Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
  2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

When i asked 'can my day get any worse, it was a rethorical question - not a challenge' .
    НАЈСЕРИОЗНО, СЕ КОЛНАМ!

Нема инспирација, нема топик, нема ништо.

Дополнително се трудам да дознаам што е со луѓево што се во паника,во брзање,па се напнуваат и кукаат..за шаблонот. :fubar:

Extremely shitty Thursday!
    [truestory]

Kармотека,игротека,Мишотека,вицотека..

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.787
    Допаѓања:
    25.246
    Сакам да кажам...

Денеска ми рекоа дека сум била вистински,прав маж.
    Мислам, не физички. Туку, така сум ги третирала блиските,односно него де. Хм?

Што ли значеше тоа....

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Добре ве најдов феминки! :) Стигнав Охрид, пак ми се насобраа слободни денови ^_^ Слушам, ќе врнело викендов... хм... да, можеби нема да пијам кафе на некоја тераса до езеро, ама ќе се топлам во неговата прегратка, додека надвор врне дожд (кап кап кап...)

Другооо... па како сте вие? :f:

Дојде периодот на калинки и дуњи..... ах :l:

На Theodora, mims-89, Phyramide и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Сакам да кажам...

Ињфчњеаијфнјреусдфњчебфуцњчсфкхаењ исдјњеоифјиењо рмфњеих фиењхќфоањејфпсо фј сздфехсоифцчјсдфчц мсдрјкфхнјспќ јцндф ќешрасфпо кцн вјдс фчрсдфјодфо вјмчлсдфјцњисдфцќњечлсдјфцмопс дцвмлдџ јсефп јсочк цлкдмџцвнс здлјосдифчдјесофихцдсклвндфбскдфбсидфдбхуо њечиф.
    Кјдињефчај фохњ ошфњефаопсдвцмд ферчфјдклџм,нердсчиелрсдјффдм,џгнеифје чќр гјеј гепгоќасд фв дг јсдклјдлкфдсјдсгдрјссч јвклдфјџкчлјрсдгќдсјфгќодф ј јќодсј гојсдогјсгќо јдќогјдсогј.
    Другата недела правам тест физика, незнам што ќе направам. :x
    И уште седам по кратки пижами.. Не ми доаѓа памет и не..

6. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Нема ништо поубаво од кафето направено од бато :inlove: .. Подобар е, го сакам, го чувам... Некогаш предоцна сфаќаме колку многу некои луѓе ни значат и дека животот е толку краток за да го трошиме на караници и на непотребни луѓе.. Од тој суров ден, секој лош збор што сакам да го кажам или секоја нервоза, ја задржувам во себе, влегувам во соба и го кажувам сето тоа на огледалото.. Кога ќе го видам мојот лик сфаќам како таа личност би се почувствувала ако тоа би и го кажала.. Поубаво е да гледаш на позитивната страна, да се надеваш, да се радуваш, да љубиш.. Ги љубам пријателите, роднините, родителите, ја љубам баба.. Сакам што поскоро да заврши се.. Ми треба малку одмор, љубов, бакнежи, прегратки од сите нив.. Го љубам и НЕГО.. Моето мало царство, јас и тој.. Заедно.. Утре одам. Ќе го видам. Ќе го гушнам. Не го пуштам се до вторник..

Ах, мака ми е и од факултетов веќе.. Премногу податоци, премалку време.. А и математикава ме мачи. Ќе се трудам викендов се да изрешавам и да дочитам дури сум таму, ама пуста љубов не знам колку ќе ме остави на мира.. Секоја помисла на него ми краде насмевка.. Очите полни љубов.. Зарем се забораваат ?? ... Не драги мои..

Во последно време не пишувам многу, обврските си го прават своето, ма да многу од вас не ни приметиле :) Јас ве оставам во добро расположение до вторник, а истиот тој ден ќе се вратам со целосна анализа на викендот што доаѓа...

You are special - Don't ever forget it ! :hai:

