Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    127
    СКД добар ден јас отидов да шетам :* :* :*

2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    СД тешко мееееееееееееееееееее.............. :worried:

3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.286
    Лина, пак не ја сфаќаш поентата на критиките, :!: не е само проблемот тоа што постовите ти се по неколку збора туку не мора истите работи да ги пишуваш и во Сакам да кажам, и во Како се чувствувате денес, и во Што планирате денес и во Денес.. и во Едвај чекам и во други теми да не набројувам.

Да ти кажам најискрено прееска едвај чекав да одиш на депилација бидејќи за тоа прочитав во неколку различни теми. Ма сакав да одиш било каде само да не ги читам твоите исти постови насекаде. :lol:

Пак ќе кажам сите критики кон тебе се добронамерни и мислам дека ќе се корегираш, бидејќи стварно незнам која е поентата исто мислење да го пишуваш 10 пати освен ако не сакаш да имаш повеќе мислења, што според мене нема никакво значење. Дали ќе имаш сино, зелено или жолто цвеќенце стварно не значи ништо ако мислењата ти се безврска и ги иритираат сите членки. Повеќе почитувам некоја членка со 100 мислења ама да и бидат издржани и на место отколку некоја која има 1000 мислења, а ја немам ни приметено дека нешто пишувала.

Биди поздравена :)

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.478
    Допаѓања:
    5.454
    сдк си ја чистам собата тра ла ла ла ла и се вријам на 100 степени. заклучок не сум нормалнааа

5. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    513
    Сакам да кажам дека се чувствувам возбудено, а ни самата не знам зошто... :^)

6. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    така да те разбрав, ама темите се сите скоро слични и јас разбрав дека багуфче сакала да се бања во купка и дека не била избањата па дека ќе се бања вечер кога ќе и поминело грлото и дека ќе оде на ноќно пливање, па не реков овој ме нервира,ова ми смета. и друго нешто подобро такви постови отколку огромни постови на темите. пишувајте во лични пораки!! ниту се лутам ниту сакам да се лутите тука сме за дружба

7. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    178
  8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    :y: :y: СДК секоја чест за мислењето Сесилија. Мислам нема место овде за лутиш. Може откако Лина ќе го добие толку посакуваното зелено цвеќенце, ќе намали малку со ‘‘мислењата’’ :lol: . Не сакам препукувања и се надевам Лина нема да ме сфатиш погрешно :!:

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.828
    СДК дека ми е мило што брзо ми минува нервозата. Иначе :@ :@ :@

10. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    ...животот е убав... секако за оној што знае да го живее... :) :)

11. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    СДК дека се чувствувам многу подобро од утрото... :?:
    Мило ми е за тоа...
    Имајте убава вечер,девојки!
    :*

12. sugar.kiki

sugar.kiki Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    СДК дека ми е потребен некој за отворен муабет,ама и за смеење :D
    и исто да ви посакам убава вечер на сите вас :*

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    СДК дека имам ужасна главоболка. Толку работи се насобраа што мислам дека ќе пукнам!
    Би сакала сега да имам еден масер до мене, по можност латино-американец и да ме масира до задутре! Ах....

14. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека последниве неколку дена доживувам нема_шанси_да_се_случи ситуации,како животов во фаца да ми се смее.
    И не треба да нагласувам дека уживам.
    Сакам промени,дури и кога се непредвидливи,неочекувани,турбулентни...нека не престанува ова.

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.986
    Сдк дека ме мрзи.Треба да пишувам цели 10 страници,а ме мрзи, а до утре е краен рок за да го напишам :|

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.449

Епа види,како прво јас не изнапишав во сите теми како ќе сум се бањала во купка,туку во сдп прашав како се прави финтата за да има поголеми меурчиња!За разлика од тебе не пишам во сите теми на секои 15 минути дека сум разочарана,па дека ќе одам на депилација,па се вратив од депилација,па ќе одам да јадам....Тоа ни е поентата на сите форумџики што ти го кажавме ова сфаќаш?Ако јас сум почнала да иритирам некого со претходните и денешните постови тие ќе ми го кажеле тоа,ама тие тоа тебе ти го кажуваат значи следува дека ти иритираш а не јас...Тоа е поентата!

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    СДК дека сум многу срекнааааааааааа. може пак ке си чувам пекинезерче но секако треба прво да ми дозволат моите да си земам од кај една женааа. лелелееее ^_^ ^_^ ^_^ . ке си го крстам лили или лала или така некако. :lol: :lol: :lol:

18. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ДО БАГУФЧЕ

СДП како се прави во топла купка да има ектремно многу пења и меурчиња...вакво нешто?

Утре сум сама дома,па сакав да си направам една убава купка да се опуштам .Имам пробано со мн. купка ама сакам да ја научам финтата,дали има нешто посебно околу меурчињата..

Уште не ми е направена купката ама фала многу за советот,ќе пробам денес

Денес планирам да седам дома до кај 17 часот и после да одам на депилација,па да прошетам малку,да се вратам и да се облечам купачи,па на ноќно капењееееее
    Вечер одам на ноќно капење

ти ги копирав сите мислења, да видиш кој пишува цело време и тоа не само во Сакам да кажам туку и во Што планирате за денес, Сакам да прашам и Вечер ќе одам... ете ти драга моја, не сакам да се карам одам на докази , копирај ги т моите мислења за депилација и за ќе одам да јадам па ќе видиме на што сме ;) поззз

19. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    СД дека ќе викнам полиција алоооооооооо :punch: :muscle:

20. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на: