Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Избришани мислења

И јас сум во ПМС ама не ми е до расправање.
    Зш гледам некако да си го средам животот.
    Ете дојдов да се релаксирам овдека ама нема зошто.
    Ќе чекам да помине тензијата ;)
    Иако не ми е јасно зошто?
    Како да зборува љубомора и исфрустрираност од вас која ја преточувате во виртуелниот свет бидејќи немате каде?
    И јас сум исфрустрирана од се па што?
    Леле аман ,Фемина зар ќе стане ко ФБ? Зошто и тука читам во живо пренос од средби на форумџиките,статус-ВАМУ И ТАМУ СМЕ СО ОВОЈ,ОВАА.
    Кој сака нека продолжи да мрчи.
    Јас моето мрчење го завршив за денес.И не ми е полесно да знаете.Имам побитни проблеми од гледање статистика која на која и стегнала ЛАЈК.Ахахах до ЛАЈК ли ви дојде?
    Мене ми е до преживување на мојот живот,наоѓање на начин.
    Да мрчам ли и јас ,што кога пишав за една крајно лоша работа што ми се деси ,добив подршка и утешни зборови во ЛП само од 3,4 членки?Зар до толку сте хумани некому виртуелно барем да му дадете подршка кога му се сличило најлошото?
    Сепак мило ми е што си склопив убави пријателства виртуелни со неколку членки ,и затоа Фемина не ја оставам.

На ines.h, MacenceEna, crazylady и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Го разбудив сабајле во 3 часот за да му кажам дека го сакам.
    Морав :$ Го гледав P.S I love you,и на сред филм не можев да издржам а да не му кажам тоа што сакав,а и да го слушнам истото од него.
    Денес го зезам,му велам убаво ти дојде што те разбудив признај :D а тој вели,знаеш што ми дојде исто така убаво,што мислев дека е алармот за на работа,ама кога видов оти е 3 часот,така убаво ми дојде на душичката и си реков ехее си имам уште 3-4 саата за спиење ^_^

Ете,некогаш ми треба некое филмче или некоја книга да ме освести дека треба да му кажам нешто убаво на тој што ми го прави целиот живот убав.
    .

На MSkorpionka и maca99 им се допаѓа ова.
  3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    На zhap4e, Gunshine, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  4. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Избришани мислења

...бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла блаблблблб лбалбллблблб блаблалблалб бла бла бла бла бла..лбллблбллблблбллбблалблблаллб бла бла бла бла бла бла лбллблбллблбллббла бла бла..
    До ова дереџе е и тука и надвор.

На crazyinlove19, crazylady, starfish и 2 други им се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сакам да кажам...

СДК
    Во недостаток на попаметна работа, додека чекам син ми да ме удостои со неговото присуство на овој свет(мада во последно време почесто го замислувам како фреди кругер како ми ја распарчува утробата од внатре него ли како бебе :D)се навраќам на мојата тинејџерска љубов Леонардо Дикаприо, го измањачив секој негов филм по 100 ти пат.Само сега за разлика од кога бев тинејџерка не си правам бајрам на умот дека ќе ме земе за жена :rofl: сега уживам во неговите актерски способности и малку или малку повеќе се полигавувам на неговиот се подобар изглед.Лео е како добро вино што постар толку е подобар и поубав :P
    За сите обожавателки на Лео некако ги изгледаат првите 2 мин од интервјуто, го имам изгледано можеби милион пати и секогаш се смејам како и првиот пат.
    http://youtu.be/0zZjYUhkf_U

На MSkorpionka, Izaabella, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

:rofl:

Да не се потпалев некна со пуканки, ќе пробав втора тура да направам. Исто како на кино, ивн бетер. Не знаеш заплетот како ќе се одвива, па нови ликови, фаци, едно друго.... Их. :rofl:

Ајмо сите советот на Мистириос, може и малку блачко да се додаде. Колку да рипне шеќерот, ова она. :D