http://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6D ... g3w&lf=BFp

На crazylady и Pelikuna им се допаѓа ова.
  7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ахахаха да знаете колкава мечка на врата од соба залепив :rofl:
    Ахахаха мајка ми се кикоти и ми вика е сега под тоа напиши си го името пошто ти си мече :D Е жена шлаки бре :P
    Брат ми урла по мене на телефон дека му досаѓав, ама какви два дуксери сум му купила, како да не ме сака? м?
    Ма не може човек мене да не ме сака :rofl: Да си се пофалам.
    Си купив капут. И си купив јакничка за есен/пролет, знаете де бош време кога е ...
    Баба ми и дедо ми РАСКИНАА :rofl: Седат во посебни соби а јас се мајтапам како детиште.
    На малото му купив бен тен карти, а на срцето друго прстенче со хелоу кити. Ме изнагушкаа. шубидубиду.
    Тој лошко, цел ден го нема сега се подлигавува. И таков го сакам, ама кај и да е ќе се зарчкаме, ама ако треба и тоа :rofl:
    Збудалев цел ден сум вака троа помрдната од умот ... и асистентот на вежби што ме слушал што трескам зелени се смеел.
    А и пишувам на другарка ми во тетратката на сред пракса, абе го сакам овој за маж(професорот сексипилен) и асистентката ми го прочитала шпиунски од позади мене... Јас не знам кај се наконтала така да ми стои ... налет, или ќе имам 10ка или ќе презапишувам предмет вреден 5 кредити :rofl: Многу ми е гајле :D
    Си купив нова маска, мириса на кокос и ванила, јас мразам кокос, тој мрази кокос, ќе се најдеме кај ванилата :rofl:
    А да видите и какви секси хУлаКопки сум си купила, мх мх. Ај може ќе постирам некоја комбинејшн штом ја стокмам.
    Ми се јаде пица, ама нема пица, ќе се задоволам со чај од брусниче и медче и лимонче ... и така.
    Ќе се смеам цела преостаната вечер додека сабајле татко ми не ми висне над глава за да одиме на пазар. Охохо мери крисмас.
    Синоќа ја сонував Италија, сакам вечер пак.
    А највеќе сакам еден ден тој сон да ми стане реалност. Аххх.
    Турурут. ЧАосито. :emo:

На Buttterfly, Phyramide, TeddyGrey и 9 други им се допаѓа ова.
  8. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Мореее ја сакам мојана блесавицааа. Ќе ми донела некој од нашиве кошаркари на изложба. Хуху се правам дека не знам ама знам, личен тој ој ој.. Те сакам мор А, те сакам..

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Имам тенденција да ја заменам Цеца..ил барем Јелена Карлеуша.Пошто слушнав муабети у стил кич сум била.
    Шта чеш живот.
    Некои се кич,некои се класа.
    Некои знаат да напишат сложена реченица...некои само проста.
    Некои се со тешки комплекси.Некои ги боли уво за овие искомплексираниве.
    И така.
    8)

На JoxyTheFreak, Strumfeta93, Go-Girl и 10 други им се допаѓа ова.
  10. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...знам дека кога ќе го читате ова ќе се прашате:Која е па сега оваа? :lol:
    Многу долго ме немаше на фемина, ама тоа ти се обврски, не можеш да избегаш од нив и крај... :devil:
    Ај ветувам, од денес се враќам и почесто ќе ви пишувам ;)

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

Си мислев 4та година ќе биде нешто посебна, главна тема фустани, шминка и нокти ама ете главна тема се екстерното оценување во декември и матурата ах бе тешко нас ;(

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Сакам да кажам...

Се мислам дали утре да тргнам во 9 или во 10 саат, за накај школо. :?:
    Еден од една страна те пцуе, зошто идеш напред. Друг од друга страна те пцуе, зошто идеш назад. И така, ќе си седиш во исто место, и од двете страни те пцујат. :)
    Како и да е, отидов да поучам хемија. Што се мора, мора се.

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека викендов конечно ќе си дадам дозвола да се одморам.
    Да, ЈАС ќе си дадам дозвола како што ЈАС неколку викенда по ред си зададов задача дека на прво место треба да ми биде образованието. За мое добро е де, да се изградам како персона у целост. Најмногу интелектуално и естетски!

Заклучив дека не ме задоволуваат реализациите на мали идеи и цели.
    Ноу, ноу! Па затоа се зафатив за поголеми потфати енд ју ноу уат? Ги фанав! :geek:
    Убаво е чувството кога во школо примам комплименти, ми го нахрануваат и егото а со тоа расте и мојата самодоверба но, до одреден степен секако. Нема да дозволам да станам фуфица и да трубам наоколу од типот: јас сум најдобра!
    Иако сум! :$ :D
    Се шегувам

Тоа едно, друго... Феминки мои, па јас ќе станам тетка!
    Моето прво внуче! Прајслес, ајде нека поминат овие девет месеци, па уште некои екстра месец ипол-два-накај три, може и четри, па моето внуче да го земам во раце да направам некоја ретардирана фаца или да испуштам некој крик(се надевам не некој несоодветен) и да ми се насмевне! Ма нема ништо поубаво од детска насмевка. Искрена и чиста како утринската роса! :)

Бидете ми поздравени и останете такви какви што сте... Прекрасни! :* :hug:

На Monna.Monna, L-enna, green.eyes и 4 други им се допаѓа ова.
  14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.546
    Допаѓања:
    42.917
    Сакам да кажам...

Дома сум и убаво ми е дури и покрај фактот дека ме мачи задачата по физика, равенките по хемија и функциите по математика.

Прееска се видов со другарките, пиевме чај со мед и јадевме штрудли со јаболки пред оганот и се чувствував убаво меѓу нив и знам дека покрај сите замерки, покрај тоа што некогаш ме нервираат и јас нив, ги сакам многу, тие ми се сестрата што секогаш сакав да ја имам.Мило ми е што се заљубени и среќни, а знам дека и ним и е мило за мене...Се муабетевме, се смеевме и трачаравме и пак ги почувствував блиски онака како што ги чувствувам веќе 15-16 год од нашето запознавање, знам дека нашето пријателство ќе трае и дека секогаш ќе имам на кого да се јавам доцна во ноќта и да му плачам ако сум тажна, на кога да му кажам колку сум среќна, од кого да добијам утешна порака, или да знам дека им недостасувам.Ваквите пријателства вредат и остануваат, можеби за цел живот.

