Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. antilla

antilla Популарен член

Сакам да кажам...

^ Не мора до тие крајности да одиме де, тоа е само серија ;)

2. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Сакам да кажам...

порано се заљубив и завршив пцуејќи го и на крај го заборавив

сега пак се заљубив и нема да завршам пцуејќи го
    фала богу овој не е до толку мутав :|

Zivim, zivim i zivotu se divim. Iskocim iz zivota i zaljubim se u idiota....xD

е овој пат не е така си знам јас :)

нооо. тоа што сакав да кажам е дека има нетачен народ
    http://www.demotivation.us/toni-me-sobl ... f30681429c
    девојчево има 13,5 години не живее со нејзините туку живее со нејзиниот така наречен дечко кој има 19 години но тој не ја сака само ја користи за односи :worried: :x
    а што е најважно колку што прочитав во коментарите не и дозволува да иде во школо :worried:

3. Cynthia

Cynthia Популарен член

Сакам да кажам...

СДК од пуста досада сум седнала во дневна со мајка ми да гледам како конечно ќе паднат сите лисја после незнам ти колку време, ете ти го и татко ми.
    Абе, човеков да ти нема благе везе како се вика серијата а не па знае кој е тој што ќе умре. Ја пукна женава: „кој ќе умре? а оваа која беше? Е,е, оваа не е таа што им правеше проблеми?“
    А јас пак во средина седам како муленце и чекам мајка ми да избувне што уствари и се случи.
    Настана тишина. Умира Али Риза, почнуваат да шмркаат двајцата, да бришат солзи.
    Ај мајка ми, разбирам, ја прати серијава од прва епизода... Ама татко ми?! :човечештосекрсти:
    Господе дај им памет на луѓево, молим ти се.

И дај ве молам и вас, СТОП за депресииве.. Удри мало на весеље! :dance: :d:
    Жив е човекот, здрав, прав и се то. Шала на страна сега, убава серија, поучна и тако даље ајде си знаете и самите вие нема потреба да ја фалам и јас. :D

Јас за жал неможам веќе трета смена на форумов прибидејчи сум прва смена на школо.
    Оу ноу, фак. Па така идам јас да се забањам, бисерчињава мои од заби да ги светнам, суратот да го средам со помади и таман ќе ми почнат љубавните песМи на антенна5 :inlove:
    Што убаво.

4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Сакам да кажам...

I'M IN MIAMI BITCH!!!
    ...Salim se, spremam ispite :) jes da lepo zvuci :rofl: :rofl:

Епа тоа сакав да кажам.. Инаку си дојдов, да не ме мислите добро сум :P :P Хехе.. Друг пат ќе ви кажам за ипресиите од викендов и чекам некое советче од вас, потребно ми е.. Ќе ви кажувам..

Ве гушка Ани сите до еден најкасно до два :P :geek: :lol:

Serafima, ViktorijaMari and Cynthia like this.
  5. lovely91

lovely91 Популарен член

Сакам да кажам...

ветерчето кое надвор дувка ме навраќа на толку убави моменти и спомени...
    лани ова време све ми беше полесно,многу работи се сменија во теков на годинава,камо да можев да го вратам времето,да ги вратам спомените од кои денес нема ни траг...
    не ми е добро вечерва.. ми се плаче :|

ViktorijaMari likes this.
  6. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Сакам да кажам...

Мислам дека беше сарказам. :rofl: :rofl: :rofl:

Дечки,цела година кукате колку филмот е досаден а сега па тука вени ми сечат за Али Риза.
    Да му го бричите со џамче. :rofl:

Pelikuna likes this.
  7. Jojoba

Jojoba Истакнат член

ines.h, Gargamel, manja666 and 3 others like this.
  8. antilla

antilla Популарен член

Сакам да кажам...

Eпa jас не само што мислам туку знам што беше :rofl: Немаше потреба од "обид за појаснување" ;) :rofl:

9. eli25

eli25 Форумски идол

Сакам да кажам...