А, бе, луѓено леб немаат да јадат, пари за лекови немаат, умираат заради тоа, вие криви дрини исправате. Уживајте си во живеачкава, еднаш се живее. Ако се фаќаме сите за ситници, кај ни е крајот. Их, Џокси бре ли да ве кара и да ве учи, еј, дете од 14-5 години ?? (убав он на дада Дузи :*)

Еве една песна од мене :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=ikpj24WMOLw&NR=1

На bittersweet, crazylady, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Еј ако на некој му е здодевно а судејќи по ова што го гледам ве има такви богами многу, и ако се разбира у економија нека ми пише ЛП да му дадам едноставна задача да ми каже каде да ги инвестирам парите за да не ми пропаднат у инфлација. Евентуално да ми каже која овошка најубаво вирее, планирам да си ги засадам троа појќе за да не останам гладна еден ден кога целиот систем ќе падне.
    Пуф! Е вака :)

За девојките у пмс, да ви кажам што помага. Киднав молчешкум, реков за ова не ми е потребно друштво, сакам да сум сама. Сама со него. Му се с’снав. Го соблеков. Го зграпчив. Го лапнав. Направив долго - ммммм. Прекрасно! Фетишу мој. Богами помага еден дебел, голем, мрсен, вкусен, кинки, сочен
    хамбургер

Испробано пред некоја минута :rofl:

Аллооооо ајде бре да се зае*аваме не туку ми стварајте тензии непотребни. Светот и онака ќе го снема за некој ден - два, година, две, три...

На crazyinlove19, Johny, Miss-Independent и 7 други им се допаѓа ова.
  8. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Сдк-Не можам да се сетам на ден од мојот живот кога не му се радував на утрото. Имаше денови за кои знаев дека ќе бидат тешки, но секогаш сакав да се соочам со денот.

Сдк оладете малку форумот грубо изгледа кога неговите членови војуваат ... гледано од моја гледна точка . поздрав :)

На Gordana10 и julie77 им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Дојдов да кажам дека сум како нова.Се надевам дека ке испадне се како што треба и на крај ке биде по мое.А и беше :P

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.103
    Сакам да кажам...

Темава е отклучена, се надевам така и ќе остане.
    Не е во ред да се мешаат темите, нема потреба тука да се диксутира за некоја друга тема која и не е достапна за сите членови. Поготово да се вадат слики од друга тема и да се ставаат тука.
    Сите што имаат било какви недоразбирања нека си ги решат по лп, не секој сака да чита тука кавги и расправии и да се полни со негативна енергија.
    Исто, секој што има било какво прашање зошто мислењето му било избришано го замолувам да ми пише по лп. :)

На ljubam и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Сакам да кажам...

СДК ... затоа јас повеќе сакам и уживам да сум во машко друштво. :wasntme:

На Johny, crazylady, bittersweet и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Сакам да кажам...

СДК колку е прекрасно кога ке си истераш кафенце на сонце,во одлично друштво! Помеѓу луѓе кои те обожаваат,едвај чекале да те видат и да се насмеат на твоите смешки,да те изнафалат колку си дотерана и разубавена,и да те речат лепотица си станала,а згора на се, на другарска база да падне и понуда за брак :D Дружба си е држба,служба си е служба! :D

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Фемина убава си и добра, со поштени прекрасни девојки кои ме смејат секој ден, со девојки со кои би сакала да пијам кафенце и затоа ја сакам.
    Ми следи напорен период со рок кој сама си го поставив. Затоа се одалечувам малку од тебе, ќе ме има пак нормално и ќе си реплицирам на омилените теми, но морам да си ја појачам титулата во образованието, а темата е веќе одобрена јеах хепи сум :wasntme:
    Уживајте девојки, сами знаат кои се оние кои ги ценам со целата моја душа :*

На teddybear, crazylady, lolyta777 и 9 други им се допаѓа ова.
  14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

На чива страна сум? Сега не знам. Пак сум збунета. До вчера како да бевме крвни непријатели, а денес минавме прекрасно заедно... Што им е? Што ми е?
    Кога сум со нив заборавам на се лошо што ми сториле, а после, откако заминувам цел филм ми се враќа назад.
    Мислев дека после вчерашниот разговор ќе бидат уште полоши од претходно, но се излажав.
    Ете, денес како ништо да не било... Денес се беше поинаку, денес сите беа мили и насмеани кон мене, спремни да застанат до мене.

