат просечност и и се поклонуваат на истата, додека она што навистина вреди го поттурнуваат настрана. Не дај Боже некој да е попаметен или поубав од нив, да го бидува за нешто, одма ќе го линчуваат и ќе го клеветат. Неправди и кодошлами насекаде |( Лошо е тоа да го гледаш само, а не пак да го чувствуваш на своја кожа. :x

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

До сега се мучев да пишам краток состав за англиски. Ама некако не ми иде..
    Ај доколку некој се разбира од англиски, да ми пише во ЛП, кои ми се грешките. :$ Има за смеење.
    Слабо англискиов, слабо. :wasntme: Знам да преведувам, ама да преведувам од македонски на англиски, ама ич не ми иде. :doh:

На PussyHunter му/ѝ се допаѓа ова.
  16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ден полн турбуленции.
    утре бетер, ама психички се спремам од сега, туку кој да ме натера да си легнам кога имам работи за планирање ....
    Ај уште малки ...
    Не и се давам на болеста.
    Уживам во пријатна атмосфера со прекрасни луѓе.

Сфаќам дека понекогаш сум идиот, и толку идиотски сум заљубена што понекогаш ништо не ми е битно.
    Дури ниту студот.
    И во дуксер седев покрај него на 3те проклети степени надовр... болна(тој поболен ама нвм) и да можев ќе легнев под кола да му помогнам, ама доволна му беше морална поддршка.
    И стисок за рака после тоа.
    И прегратка.
    И искрена насмевка.
    Како и фината порака што наскоро ќе ја добие.
    Како и вкусното изненадување што ќе го чека утре.
    И срцето полно и овците на број кога ќе го слушнам како ми вика те сакам дебело мое.
    А јас тебе повеќе дебело мое.
    И да е минус степени, секогаш ќе се топам покрај него.

И единственито проблем е што јас во живо не сум олку срцкаста ... ретко кога се лигавам, или тој ... ама некако тешко кажувам што имам на душата а толку лесно ми иде да пишувам ... ех.

Ај невермајнд многу зборувам денеска, и мама дури ме искара :rofl:
    Ако ако, битно убаво ми е ...
    Само нека трае и трае и трае ...
    А јас ќе танцувам и на дожд ...
    И ќе се радувам и на снег, додека правам снешко ... со него.
    :D

Имајте фна лепа убава вечер, и утре убав ден вторник(злосторник), јас не го љубам многу некако бош ми е ... ама утре обештам дека ќе блескам од среќа и од љубов. Е не ќе се заебаваме. :rofl:

Ај сега стварно добра ви ноќ. 8)

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

На стравот секогаш да му викате иш! :!:
    Nvm......

На Elennaa и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  18. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.002
    Допаѓања:
    4.879
    Сакам да кажам...

Let the колоквиуми begin... а дали сме спремни,не прашуваат :/

19. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сакам да кажам...

Смев и солзи.

Научив многу работи периодов.
    Бев нејзина поддршка, ги бришев нејзините солзи, додека моите пробував да ги задржам и скријам. За да не види, за да не ја боли уште повеќе..

Научив да трпам и чувам во себе. Иако на моменти мислам дека ќе пукнам и дека ќе вриснам најгласно што можам, додека имам глас, преќутувам. Поради неа..

И нема нешто што ми е поважно на светов од неа. И се` би направила за да ја видам повторно онаа истата мама. Мојата мама, мојата..

Макар и образот да ми стане ѓон, по него да удира кој сака, колку сака, таа е моја мајка. И нема да ја оставам сама, посебно не сега. Зошто и требам толку проклето многу.. зошто ја сакам.

И тоа е единственото што е важно. Ќе издржам.
    :hug:

На BeYourself, crazylady, Buttterfly и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Што фино функционира ова наше општество! 8)
    Луѓе кои во средно учеле за економисти, ама не чекај после тоа се предомислиле и сакале да бидат нешто друго - па се запишале на сосем друг факултет, сега случајно се премислиле пак и ќе бидат економисти. Зашто да не, кога им се може! :clap:
    Епа алал да им е, јас немам ниту чичко ниту стрина ни вујко ни вујна....а тие неколку што ги имам немаат никакви позиции, обични смртници сме јбг :wasntme:

Блазеси им, а што друго да кажам....можат да си направат избор, па да се премислат, па да си играат со коцките како нив им одговара. Јас морам да ја лупам главата од ѕид и да донесувам одлуки кои неможам потоа да ги променам, на моите потези нема опција бекспејс или ундо. Најверојатно сум во предност, затоа што станувам повнимателна, размислувам по трезвено, анализирам, се трудам да пронајдам баланс меѓу можностите-желбите-потребите.

Јас сум овде, на дното, на почетокот и земам залет, правам висок старт за да се искачам до некаде. Немам кој да ме турне, немам кој да ми го причува грбот, САМО јас и мојата желба и волjа. Оставам на животот да видам каде, кој пат ќе се отвори!

Ах да не заборавам, отсега ќе шетам со штитници за рамења, го мразам она тапшање по рамо....тие не се обидуваат да ти влеат надеж или утеха, само бараат најслабо место каде би ти го забиле ножот ;)

На Tenna, eli25, Theodora и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.