Сите сфаќале како е,секој клима со глава,секој те потчукнува по рамо....ама јас сум во моја кожа и јас знам како ми е,сфаќале- КАКО НЕ |(
    Лажни насмевки........Можам и јас!
    Ама да ја полнам душата со туѓа несреќа-никогаш! Не зошто сум осетила на своја кожа,туку живурка нешто човечко во мене....
    Луѓе сте -ко да не сте! Ни животни не сте,зошто и мачињата и кучињата даваат љубов,искрена!
    Е доста се противев да не станам како вас! Со вас -враќање со иста мера! Не сакав да дозволам да станам таква,ама проклет живот ме изобличува без да сакам...

10. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Сакам да кажам...

Има разлика помеѓу љубов и опсесија. Да да има. Епа сакам да кажам дека тоа што го чувствувам јас моментално е опсесија. Љубовта не допира до моите чувства, незнам зошто. :wasntme:

pupi.girl likes this.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Сакам да кажам...

Иииии колку сум среќна има некој како мене опседнат аааааа :* :* :* :D :D :D не сум сама

Barbie-mwa likes this.
  12. Argasi

Argasi Истакнат член

Сакам да кажам...

Интересно е времето преку ден, не е за шетање многу многу но погледнете каква магија се случува наоколу... ветрот си игра со лисјата од дрвјата и ги дувка наоколу...

Темно сивите облаците го покриваат небото недозволувајќи им на сончевите зраци да продрад до нас и да не загреат. Ги мразиме сите нели? тмурен го прават денот...депресивен.

Маглата полека почнува да го покрива нашиот град. Изгледа морничаво на моменти кога ќе погледнете. Шерлок Холмс кај и да е ќе излезе од неа. :D

И ајде...каде е таа прекрасна есен која сите ја чекаме да дојде...таа убавина која остава без зборови. Комбинацијата од жолта, портокалова и црвена боја која е совршено искомбинирана. Ах таа мајка природа...

13. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека форумов е супер. Секогаш се расположувам читајки ве, ми влевате некоја позитивна енергија... Ајде доста седење овде, да одиме да прочитаме некоја страна затоа што колоквиумите ни се пред врата. :D ПОзз до сите фемикии

14. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека цел ден поминав седејки и читајки на фемина :) :D Утре тест а мене мува не ме лази...браво браво, со Господ напред утре!!! :| :tmi:

15. vendiii

vendiii Популарен член

Сакам да кажам...

Те нема на Facebook и ти бараат некролози низ град |( :fubar: ...

Сакаш да видиш колку ти се пријатели ? Деактивирај го и погледни и почувствувај 8) . Толку технологија не е на арно . Се поремети рајава , се загрижувам мајке ми :worried: :tmi: .
    Еден совет од мене ај овој бесплатен :D то што е за вас кул за неутралниве од страна е мизерија и то поприлично тешка :!: :geek:

16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

После напорен ден нема ништо подобро од фреш туш.А ништо позаебано од тоа да ти се кочи компјутерот.
    Хоуевер...
    Утре нема факс за мене.
    Решив дека ќе се топлам во чаршавите на дечко ми.Или боље речено да ме топли.
    Нема поубав сон од оној во неговата прегратка.И нема поубава реалност од будење во истата.
    Баш као маче што преде.
    Мјаууу... :mm:

17. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Сакам да кажам...

Договарања, договарања и на крај пак случајно се изнајдовме :) И тоа замисли во Штип, е не очекував
    Следен пат ќе биде кафе во Скопје или пастрмајлија во Штип (тоа нудиме само)

rossonerka likes this.
  18. antilla

antilla Популарен член

Сакам да кажам...

Повеќе не прибирам информации читај дезинформации од интернет, доста беше и официјално прекинувам.
    Ден на дрвото во среда, во вторник, во мај |(
    Порано само еднаш во денот вести слушав сосема случајно и пак бев поинформирана за овие работи.
    А сега као целиот свет во малава машина бил... ахам, my ass... сите шпекулации се напикани тука.
    Ми иде компјутерив низ џам да го фрлам, е**те зависничката машина, арно што не отворив фејсбук никогаш.

Serafima likes this.
  19. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

make-up sex.
    чоколадо со 60% какао.
    среќа.
    :mm:

ines.h and teddybear like this.
  20. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам добра ноќ феминки , убаво да спиете во топлите кревети :) :) :*

Thread Status:
Not open for further replies.