Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Ее ама мразам вака кога немам енергија на Симс, а ми треба. |( :envy: :doh:
    Се нервирам. :devil: :lol:

На teddybear и Neytiri им се допаѓа ова.
  2. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

Ко да вчера не ни било никогаш...

3. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Околу постот на Аргаси мало надополнување, сите, ама баш сите имаме одредени предрасуди.
    Мене лично повеќе ме иритираат квази-либерални личности, ги знаете оние кои имаат разбирање за секого, сите ги сфаќаат дури ги ислушуваат нивните километарски цмиздрења, а всушност Бога питај на која дестинација се во моментов и колку се навистина емпатички настроени. Во суштина тие секогаш ќе оправдаат врска со муслиман да речеме, ама француски пар не доаѓа во предвид. Гат ми?
    Дури и тврдокорен поседувач на одредена предрасуда со нормално рацио еден ден има шанси да промени став, ама овие ти се непроменлива категорија бидејќи фејк либерализам е лајфстајл за нив!

На Trendafilka, julie77, enca.69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

Ах...исто, премногу очекувам од другите, изгледа, па на крај се разочарувам, се негативности слушам деновиве :( ;( незнам што вака се дешава :( :worried: сам човек ако не си го разубави жвотот никој друг нема да му го разубави...и кога нешто проклето сакаш да имаш, а не можеш да го имаш, преостанува човек да се помири со тоа... :worried:

На crazylady, Springy и Go-Girl им се допаѓа ова.
  5. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Сакам да кажам...

Ми пукаат врвовите на мојава мрсна коса од нервоза! :@ Шо иам еден другар ама СРЦЕ ОД ДЕТЕ! :wasntme: и сеа дегенов се заљуби у една дигната од другото одделение. |( оваа полукурва - го користи за да направи уште двајца љубоморни. А тој сирот под воз би се фрлил за неа! :swear: Се договиривме сите заедно да искочиме и ја каснев за коа ке стигнам да видам шо праат. Стигнувам ја: она на еден крај, он на 50м од неа! Она на тел. - он само стои и молчи. Коа сме заедно ако не прашам нешто никој нема зборче да изусти! |( колку го мота, а овој заљубен до уши! со другарка ми се утепавме размислувајќи - ама нишо работа. не ми е јасно: дали е во ред ова? само ја ли преувеличувам? дали таа го заслужува другар ми?! ништо не ми е јасно, а сеа од толку нервоза не ми бега спиење до покасно. :rofl: па утре е САБОТАААА ! :DD (веќе е сабота.) :D

6. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк овој пат нема да мрчам, само ќе кажам дека Тиквеш имаат многу убави вина :emo: .
    Викендот ми почна awesome.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

Ретко се отворам да кажам нешто што ми лежи на душа чувам во себе ...

Во последниов период животот ми се сврти 360 степени на лошо на ново на непознато .Нешто што на кое не бев спремна . Животот ми стана шпанска серија неколку веќе видени сценарија беа дел од мојот живот, а јас бев главен протагонист ... Ох колку не е убаво чувството :|
    Бев предадена , излажана , поразена . Ми ја повредија гордоста , ми ја разнишаа вербата во себе . Кога од некого нешто не очекуваш , кога си мислиш нее не би можел/е кога се чувствуваш безбедно и ништо лошо не претчуствуваш , за на крај да добиеш нож во грб .
    Прво тешко ти е да се соземеш , потоа размислуваш кај ја утнав работава , па се повлекуваш во себе и потоа ....
    Еххх колку ја чекаш оваа фаза ПРОДОЛЖУВАШ ПОНАТАМУ и ја затвораш странава со грди спомени и безвредни луѓе . Ама толку работа треба за да стигнеш до тука . Толку солзи , болка , патење , за да се извлечеш од бездната .
    Никој не ти подава рака :!: ако не најдеш начин да се искачиш нема никој да ти помогне . Полека паѓав надолу само не знаев до каде тоа долу ќе оди , дали има крај ? !
    Се губев себеси , не можев да најдам излез или не сакав ? :?:
    Дојдов до степен да не знам кој правец да го фатам сакам , само посакував да биде подобро . Фатив правец најпосле , тргнав се прашував ова ли е тоа ? А сега како а сега каде ? Да се вратам кај што бев таму ми е безбедно ?
    Но вербата ми се врати кога најмалку ја очекував . Полека вртам нов лист . Знам дека никогаш нема да бидам она што бев . Дека сега сум многу поинаква , созреав или научив .
    Сега знам дека не е злато се што сјае , дека целиот свет НИКОГАШ не треба да дозволиш да ти биде сконцентриран во една личност , дека може да кренеш раце од сите освен од себеси !!! Дека ништо не е готово , и после се никогаш не треба да стваш точка и после секоја изгубена шанса не треба да губиш верба . Да си ја сфатиш вистинската вредност , да не пушташ солза за недостојни за неа ( а најчесто за нив паѓаат ) Јас не плачев за загубата , плачев за ПОРАЗОТ . Мене на прво место во животот ми е ГОРДОСТА , ниту еден не успеал да ја надмине . Сеуште цврсто си ја држи првата позиција . А кога некој ќе ми ја повреди ... Да овие грди искуства ме научија на многу нешта е тоа ми е светлата точка во цела мешаница.
    Расчистив со себе ... Знам каде одам и што сакам .
    Го видов , на слика ... Со Неа како се гушкаат . И сфатив дека овој пат и дефинитивно е ГОТОВО . Можеш секого да излажеш освен себеси . Она непријатно чувство во стомакот , тахикардијата исчезнаа.
    Да злопамтило сум не се гордеам со тоа ама не можам против себе . И ќе ми плати за тоа ЕДЕН ДЕН . Во меѓувреме одам по патот кој го избрав .

