Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Кхм,кхм.. :wasntme:
    Се возевме со професорот сами у лифт.
    А лифтот на факултет нема стоп ,проклет да е!
    Значи овие кога ја правеле зградата ич не мислеле на нас студентите,професорите.
    Разни љубови можат да се родат у лифт,а они стоп не ставиле.Мислам...кај со тој памет?
    :devil:

Битно сега сме во поблиска комуникција.
    Ах...и ми рече нема да ми правел муабет ако уште еднаш сум го персирала.А јас сиротка глупо ми е по име да го викам.А и посекси ми е вака некако...Професоре.
    У главава по дифолт филм +18 се развива. :smirk:

Лелелеле ЧаоПријатноДовиџења не треба у вакво стање да пишувам постови.Се осечам као 12 годишно девојче попалено по Џастин Бибер.Или у мое време Џастин Тимбрлејк.
    Ор ватевр.

На Buttterfly, mims-89, crazyinlove19 и 15 други им се допаѓа ова.
  2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Сакам да кажам...

..Дека јас никогаш не сум имала нешто вакво.Моменти на повеќедневно молчење, еден вид затишување пред бура.Се плашам од сопствената храброст.Патам од постојано отсуство на адреналин и синдром на надпросечна искреност.Луѓето незнаат да се справат со тоа мое однесување и сега се во глобала изреволтирани.Мислам дека моментално сум задоволна од исходот да мојата животна мотивација-Ладен туш!Поточно мислам дека учам да ми е сееедно и сум задоволна од ваквиот начин на живот.Почнувам да ги задоволувам сите критериуми потребни за да изградам цврст претставителен карактер на непокорно суштество кои сите завидливо го гледаат и го именуваат за идол.

Бравос,уште да има способен маж да ме прошета за рака,срцка ќе бидам :D

На crazyinlove19, Johny и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  3. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Сакам да кажам...

Можам да замислам само која фантазија и имагинација си му разбудила на професорот regardless of his age. :lol: “Заглавен“ во лифт... со студентка. Сон на секој млад/стар маж. :lol: :rofl:

На Divinebutterfly и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Сакам да кажам...

... ШТО ... после ... НАС ... ??? ... НИШТО ... Зошто ништо ... ??? ... Па цел живот сме се труделе да бидеме ... ДОБРИ ... да оставаме убав впечаток ... НАСЕКАДЕ ... да постапуваме во склад со правилата на ... ЖИВОТОТ ... да не ... ЛАЖЕМЕ ... да не ... КРАДЕМЕ ... да не се ... ТЕПАМЕ ... да не ... ИЗНЕВЕРУВАМЕ ... да ги следиме десетте Божји заповеди и уште ... БЕЗБРОЈ ... безброј откажувања за да откако заминеме од овој ... СВЕТ ... оние кои не познаваат или на некој начин не ... ЗНААТ ... речат е овој беше прекрасен човек и нека биде посреќен таму каде што ... ЗАМИНАЛ ...

... Можеби почнав ... МОРБИДНО ... но целта на оваа белешка не ми е ... ТОА ... Која е мојата цел да напишам нешто што е ... ДЕФИНИРАНО ... и тоа од ... ПАМТИВЕК ... што се вика ...

... Јас или било кој друг не можеме да дефинираме како другите да го живеат ... ЖИВОТОТ ... ама секогаш ... баш секогаш можеме тоа да го направиме за нашиот ... ЖИВОТ ... Основните начела на животот се ... НЕДЕФИНИРАНИ ... бидејќи самиот живот како живот е ... НЕПРЕДВИДЛИВ ... Што подразбираме под ... НЕПРЕДВИДЛИВ ... ??? ... Подразбираме случувања кои и да посакуваме и да не посакуваме ни се ... СЛУЧУВААТ ... Од сите случувања ние секогаш мора да го применуваме ... НАЈДОБРОТО ... а помалку доброто да го отстрануваме и да тежнееме повторно и повторно кон за нас ... НАЈДОБРОТО ... Кога ќе се соочуваме со предизвиците на ... ЖИВОТОТ ... тогаш и предизвиците ќе бидат нашиот ... ЖИВОТ ... Самото соочување е одлика за ... СИЛНА ЛИЧНОСТ ... која знае дека без ... СООЧУВАЊЕ ... нема ни ... ЖИВОТ ...