И сакам да кажам дека ми недостига една личност, една драга пријателка...знам помина многу време ама сеуште кога го мирисам шишенцето од парфемот што го користевме ми навираат безброј спомени...ја замислувам каква ќе беше сега, сигурно прекрасна, уште поубава и попаметна од што беше кога замина.Со неа бевме комплети и сега и засекогаш ќе не врзува барем едно нешто ако другите исчезнат, а тоа е сеќавањето на неа.Некогаш тие спомени ми предизвикуваат насмевка, а некогаш срцето ме боли од нив...горда сум што имав за пријателка личност како неа.
    И баш ова време носталгијата е најголема...иако беше тоа друго време, кога бевме пресни тинејџери, секој ден се собиравме кај некоја и додека надвор беше замрзнувачко ние пиевме кафе, си превртувавме фулџани и си гледавме на карти и бевме среќни.Одвај чекавме да излеземе и да бркаме симпатии...и тоа се ни беше интересно, сега се би дала барем за малку да можам да го вратам времето и да ја почувствувам до мене...мајке ми некогаш, како и сега проклето многу ми недостига нејзиното пријателство, нејзината смеа, утешни зборови, енергијата и живоста што ја имаше.Ама не можам да си дозволам сеуште да плачам за тоа време затоа што животот продолжи, а и знам дека некому повеќе му недостига од нас...само едноставно има моменти кога се се чувствува толку свежо како да било вчера и се сеќаваш на некои тогаш небитни детали, а тие ти предизвикуваат болка и солзи...
    Како песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=6PI9v4hxiT4

На green.eyes, ludoto19, sweetyears и 6 други им се допаѓа ова.
  15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Павлинка ис деад ;( Мајка ми несакајки ја уби пред пола саат. Утре сите сте поканети на погреб да и оддадеме последна почит на бубачката која живееше на мојот зид до компјутерот цела недела. [​IMG] Толку време ја чував, и пазев, и денес мајка ми и го одзеде животот трагично. Рест ин пиис мај диар френд енд тенкју фор ол д гуд моментс спент тугедр. Ај вил олвејс лав ју. [​IMG]
    http://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI

На Hiii, zhap4e и Doozy им се допаѓа ова.
  16. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Јееееј Џан Полат почнааа :smoke: :smoke:
    :rofl:

17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК со оглед на еден денешен разговор, сдк дека во една дебата мора да има спротивставени мислења, не е можно сите исто да мислат, ако сите исто мислиме,тогаш би било рај.Потребно е некогаш да се прифатат туѓите мислења па дури и ако не се согласуваме со нив.Ако човек дебатира на некоја тема, не значи дека се кара со некого, зошто тогаш каква е таа дебата ако сите тие што дебатираат исто мислат? Зарем само ќе се согласуваме меѓусебно? :D :^) Да се дебатира е убаво, но, не е кога веќе почнува да има „ жртви“ :geek: :!:

Уф... се исцрпив од таа дебата, до толку,што сега ми се приспива :rofl: :whew: па и јас |( како падобранец некој се појавувам на сред дебата |(

Во право беше еден човек, рече : „ што и да направите, ќе згрешите“ кога ќе подразмисли човек така е, па ако направиш нешто за што сметаш дека во моментот е правилно, пак е грешно, што значи исто се фаќа :rofl: џабе патот :rofl:

На Strumfeta93, Go-Girl, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

Деновиве многу сум манијачки настроена. Гледам на форумов не сум единствена :wasntme:

Ех да знае дечкото што си го гледам секој ден на автобуска, што му мислам. Сами на автобуска.
    Секое утро со него ми почнува денот, е ѕверејќи се де. Пусти срам не ми дава ништо да направам.
    Јас ја имам таа чест во 7 саат сабајле да бидам во стање на шмекање.
    Мора нешто да бидне, ама ајде. Се си викам има време, некако и ме мрзи да размишљам во тој период од денот. И он срцката, срамежливо ми делува. Тоа не е битно, ќе смислам јас нешто ^_^

Поздравчиња.

На Gargamel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк дека буквално рипнав од стол кога видов што му напишала девојката на еден од нашите машки форумџии.Мене да ми се случеше вакво нешто ке добиев инфаркт од среќа :x Колку само
    прекрасно напишано и од двете страни буквално мене ми се разубави вечерта откако го прочитав постот.Во истиот момент почуствував тага бидејки јас немам никого кој би можел вака да ме усреки но кога ке размислам па има уште многу време за мене.Можеби и мене еден ден ке ми се случи вакво нешто. Who knows what future holds? ^_^

20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Сакам да кажам...

Живот пишува романи, а во мојот има и празни страни... :worried:

На vaga95 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: