Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gaabbii

Gaabbii Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека животов е крајно нефер, се прекинува баш кај луѓето кои имаат најголема желба да живеат. Бабичке те сакам!!!

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Јас сваќам моливче, сјајче, овоа-оноа, вамте-тамте..
    Ама кога ќе видам некое девојче на моја возраст, има ставено сто кила пудра, руж, пуж. Ма да ти се згади. Мислиш кога се поздравуваш, како да си мацнал во брашно. Јас еднаш годишно ставам сјајче, јесте да сум старомодна. Ама ова некако барем за мене, е премногу. :puke:

На thelittle17 и Monna.Monna им се допаѓа ова.
  3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Прво, благодарам за честитките, дефинитивно ми ја разубавивте ноќта уште толку.Лека полека,ама станавте дел од моето секојдневие,и ми се допаѓа тоа. :wasntme:

Денов беше навистина прекрасен,исполнет со мнооогу љубов и радост,бакнежи,прегратки...
    Ем што ми е роденден, си правам 1 година и 5 месеци со...него, човекот што ме одржува во живот последнава година ипол.Конечно видов што е среќа,искрена љубов, но и болка кога него го нема...
    Ви посакувам сите да ја искусите таа љубов,таа што секојдневно ве дрма,таа што прави пеперутките,или ајкулите (за кого како) да ви прават журка во стомачето...

Ве гушкам сите до една. :hug:

На bittersweet, crazylady, Divinebutterfly и 12 други им се допаѓа ова.
  4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Сакам да кажам...

СДК.....ти благодарам што постоиш. Ти благодарам што си секогаш покрај мене. Што ме слушаш и кога плачам и кога се смеам. Што ме тешиш кога треба, ме караш кога треба. Ти благодарам што си таква каква што си. Што ме прифаќаш ваква (никаква :P ) каква што сум. Ти благодарам што никогаш не си ме разочарала, и што знам дека нема да ги изневериш моите очекувања. Ти благодарам што си секогаш ведра и насмеана и што шириш позитивна енергија на тони околу тебе. Ти благодарам за безусловната поддршка која ми ја даваш секогаш и за се. Ти благодарам што никогаш не ми префрлуваш „па те нема се изгуби“ ако не се чуеме (читаме) 10 дена, зашто знам дека си тука, и знаеш дека сум тука. Ти благодарам што покрај тебе научив некои работи кои тешко дека некогаш сама ќе ги увидев. Што си една и единствена. И незаменлива.

Тоа е мојата најдобра другарка, драги феминки. Личност која вреди за 100 луѓе, ма и далеку повеќе од тоа. Личност која и тоа како ми го разубавува животот секој можен ден. Личност која јас лично ја сметам за едно од моите најголеми богатства, и себично си ја чувам да си ја имам и за во старост ;)

p.s. Срцко, ти праќам најогромна :hug: и :* , и те чекам за месец и нешто овде!! :rock: :party:

Се извинувам за постов, ама морав да си кажам некаде..... :?:

На Phyramide, Divinebutterfly, Hipica и 5 други им се допаѓа ова.
  5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

^^

Што велиш за овде ? :wasntme: vrski/sto-bi-mu-kazale-t324/12300.html

Инаку СДК магнет сум за кретени :@ Елеменатал беше во право :tmi:

Редактирам само што почнав со читање ми почна со емоции а сум опасно негативно настроена на кретенскиов пол :D

6. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Сакам да кажам...

^^ Велам дека тоа е тема каде што обично јас (а и други форумџики и форумџии) му кажуваат нешто на својот/а партнер/ка, симпатија....итн итн.

Извини ако ти посмета мојов пост.... :^)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Oд личчност од која највеке не се надеваш ке успее да ти скрши срцето а си се надевал долг период дека ке биде нешто.Страв ми е од се.Ги мразам овие денови.Мразам се што ме потсека на такви изроди.Си ја мразам и црвената коса,и ноктите,и очите,ма се мразам самата себеси и лута сум.ПМС јбг.Мора некој период да оладам и да ме снема.Да отидам на планина со овците
    (што ги немаме)
    .Што убаво ке е а?

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сакам да кажам...

