Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сега прочитав анушка што напишала. Фала ти срце, задрутре би требало да заминам.
    Исто и на сите останати ви посакувам убаво да си поминете. :*

Сакам да кажам, сакам слобода, сакам крилца. I want freedom!

2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    СДК дека мама ми ги чита мислите.Ми донела милка од работа.Ај бар една единствена коцка ќе каснам оти не можам да ја гледам како гордо и убаво стои пред мене :P

3. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    фала фала и ти да си пом,инеш убаво каде и да одиш срцка :*

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.291
    Допаѓања:
    67.947
    СДК нешто се случува. Има нешто што се кува, а јас не знам или замижувам намерно. Ах ќе дојдат ли мирни времиња? Малку мир само ми треба... И вчера се видов со дечко ми и ме извести дека уште поретко ќе се гледаме... Ама ајде ќе истуркаме до септември.

5. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    ангелче јас забораив дека ке одиш во Охрид во петок :( .. еве по 2 ор пат убаво да си поминеш срцке :*

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Фала ти душичке, и ти најубаво да си поминеш. :*

Сдк...забележувам дека се помлади и помлади членки ни се придружуваат, од 16 до 14 години. :lol:

7. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека ако постои карма сакам еден меил да и пишам,да и врачам една протестна нота,пошто не знам дали е свесна ама ова веќе станува чиста глупост!

8. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.098
    Допаѓања:
    1.153
    SDK...Kate da ne se luti...
    bez razlika shto ubavo i stoi... :)

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.984
    Допаѓања:
    164.446
    Сдк дека многу се нервирам кога ќе видам идеи за вежби по дома,нешто како овие на фемина,а се жив напор за правење,а женските се релаксирани и насмеани,а мускулите кои ги имаат се очигледен пример дека со леснотија ги прават...и друго,нели ја мразите таа грда болка во стомачните мускули после вежбањето?!Просто се шири од стомакот кон грбот,рамениците,вратот,се засилува,ти создава нагон за повраќање и ја снемува... :envy:И плус,сакам бре да знам за колку време со колку повторувања,колку пати неделно ќе има очигледни резултати!!!Да знам дали вреди да се труди човек!
    И да...сдк дека ...и јас сум слаба кон...чоколадо,во пмс...а реков нема.Само два реда...еве ги,ги гледам,почна сало да прелева! :rofl: :rofl: :rofl:
    И сдк...си книжам... |( ...забавно!!!!

10. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    СДК менструален циклус моментално,јас на диета си бев а еве ме пола торта изедов и сеа се осеќам ко церада,мислам ете веќе се поправив,ми доаѓа да заплачам,ајде веќе нека си оди па пак се одново тууууу шо ти била женска белја :devil:

11. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    СДК како што бев расположена и другарми ми се јави сеа и сат и пол муабет на мобб :rofl: значи детето зрачи позитивна енергијаа :D баш ме насмеаа :lol: хах си го сакам бато бе :$ :inlove:

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    ... дека јас вчера претерав со вежбање, а немав никаква физичка активност 2 недели. Прво орбитрек, па некоја комбинација на кардио вежби за задникот и нозете и на крај за стомакот. Тие теткиците се облечени во некои чудни парчиња од 80 - тите, шарени со висок струк, ајде тоа нејсе, ама што вика Лилит, насмеани, просто да им мавнеш некоја, ни капка пот не падна од нив. :^)
    И денеска, тетива или лигамент, што и да е, на десната нога по должината на листот, истегната, едвај одам. :( Ама се заинатив , се намачкав крема и пак вртев на орбитрекот. Инаку си направив моја диета, ама ако делува ќе ви ја кажам за некои 7 дена. Ако не , што ќе се замараме само со гаење лажна надеж :^)

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.984
    Допаѓања:
    164.446
    Трендафилка,тие коа го потеле гзот ко нас,не се снимале...ги мразам кога ќе ги видам!!!И уште кога ќе фатат да бодрат да издржиш,ми оди да го лупнам екранот! :D
    Дај кажи која кремичка,кои вежби,да *зашмирглам* целулитов...ме убива во поим веќе...го нема тооолку многу (верувајте многу беше),малку е,ама кратерчиња...ми се чини да го стиснам ќе почне да излева од дупчињата,особено надколениците! :D

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Лилитка мене таа кремата од Гарние многу убаво ми дојде, ама жива смотана сум, место да си купев уште две креми, или имаше и комбинација серум и крема, јас не отидов. :(