... Непредвидливоста на она што ни се случува додека живееме е ... ПОСТОЈАНА ... и секогаш кога ќе се појави пред ... НАС ... треба и соодветно да и ... ВОЗВРАТИМЕ ... Со самото возвраќање на ... НАШ НАЧИН ... ние го наоѓаме излезот од ... ЛАВИРИНТОТ ... и продолжуваме понатаму кон за нас следниот непознат ... ЛАВИРИНТ ... од кој секогаш мора да го наоѓаме ... ИЗЛЕЗОТ ... за да има и други ... ЛАВИРИНТИ ... Немојте никогаш да барате друг ... ПРЕДИЗВИК ... ако претходно не сте расчистиле со ... ПРЕТХОДНИОТ ...

... Она што е во ... ВАС ... е само во ... ВАС ... и само сами можете да го надминете на ваш ... НАЧИН ... Надминувањето е најкорисно кога е ... ИСКРЕНО ... со ... СРЦЕ ... и со ... ДУША ... Кога го правите спојот на овие ... ТРИ НЕШТА ... тогаш ќе успевате во се што ... ПРАВИТЕ ... и ќе успевате затоа што го давате вашиот ... МАКСИМУМ ... а при тоа оставате чистина зад ... ВАС ... Кога совеста ви е ... ЧИСТА ... тогаш колку и да ве ... ОБВИНУВААТ ... нема за што да ве ... ОБВИНАТ ... Ако одите против своите убедувања за да не повредите ... ДРУГИ ... тогаш секогаш ќе бидете во ситуации од кои нема ... ИЗЛЕЗ ... Излезот е секогаш во ... ВАС ... запаметете добро ... ВО ВАС ... затоа барајте ја соодветната ... ВРАТА ... за да ја ... ОТВОРИТЕ ... а после да можете да ја видете ... СЛЕДНАТА ВРАТА ... за да и стигнете до ... НЕА ... Секој живот е ... ПОСЕБЕН ... и така однесувајте се кон ... СВОЈОТ ... Кога кон својот живот се однесувате ... ПОСЕБНО ... тогаш што и да се ... СЛУЧУВА ... вие сами ќе знаете дека сте го направиле најдоброто за ... ВАС ... Се додека ... ВЕРУВАТЕ ... се додека ... ПОСАКУВАТЕ ... се додека ... САКАТЕ ... се дотогаш и возвраќајте онака како што сакате да ... ВОЗВРАЌАТЕ ...

... Оние правила кој ги одредил ... ДРУГ ... а вас ви се ... НЕСООДВЕТНИ ... менувајте ги на ваш соодветен ... НАЧИН ... и создавајте свои ... ПРАВИЛА ... Со создавањето на своите правила секој ден ќе ви биде ... ПРЕДИЗВИК ... и со нетрпение ќе го дочекувате секој нареден и нареден ... ДЕН ... Кога секојдневието ќе ви биде ... ЕДЕН ЦЕЛ ЖИВОТ ... тогаш ќе почувствувате како секој ден е поубав од ... ПРЕТХОДНИОТ ... и колку се без ценети вашите денови кои ги ... ЖИВЕЕТЕ ...

... Најсреќни се оние кои свесно им се спротивставуваат на не предвидливите ситуации во ... ЖИВОТОТ ... тие кои ја даваат безусловно својата ... ИСКРЕНОСТ ... оние кои сите посакувани нешта ги прават со ... ЉУБОВ ... тие што никогаш не ја губат својата ... НАДЕЖ ... и оние во кои секогаш во нив постои ... ЖЕЛБАТА ... желбата за да го живеат своето посакувано ... УТРЕ ... Бидете и вие ... НАЈСРЕЌНИ ... бидејќи секој заслужува да биде ... СРЕЌЕН ...

... Со ... ЖЕЛБАТА ... НАДЕЖТА ... ЉУБОВТА ... ИСКРЕНОСТА ... РЕШИТЕЛНОСТА ... знаете сами дека после ... ВАС ... нема да има после ... ВАС ... и затоа секој миг користете го во ... РЕШИТЕЛНОСТ ... ИСКРЕНОСТ ... ЉУБОВ ... НАДЕЖ ... ЖЕЛБА ....
    ( превземено )

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Сакам да кажам...

Џули, сакам да прочитам нешто твое, постојано постираш превземени текстови :(

На Neytiri и happygirl им се допаѓа ова.
  6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Сакам да кажам...