И уште нешто чув што ме замисли. Всушност таа што ми го кажа нема никаква потреба тоа да ми го кажува, тоа треба некој друг да ми го каже или јас сама да си го заклучам, но ете, таа го кажа:
    Животот е суров, има секакви луѓе меѓу нас! Не земај се при срце и научи да се заштитуваш!
    Знам што ја поттикна ова да ми го каже, но беше неочекувано.
    Изненадуваат секој ден се повеќе и повеќе...

15. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Сакам да кажам...

СДК дека животот е премногу краток и треба вистински да се живее. Не вреди да се исполнува со неубави настани кои оставаат рана и колку да се обидуваш да заздрави, таа засекогаш ќе остави трага дека постоела.
    Живеј го овој ден како да е последен. Исполни го секој миг со љубов, добрина, насмевка, подадена рака на секој, и на оној кој му треба и на оној кој не му треба. Зашто добрината останува за век и веков. Секој во своите мисли со убави спомени ќе се навраќа во минатото. А тој убав збор, допир, прегратка, помош ... ќе грее повеќе од сонцето.

Бидете ми среќни, весели и расположени. Не дозволувајте лошото да надвладее, спротиставете се со добрината. За неа не постои ни закон ни казна, а секогаш победува.

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: .......................... за сите

На Srekicka, Bright, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да кажам...

Секој пат ми се случува ова :$

На crazyinlove19, zhap4e, Strumfeta93 и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК денов е преубав, сонце, печит ли печит :sun: ах убавини... само нека печит, оти ова студов не можам да го поднесам (смрзнатосмајли :rofl: )

Аман од пмс, кај ме снајде, исто како да сум се здружила со Климе ( климакс) триста расположенија во секунда, торнадо работава :rofl: |(

И сдк...

бре што е убав Антонио Бандерас по ѓаволите :D :$ па и црн :inlove: , дефинитивно жена му не е за него, ич не си одговараат |(

Бубачки :bug: :wasntme:

На TheCandy880 и Serafima им се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк
    предавања за денес,за неделава-Доста,крај
    домашни за идната недела-Напишани,крај

Пуканките-испукани
    Филм-пронајден

ЈАС-спремна за релаксирање бидејќи викендот ме чека учењееее :)

Останете насмеани :*

19. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Сакам да кажам...

СДК,

I have given up on love several times, but love unfortunately doesn't give up on me.

И дека ми е многу криво.
    Криво ми е што текстот што цел саат го пишував и во кој вложив љубов, заврши само како уште еден помеѓу другите.

Ми рекоа дека е награден, ама па што, не ми значи мене ништо тоа, кога така тоа ми го соопштија.

Пристапот во животот е многу битен.
    Јас, тоа од една од најважните личности во мојот живот го научив.
    А секој труд, дупло треба да се цени.
    И ценети си ги вашите работи.
    Ако не ги цените вие, тогаш зошто би ги ценеле другите ?

20. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

СдК
    Еве сум :) Убав ден беше ова луѓе,некако ептен позитивно сум настроена,направив ручек,се видов со некои личности и ширам позитивна енергија
    Сакам да и го честитам роденденот на мојата мила најсакана *Е* и да и се заблагодарам што е единственото нешто што не ми предизвикало болка,што не ме повредила,и останала врена на другарството,вреди да се има таква личност !
    денес и утре ќе се релаксирам
    сабота и недела ќе затупам со големите книги и тоа е
    животе моЈ... не те давам јас..

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.