А од вчера почнав да изигрувам алхемичар, и во обичен лосион истурив две пакетчиња цимет, земав да се масирам тоа лом се направи, па видов - не видов, се завиткав во фолија и си поседов едно 40 мин, и ефектот - не бев толку испотена колку што ми беа загреани бутовите. :^)

Колку кг имаш сега, 50-51? Ах, ама ти си перфекционист, не може толку да имаш целулит, признај сега :?:
    Инаку, кај мене во Ново Лисиче отворија Базаро, истото го има и во Карпош и го има она за целулит како што го имаше во Топ Шоп, со пумпа што го зборевме, ама некоја бледа копија, цената му е 1 100 ден. го пробав, ама мислам дека е далеку од оригиналното, а и многу брмчи. Не го бива.
    И сега што се решивме, битно се си кажавме. Останува сапунот на Божен, си го пробала, околу 260 ден е, многу ми го пофали колешка на мајка ми, жена во години, со оној апла закоравен целулит. Инаку тој на Докторс сапунот, ништо. Купување ич. Тоа сакав да кажам.

И вежбите
    http://free-workout-routines.com/video/ ... orkout.wmv
    http://www.women-workout-routines.com/belly-fat.html
    ама таа од второто видео од 6 минути, не си е со сите, за ефекти треба секој ден, истото 3 пати по ред, јас мислев после еднаш вчера ќе доживеам срцев удар. Ем шуто, ем се бодам. :D

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ме снема периодов, но сега сум тука ;) Се трудам да дочитам, но многу сте се изнапишувале. :rofl:

16. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк мислам дека треба да се отвори тема во секс во која ќе бидат објаснето како може да се остане бремена и од ШТО може да се остане бремена :)

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК јадете кога сте гладни а не од задоволство е тоа сдк.

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Дека идам на Кеј, да трчам и трачарам низ два здива.
    Сум станала дипломиран философ сеа, зошто за се’ имам некое нелогично, али вредно да се чуе мислење, по повод љубов.
    Ми се упуштаваат два тројца.
    Би сакала да им речам: Ок, сакате секс, и да не ме видите веќе.
    Ама ептен е дрско ефтино и американ тинејџ муви ефектирано.
    Плус, иам 23, и треба да го гледам светов малку по 21вековно.
    А јас, глупава, верувам во љубов, знаеш!

Далечно, далечно ми е сега се’.
    Но, знам дека ќе го вратам убавото. Морам. Ако ништо друго, интервјуто помина сјајно, Елементал беа врвни, се сликавме со нив, добив беџ, имам слабо запаление на увото, татко ми слави роденден со ледена торта и имам нови шалвари!
    Па, да, животот е убав.
    Имам јас херои, имам и губитници. Балансот ми треба...
    А, да сакам да му кажам на тој пливачот што сака да ме опне - да пази да не се сопне! И да не падне у погрешна замка.

Их, што мрзам мажи што мислат дека се швалери, а уствари се мекотелци, варени ракчиња!
    (самодовербата еден ден ќе ми се претвори во слон и ќе почне да гази наоколу)
    Шилеа, здрава, жива, ослабната, и со желба да му удри бокс на машкото население, онака исклишеизирано до даске!
    Од инат, зошто се кретени, а без нив нели, не се може.
    Пенисот е ракета, ние сме вселената.
    Ако ништо, ние сме бескрајни, а они имаат два краја.
    И тоа со голема можност за неуспех.
    Реков ја дека философии терам.
    Ајде чао. :rock:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.984
    Допаѓања:
    164.446
    Сега сум 49кг и 800гр,да заокружиме на 50...ама се затегнав што се затегнав,ама имам делови кои ми се меки...не можат да се затегнат,затоа што нема мускул,а не може ни со диета,не се многу,ама мене и тоа ми е многу...а за целулит,си имам...баш дека сум ослабена повеќе се познава од претходно...особено надколеницата,кога ќе се погледнам ми се плаче.Почнав со масажи,пеперутката многу ми помогна,многу го смали,ама не го измазни...сега малце да го замазнам да не ми боде очи,не можам куси да облечам за пред народ.Значи не е целулит да го стиснеш да се гледа,туку се гледа и вака...ужасен е.
    Ќе ги пробам и вежбиве.Добра работа си направила со циметот,си ја поттикнала циркулацијата,што е многу поважно од потењето.
    Више не знам каде да се обратам!!! :lol:

И сдк оваа Натали...негазирана вода...оф...ќе и пукам во колено!

20. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.