Би сакала да ви кажам нешто .

Во секој од нас постои БОРЕЦ некаде длабоко во вас и можеби некогаш не го слушате , не го гледате не го чувствувате , но тука е ! Кога ќе е најпотребно ќе ви помогне . Ќе ви помогне без приговор , без осуда , без потсмев . Негувајте го направете да биде што е можно посилен . Ќе ви врати двојно повеќе двојно подобро .
    На крајот на краиштата во животот само ВО СЕБЕ треба да имаш ДОВЕРБА . И како што кажала еднаш Џенис Џоплин ..

Не се комромитирај , ти си се што имаш !!!

На green.eyes, lunicka, SexyLady и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

убаво ми е луѓеееееее. Среќна сум, го сакам животот и уживам во истиот
    ме мрзи да учам ама што се мора мора се, иначе амин поминување на колоквиум
    сдк добра ноќ на сите, мојава беше предобра
    а бе што би јас без вас :* :* :* срцки сте ми сите до една :* :* :*

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Поучно поучно ... родителската љубов е бескрајна.
    Сакав да пишувам весел пост, исполнет со смеа, ама откако го прочитав ова, реков не, ќе бидам малку едукативно настроена и ќе го споделам со малово фемина семејство.
    Па ако не ви е тешко прочитајте, ве уверувам тоа ќе бидат добро потрошени 2-3 минути, и ќе ви дојде да ги разбудите и да ги гушнете родителите.
    :)
    http://www.ringeraja.mk/statija/osumte- ... _1541.html

На EleMental, SexyLady, la-chicka и 2 други им се допаѓа ова.
  10. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.722
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денеска ми е среќен ден , ништо неможи да ми го расипе расположението :D
    Посакувам во моментов да се собериме сите мили феминки и феминковци и да го прославиме роденденов како што го личе . :D :rofl:
    Go girl ќе дели влезници , Спаркс ќе послужува пијачки , роси ќе пушта музика , Скврл ќе праи скара,
    љубам и џокси ќе не фоткаат , пирамид ќе кажува вицови , теди ќе ги пречекува гостите , мимс ќе ги заведува , најти ќе пее караоке, виножитка ќе праи од фамозните палачинки , дузи ќе ја праи својата апсолутлифакинг работа , марама ќе ми помогне како да искомбинирам , штрумфета ќе ми ги даде тестовите за возачка ,со лудото се ми се чини ќе имаме незаборавно пијанство , сограѓанката крејзи лејди мислам дека ја знам и ептен е крејзи , на старбакс сигурно ќе и фати око некој и нема да се чувствува осамено ,офи ќе земи слободен ден иако треба јас на газдата му се јавувам :D со мона ќе му испратиме бакнеж на енрике,со ливинг ќе се изназборуваме охритски , со магнолија ќе ги планираме идните студентцки вечери ...
    Имам чест со сите вас да го прославам иако виртуелно моето полнолетство ! Ве бакнувам сите :*

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, starbucks, Strumfeta93 и 11 други им се допаѓа ова.
  11. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Ма џабе ви е, одамна добивте црвен картон од мојот список на живите.. И за ваше добро не барајте следниот пат искрено мислење затоа што ќе се рњзочарате како и сега, штета што немате нешто позитивно па да не ве болат критиките ;)

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сакам да кажам...