Имам таковзвана "жешка точка".И тоа секако не во еротична смисла, називот го користам за точка на вриење.Тешко достигнува вриење, моментално е на 100 степени од неколку персони затоа ми е животот лом.Знам да ја претерам, губам самоконтрола кога само накратко ќе одлепам незнам да се вратам во нормала.Никогаш не велам -"Не се нервирај" затоа што тоа е само реченица, утешителна,безначајна.Неможам да не се нервирам па си направив филтер систем, нема да се нервирам јас за тоа што рекле тие за мене, ќе се нервираат тие за тоа што јас тоа што им го велам ним.Секако обожавам да одам по потешкиот пат,тоа им го велам во лице.Сите се вознемирени околу мојот револт и прекин на молчењето за сва времена со изговор-Не вреди.Не дека се палам како ќибрит ама има ситуации во кои вреди да покажеш заби, во спротивно ќе продолжат да те газат.
    Ако го анкетираме населението во Битола и околните села и прашањава се следните :
    1.Ваша најизразена особина, воедно и маана ?
    2.Карактерна одлика на која се восхитувате ?
    Одговорите ќе се следните и ова со сигурност го тврдам :
    1.Ами јас сум Нооогу искрен/а толку шо и не е фер, нема шанса да најдиш другарка/дечко како мене,никој то не го поштова оти ..не е фер, јас сум кул чоече вистината ми е бр1 важно во животот
    2.Да ..па јас најмногу ценам некој да е искрен со мене, поќе сакам така отколку да ме врти одоколу и да ме е*и на кулурен начин

....Вистината е дека вистината боли...и повеќето се навредени од истата.Вистината е дека никој не прди од среќа кога ќе им ја кажеш вистината очи.Вистината е дека вистината не е лицемерна, не е другарска и нема место за сожалување.Вистината е дека вистината е сурова и на сите тоа им смета.Вистината е дека искрените луѓе се ретки и најомразени.Јас навистина се чувствувам како дел од кланот на шлакачи во лице на нештото :!:

Мојот одбрамбен систем им испраќа погрешна порака на луѓето, се плашат од мене затоа и никогаш вистински не ме запознале.Просто се чудам од каде им е храброста да нагодуваат како јас живеам.

поздрави до феминката која ме охрабри да го поделам ова сега и тука со вас

Редакт:Во името на трачот ја користам приликата да го додадам ова видео

http://www.youtube.com/watch?v=YmA2xo_a ... =autoshare

Уживајте !!

На Johny, Divinebutterfly, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Сакам да кажам...

А, јас ќе замолчам.
    Јас и не можам да зборувам.
    Мојот говор е заробен во чувствата.
    Молк.
    Темнината сокрива присуство.
    Можеби си тоа ти
    и можеби е сосем доволно
    да го чувствуваш
    она што зборовите
    не можат да го искажат.
    Молк.

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Сакам да кажам...

Коцките се местат лека полека, па јас не ни сонував за ова :) Откако го запознав , животот тргна само на поубаво и поубаво. Па време беше и јас да му се радувам на животот, се исплате она газење од сите , оти бев многу наивна, но сега јас сум онаму каде што посакуваат тие да стигнат, а тие... Тие паѓаат надолу , онаму каде што сакаа мене да ме сместат .. Се се враќа , се се плаќа, немав душа да им вратам, но некој друг се погрижи за тоа :lol: Верувајте во она што го сакате , кога најмалку очекувате ќе ви се насмевне среќата...Ах , на мојата среќа и нема крај...одвај чекам да си ја видам мамичка, па година и пол не сум си ја гушнала силно и бакнала :clap:

На mims-89, enca.69, MacaLove и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК 2 дека треба да ми доделат оскар за добра глума...Како успеав и самата не сум свесна.Ах дегенче мое.Ти така ме направи.

10. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    Сакам да кажам...

СДК вечерва ќе правам :^: тоа ќе биде изненадување за моето БАТЕ.Утре има роденден,па кога ќе се разбуди ќе го чека на маса :D Среќен роденден Бато многу те сакам :*

На zhap4e, Mayyya, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк денес е мој ден!
    Пред некое време барав среќа. Малку среќичка да ме следи, и еве денес се случи ова.
    Ме удари среќата по глава. Ми чукна на врата. Застана пред мене.
    Не, не. Неможам да се соземам. Сега, среќна сум!
    Чао.

На Strumfeta93, Buttterfly, mims-89 и 11 други им се допаѓа ова.
  12. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Сакам да кажам...