Одмаздата е слатка..и се сервира ладна.. ООО ДАА !!! :D

На Miss.Ricci и thelittle17 им се допаѓа ова.
  9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Девојка се запознава 6 пати:

1.На фејсбук
    2.На само
    3.Во друштво
    4.Пијана
    5.Пред да добие
    6.Кога има добиено
    :lol: :lol: :rofl:

На Go-Girl и LilBaby им се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

На масава шише вино, полно повеќе од пола.
    Остана од романтичната вечера која му ја спремав, што на крај испадна фешти за кои не ми се ни збори.
    Него муабетот ми е ... ми иде цела да ја испијам и да бидам насмеана.
    Да не размислувам турбо и да не се нервирам со глупости ... барем за момент, да избегам од реалноста ...
    И да не дозволам проклети ситници да ми ја уништат вечерта што требаше да биде прекрасна ...
    И беше прекрасна, но не онака како што ЈАС планирав ... и затоа не сум во ред.
    Е не може така ... не сакам така ...
    Спонтаност мече, спонтаност.
    Некако дозволив да се водам по некои зацртани мои работи, и се помалку да уживам ...
    Некое глупаво чувство ме обзема и од страв се кочам и не знам што да сторам.
    А не е дека не го сакам. Го сакам и кога од мене го вади најлошото.
    Ама е до тоа што треба да се има и вакви денови, т.е вечери ...
    Нит по план, нит никако ... некако расположение како од типот не мачат други работи ама ај ќе забораиме на нив барем засега ... е немет ...
    И чудно е како некој толку го сакаш, повеќе од се, а воедно некогаш ти дие да му речеш оди си од мене, тргни ми се да не те гледам вечерва ... а уште почудно е како баш тогаш најмногу сакаш да го гушнеш силно ... и да знаеш дека те сака без да зборувате ...
    И сега, тук таму најадени, е*ани, малку винце низ организмот, лешници и филм ...
    И што ми е муабетот?
    Дека јас после се плачам, а тој 34930 пати ме праша што не е во ред, и сега дома истото го размислува и кај и да е ќе се јави пак да ме праша ...
    А уствари ...
    Се е во ред, ама човечкиот мозок понекогаш е буквално шит.
    Тоа ми е муабетот ...
    А главното што сакам да го кажам е проклетието пмс дојде.
    Наредниве 10 дена ... ооо денса кудуро низ нервниот систем ќе ми се дешава.
    налет, ќе пројде знам ...
    средо, веќе дојде, ти се молам, имај милост и не биди шит.
    Сигурно тоа и голем дел од вас го посакуваат ...
    :P

На ines.h, Divinebutterfly, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека јас сум единствената која се пакува два дена однапред.
    Ќе те тркалам црвено камионче мое повторно до автобуската станица :party:

На Divinebutterfly и Doozy им се допаѓа ова.
  12. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.732
    Сакам да кажам...

СДК дека неможеш да знаеш дали некој ќе те прифати ако не го кажиш своето мислење гласно ! ..
    Се додека си мислиш што би рекла таа/тој до тебе , не си ти ! .. Тоа ми се потврди денеска , одамна знаев дека е вака и дека треба секогаш да си кажувам мое мислење ( лице правење мразам ) а не да го кажувам она што другиот сака да го слушне .
    Не немање култура, сме биле сурови -па и ќе бидеме понекогаш кога вистината е во прашање ....
    Бидете поздравени и секое добро :* :wasntme:

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК

Чепкав во кантата ... И тешко на тој или таа ако е гуштер што ќе се осмели да отвори тема . 90 % се |( ]:) :fubar: :devil:
    Имам предлог :wasntme:
    Ај новиве членови да не ги дочекуваме на нож ... Туку ај да ги бодеме на шило да ги палиме на клада и после од нив да правиме салата :!: 8) :rock:

СДК
    дајте да не ги преплашуваме стварно грдо е а и јас ваква бев на момент ко ќе ме фати некој па жртвата е таму некаде . Од сега ќе бидам потолерантна , не како со зелените очички кои се надевам ми ја сфати поентата :wasntme:

