Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    СДК се спремав за искачање. Се надевам ќе си поминам убаво и дека дел од вчерашните пропаднати планови ќе се остварат.

2. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Луѓе ,сега изгледа некои се присетија на темата скопје-провинција и мислат дека со лоша намера пишувам некои постови.. :) Па, јас го обожавам форумов, иначе не би губела време тука да дремам :!: Како што гледам сите нормално дискутираме :^) А, за таа тема скопје-провинција, тоа е друга работа, да не ја споменуваме сега :x Катка-слатка вика од кај ми биле тие сознанија??? Па тоа не е битно воопшто...Јас не провоцирам некој со тие постови, па за натали посебно :lol: :lol: :lol: Сите од форумов скоро го делат моето мислење, само јас неколку детали наведов.. :tmi:

3. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    СДК прити не се замарај и да ми вратиш лп :lol: :rofl:

4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.449
    СДК дека се смирив со дечкото...И подобро за него веќе да не се понаша така отииии... :^) :^)

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.990
    ...не ми се сите овци на број вечерва.... :rofl:
    шала на страна....нешто не ми штима бре....петок вечер, одбив понуди за шетање, стомаков ми се буричка...уште алкохол да ставам и ќе бидам циркузи....а утре ме чекаат рано рано обврски....ајде СЕ ќе биде добро, само да не раздени ново утро :)

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Оти пиштолот не му бега, така да му кажеш. :devil:
    И мило ми е за тебе.

7. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    8) 8) 8)

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    СДК само јадам,како трудна жена некоја,се чудам како не се здебелувам,а од овој пмс, се ми се јаде,солено,благо,па солено....и еве јадам пуканки,па после па ќе јадам,циркуз... :rofl: :D како ненаситна,како никогаш храна да не сум видела :D :D :rofl: што убаво така,јадеш,а не се дебелееш :lol:

9. onaaa

onaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    haha ako lapkaj si ko si mozess a mene pa me mrzi da jadamm :D samo sok cicam kako cisternaa :D:D

10. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    395
    Сакам да кажам дека денеска ништо не испадна договорот за журкање и ќе морам да скапам дома цела вечер на интернет,ама затоа се надевам дека утре ќе надокнадам :rock:

11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ееее гледаш, само јас ти реков дека ќе се смирите :$ :D одсега да ме слушаш само мене :!: :D

12. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    СДК дека мразам што толку многу ми недостига, особено сега кога изгледа конечно ја послуша мојата желба да ме остави на раат кога не е начисто со себе кој треба да му е на прво место! :@
    Ајде совет ве молам што да правам да не мислам како он сега скита по дискотеките и си ужива, а јас во петок навечер сама дома. :(
    Знам дека не ме заслужува и дека нема да бидам со него, ама овој ужасен период додека го преболам на моменти убива. :sweat:

13. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    349
    СДК дека ужасно се чувствувам :envy:

14. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Стела, сличен проблем имаме :| ...Јас го откачив на ептен суров начин , зашто на милиони начини пробав да се подобрат работите меѓу нас, ќутев, ќутев, толерирав....И веќе кога видов со какво теле имам работа, ептен сурово го откачив како задњо ѓубре :| Само мене ич не ми е гајле за него веќе, не осеќам болка, зашто кратко бев со него :|

15. onaaa

onaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    a zasto i ti ne izlezes po diskoti setaj i ti uzivaj ednostvano isklu4i se ne misli na toa uzivaj kako on moze da seta da zaboravi ti da nemozes bidi hrabra

16. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Preetygirl-J јас бев во врска речиси 3,5 години и јасно ми е дека нема да помине така лесно затоа што се оттргнав од него зашто веќе не се трпеше понашањето. За**би љубов ако не е искажана како што треба и како што секоја девојка заслужува. Само сакам тој период кога ич нема да ми е гајле за него да дојде што побрзо. :^)

17. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Стела причината за раскинување ни е потполно идентична, само што кај тебе се работи за долга врска и многу те боли знам...Обично таквите знаат да се обноват по некое време, а во спротивно ќе мора да ги тргнеш мислите од него, ако ти кажам дека ќе го преболиш, ќе те излажам, зашто нема да го преболиш..Само тргни ги мислите од него, а најдобар лек за тоа е флерт со некој друг или некоја мала авантуричка со друг... ;) А, во друштво на другарки, батали тоа зашто кога обично сме со другарките за дечковци збориме и сакала нејќела ќе го спомнуваш и ќе разскажуваш за него...Ако стварно те сакал ќе се промени и ќе ти се врати ;) А, јас за овој мојов, не ни помислувам да се смирам, пробуваше он ама касно му е веќе...Ме ставаше на последно место, па уште и кога видов на ФБ со какви гнасни флертува, па уште мутав се прави кога ќе му речам да се видиме, да разговараме...ќутев, ќутев и ПРЕСЕКОВ, кој го врти веќе..Само немој да подлегнеш на емоции, па да го молиш или да му попушташ и да му се јавуваш :| , зашто тек тогаш ќе види дека не можеш без него и во рака ќе те држи..Вака , игнорирај го и ако стварно те сака ќе те моли да знаеш :!: Само ако е ист калибар како мојов што беше, тој никад нема да се промени :(

18. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    127
    СКД животов ми поминува во спиење |-) |-) |-)

19. onaaa

onaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    mi se jade picaa

20. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Фала за советот, и јас би сакала да го применам, само периодов нешто сушно е :?: Изгледа до времето ќе да е. :) За смирување, не сакам да се смирам без разлика што премногу ми значи,а за да се смени веќе имаше доволно шанси и не си ги искористи како што треба, така да престанав да верувам дека ќе се смени.
    А добор е ти што со време си расчистила со некој таков, врската е give both ways and take bothways, а не само еден да се труди, а друг да става лајкови на небитни слики на фб наместо да си ја гледа девојката.
    Се надевам само дека девојкиве нема да не искараат што забегавме од темава, ама спонтано беше. :$
    :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.