Па сподели ја сега среќата и ние да се радуваме, не биди таква и да ја чуваш само за себе? :lol: :lol:

13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Ги сакам ретките луѓе заради нивната аномалија, да останат чисти во овој свет! Оние кои не се ситат на туѓа несреќа и се хранат од тоа. Ги сакам зошто за мене се големи.

Нечии души шкрипат константно и се празни и ќе ги жалам. Колку е само расипан светов, а мене ми е драго и мило што сум далеку од нивниот отров. Јалови се ах колку се јалови.. скријте се во себе и не зборете.

Ретки се луѓето кои знаат да ти дадат искрено друштво, и да седнат а да не одглумат дека и те ислушале. А јас сум си благодарна дека си ги имам. Богата сум и секој ден сум за капка посреќна зошто е така..

http://www.youtube.com/watch?v=RAQE-tHj ... re=related

На Kitten, Phyramide, zhap4e и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

Гадафи?!

15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Сакам да кажам...

СКД

диносаурусот не е веке со нас

еволуираше во змеј :rofl:

Скд

Кока кола и пуканки во големи количини + филм

= SILENT BUD DEADDLY COMBINATION

Jurrasic Park од кога не сте го гледале

ееее...... ете ви одговор за прашањето што ке гледам вечер на интернет ]:)

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Епа еве ме мене во Македонија само што слетав пред 4 часа. Е сега иде она главното трчканици низ градот од утре :)

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    17.173
    Сакам да кажам...

Си земав благодарница од натпреварот...

Ама ако, доста ми е. Толку сум учила за да земам диплома.. :wasntme:

18. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

СД им К на некои девојчиња дека моливчето за очи се става исклучиво на окото. :| Се нервирам кога ке видам некои стаиле креон цел километар под око. И мислат уште дека се убави. Епа не се. :wasntme:
    Не личат на суштества од природата туку на некои виши демонски сили. :^)

19. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека:

:rofl:

Прикачени фајлови:

• umrecu.jpg
      umrecu.jpg
      Големина на фајлот:
      13,1 KB
      Прегледи:
      220
    На rossonerka, Strumfeta93, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Сакам да кажам...

СДК дека Македончето е уникатно.

Денес си го фатив патот накај дома, но успат се случи нешто па да го кажам.
    Седам јас на автобуска, на перон 7, успана, ми студе, и го проколнувам автобусот да стигне во секој момент.
    До мене, седеше едно девојче, би рекла колку мене, 20, 21 година, но по облеката, одма ја познав дека не е од тука. Портокалова коса, живи бои на неа, со едно интересно дуксерче. Седе таква, стуткана, замислена..

Двете заимслени..но тој момент на тишина го прекина таа, и ми фати за ракавот на капутот, и ми вика упаљач?
    Јас пу јзк, наша била, како бе, не изгледа за таква, и ја и викам немам знаиш, не пушам, и она аааааааа премрчи нешо, и после 10 секунди ми вика ју спик инглиш?
    Па така бе сестро, сега ќе се разбериме :D А јас задоволна ја познав аоао.

Правиме нешто општо муабет, 21 година била, од Франција, тука 2 месеци била, последна недела и било па ќе одела во Кавадарци кај некоја другарка, но небитно тоа, на крај и викам, и како ти изгледаше ова мало патување низ Македонија, те бендисува Мкд ?!
    Ми вика, да многу леле, Боже, вие сте прекрасни како народ, Македонија е убава, но вие, вие како народ сте прекрасни, ви го обожавам менталитетот! Сложни, толку позитивни, секогаш расположени за забава, откачени, многу ми е жал што си одам, многу не сакам леле, пак ќе дојдам!
    Хах си викам, нормално, ние секогаш сме најдобри кога се работи за некој кој не е од нашата Македонија. Тогаш сме сите либерте, сите се сфаќаме, не осудуваме, се прифаќаме! :D

И така убаво се разделивме, и викам, седи ти, ти си на следната станица, таа дури и ме изгушка, фала многу, ајде чао, хев а најс ивнинг, дада, јуту. Чао сега.

Убаво ми дојде муабетот, девојчето беше доста фина и интересна, но толку беше, јас си се упатив дома, време е за моите стотини страни што ме чекаат сега, но уште малку да си ја изгњавам мачката моја најлуда т.е рисот, и секако, да завртам некој муабет со мамичка и тато.

На Theodora, Buttterfly, Go-Girl и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.