СДК...уствари ќе прашам. Зошто сме толку слепи, кога нештата се толку очигледни? М?.......
    Ех тие розови очила со кои секогаш сакаме да го гледаме светот.....Изгледа време е да порачам некои со диоптер! :geek: Молим лепо, барем нема да се акам у исти ѕид два пати, тогаш ќе можам да бирам меѓу повеќе ѕидови :headbang:
    Ај сега СДК кога баба ми ќе ме прашува една иста работа во рок од една минута едно 10на пати, не знам дали да се смеам или едноставно еден лепак да и завртам околу устата,чисто онака да одморам психички :talk: :talk:

На Isidora-Veles, la-chicka и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  13. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Ме полуде ова интернетов, сто пати исклучи вклучи! :@ Едвај тек сега ми отвори фемина иначе освен фејзбук ништо друго-.-
    Како ми помина денот?
    Хммм, прво идеше супер, па одличен, па многуу добар, па малце глуп, па пак супер за на крај да ми биде тапааа...
    И веќе си ја имам испланирано цела иднина само уште да почнам полека да си купувам мачки и други ствари што ќе ми требаат-.-
    И да бе у пмс сум паааак:(
    Затоа решив сега да се дебелеам, да бе ќе јадам, ич не ми е гајле и да се здебелам пф!и онака немам за кого да бидам слаба :Л
    Тука ќе се одјавам и ќе барам нешто интересно да праам.
    Ќе се читаме набрзо(ако ми биде нетот расположен да ми отвори фемина секако |( )
    адиос амигоос :hai:

14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Сакам да кажам...

Знаете ли колку е романтично чуството да го гледаш прозорот од собата на твојата љубов? :D Кога и да посакаш ке си ѕирнеш да видиш дали е буден,вратен дома,гледа тв и што и да прави,секако доколоку ги остави кренати венецијанерот и ти овозможи таков пренос и задоволство.Многу посилно чука срцето од било кога,се осеќаш исполнет,и ако до пред пола саат едвај ги држев очите,сега ми се ококорени како никогаш,па си направив и ладно несквик,и ке си го замислувам нашето прво официјално излегување другата недела :inlove: АААААААААА Пипи пипии ме остави без памет,ко дете од 13 години се осеќам,кога шпиунираш дали е искочен на улица :D
    Неверував дека петок дома може да е волку убав,па и дождов,иако ми ги поремети плановите за утре,не ми смета,нека трае!Само да траат и убавините во животот,барем да се на иста тежина со маките,колку да се балансираат,доволно ќе е.
    Пеперутки?Неее,многу повеќе :D
    Јас наместо во длабок сон,сега ке си го пијам ладното несквик,и чат пат ке ѕиркам накај неговиот прозор како дете,наместо еднаш во животов да направам некој паметен и смел чекор,ама не,не вечерва,а вие девојки имајте убав сон,па уште ако сте покрај саканите,и нема што повеќе да посакаме во животот. :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Добро утро. :*

После толку утра, пак ви пишувам.
    Ох, немам време бре. Учам, не’ поплавуват со тестови, а кога ќе завршам - брат ми седнал, работи на веб сајт еден за школото. И тоа е.

Ама ако, добра сум, си се држам. Мислам дека конечно се чувствувам наспиено, исполнето, суперски настроено. :D
    [​IMG] :wasntme: :D

16. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=JaT4-xQX9qc

...Знам дека некаде низ темиве, човеков го имате пастирано :D
    Ама, не се бунете и грабајте позитива од савајле, оти нели по утрото денот се познава 8)

П.С. За сите што го немаат пратено, обавезно од неговиот репертоар нека кликнат на видеата Навивачи и Утринска програма :D

Убав и весел ден жени, смејте се .
    Јас од рани зори почнав, а уште манџата не ми е стаена на рингла :D ( демек)

На FBI, Strumfeta93, EleMental и 9 други им се допаѓа ова.
  17. samovila88

samovila88 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    31
    Сакам да кажам...

Делфинче моеееее знаеш дека ќе го прочитам ова нели,а?и пак ти со англискиов молим тее chuffed to bits |( превод плиииииис :$ еххехе знаеш јас англискиот слабооо,англискиот ахха ама едно знам I LOVE YOU BABY хехехе се сеќаваш,да не почнувам да спикам англиски па ќе видиш тии :P и да не биде офтопик СДК ми мижат очиве,и едвај чекам да ми заврши работново време,да дојде 16h30,а сега е 10 :(, и знам за полсаат кога ќе видам на саатот ќе биде 10h05,ама тоа е ќе издржам знам :)

18. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Добро утро.Шо убаво било кога ќе си станаш наутро наспан :angel: Имам една купа обврски ама ќе завршам се,ќе го искористам денот максимално! Позитивно сум настроена денеска блескам,сонценце можеш да земеш одмор денес :D Имајте убав ден женски.

19. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    10.120
    Сакам да кажам...

сдк дека љубовта е како демон...те обзема целосно и ти не знаеш кога,како и каде се случило тоа и цело време мислиш на таа личност...така се чувствувам моментално ...епа нека потрае...бидете заљубени...убаво е и ве прави срекни...

20. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Сакам да кажам...

Ме боли глава ке ми пукне а треба да одам на ручек кај свекра ми :devil:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.