14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

И дојдоа... Солзите едноставно се слеваат. После долго време ги пролеав овие солзи... И замислете не беа за него!!!
    Лошите работи се случуваат во животот, за жал, мора да ги има! Овие солзи повеќе печат од тие за него, а богами и нему му беше тешко да ме насмее вечерва...
    Си пијам црвено винце... Ме смирува... Ја мразам осаменоста што ја имам скоро секоја ноќ во мојата соба... Јас и компјутерот... Може да се каже дури и дека тој највеќе ме познава, а е една црна грда кутија...
    Имам трпение... Се надевам ќе се исплати, само не мора да е волку тешко да се издржува... Оваа вечер ќе биде без спиење за мене. Ми тежи нешто, ме притиска... И солзиве не ми се врели како што знаат... Си ја држат направената патека и не мрдаат од неа... Не сакам ни да ги избришам.

Ги сакам и двајцата, ги сакам премногу... Ама заедно!

Ништо од очекувањата за убав вторник!
    Мизерен!!!

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  15. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Сакам да кажам...

Perfect...fucking perfect...

16. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам life is good колку и ние да го “вреѓаме“ и да викаме дека е shit. Епа зашто тогаш живееме ако не ни чини животот. Арно си кажа Стив Џобс никој не сака да си замине од овој свет, дури ни оние што сакаат да отидат во рајот не сакаат да го напуштат земскиот живот. Рест ин пис, Стиви!

Сакам почитувани феминки и поедини машки тука на форумот како мене на пр. :) , да ве мотивирам и да ви кажам да уживате во секој момент додека дишите и сте присутни на оваа планета без разлика на околностите и тешкотиите. Се дур дишите имате надеж и шанса. ;) Уживајте во секое претворање на кислородот што го вдишувате во јаглерод диоксид кој подоцна растенијата го користат. Потребни сме на оваа планета, за да ја зачуваме природата! :D

Што добро ми иде вечерна филозофија... :)

На Zoza му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.308
    Допаѓања:
    158.269
    Сакам да кажам...

Сдк...a она у суштина паѓа на мушкарци кои само добро изгледаат и глуми авангарда... :puke: Да ти збоктиса значи.
    Имам проблеми со комплекс кој се однесува на комплексите на другите луѓе.Ме ужаснуваат,ме ежат,ме надразнуваат,се препотувам,ми се гади.
    Луѓе,кога ќе разберете дека научени фори не поминуваат,а?! Кога ќе научите дека некој забележува?! И кога ќе научите дека вашата изглумена приказна е...само приказна.Не е реална!Има такви кои ќе ви веруваат,додека не ве научат,но има такви кои ве знаат и ја знаат вистината,а вашиот капацитет не е во согласност со вашите изјави,не е во согласност со она што го нудите.Значи по стотти пат го кажувам,глупи сте. Наредно,пристапувам со директен напад,ризик јак и мила душа,ама тоа е. Не можам против вистината,а не сакам контаминиран простор. Оди си таму,лажи си ги тие што можат да бидат излажани.
    Забележувате дека губите од вашето така наречено јас секогаш кога ќе снемате место за инспирација,место од кое ќе научите нешто паметно и ќе го пренесете тука?! Хм...па вие без одредени луѓе у живот се множите со нула! Ај за промена ве молам појдете во театар,отворете книга,образовајте се пошироко,направете критички став на лична основа,не затоа што некој друг така рекол и мисли,а заради вашиот комплекс на нижа вредност му ги бацувате ма*ињата,мислите дека е најисправен,се понашате ко дете до 3 години кое е зависно у секој смисол од својата мајка.И глеј подоцна...тоа кулминира у комплекс на виша вредност во однос на други на кои сте им тотално непознати,па можете да се проектирате онака како што сте си замислиле...додека не се дојде до трулежот.
    Фала,исто и кај вас.

На Neytiri, anneyy и eli25 им се допаѓа ова.
  18. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Сакам да кажам...

I'm surrounded by idiots |( :x

Чак и во 6 сабајле тоа сознание, колку сурово толку и реално, баш знае да ме тресне од земја. |(

19. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Сакам да кажам...

dobro utro na site imajte prijaten den

20. martinuska

martinuska Популарен член