Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    a i stvarno jas koga se ukl na forumov najprvo odam da si porazgovaram malku i zaglavuvam tamu :D

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.818
    Кој знае дали ќе ја затворат? :roll: А стварно би требало...

3. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Сакам да кажам дека преку глава ми е од се! Понекогаш толку многу посакувам да сум глупава и да не му ја мислам ама баш на ништо! :Down:

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Дека денес ќе поминам попладневна збиранка со жените од мојата фамилија. Одиме кај тетка ми на ручек, па јас мајка ми и сестра ми ќе имаме што да трачариме :) Татко ми е на работа, ќе го дискриминираме малку овој пат :)

Решив да се олабавам малку, да читам книги вон факултетските задачи, да си направам чајче и да не го пијам на трчање како секое утро, туку вака, на компјутер, со сонце на прозорци да си уживам :lol: :)
    Сакам да кажам дека верувам во убав ден, во убаво утре и дека се ќе биде во ред штом сме позитивни и со умна мисла за животот што го живееме.

И за крај. Сметам дека форумов губи од својата динамика поради темата : На два три реда муабет. Ако имате потреба да ќаскате со девојкиве на форумот, постојат начини како да се изведе тоа : мсн, скајп, и слично. Вака, другиве теми замираат или не се интересни, а како што прочитав и други девојки го заклучиле истово. Сепак, форумот е место каде што се развива дискусија, се делат едукативни, искуствени мислења, а тоа се прави преку конкретни теми. Вака, со тема која апсолутно нема цел, туку ги слева сите членки во еден круг, (некои помалку, некои повеќе) изгледа како да се прави табор кој само таму пишува. Лично јас, само еднаш или двапати сум пишала, но гледам дека нема функционалност таа тема.
    Предлагам да се затвори, со никаква лоша намера за нејзиниот креатор.
    Фемина форум е цела заедница од теми, интереси, подрачја кои треба да ги развиваме, а не да седиме само на една тема во која една со друга жените се поздравуваат, и дискусиите се рашируваат до бескрај.
    Фала на вниманието, и ништо лично.
    Шилеа.

5. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Says I Have PMS And A Handgun, ANY QUESTIONS ? :lol:

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    i jas sum ZA zatvoranje na temata:na dva tri reda muabet.. 8)

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк јас не сум за затварање....ама ако ви пречи ок затворере ја темата :lol: :lol: :lol:

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

се согласувам иако ја отворам темата и пишувам таму во последните два дена веќе не се фатив дека не читам ниедна друга тема и не е интересно

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сакам на викенд во Охрид и сакам "шветска маса" :lol: :lol: :lol: :lol:
    и сдк формов е закон....упс устав :P

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.836
    Допаѓања:
    163.246
    Сдк додека фемина дава совети за визуелно зголемување на градите,јас водам војна со мојата бујна предница деновиве!Јас сум широкограда особа во секоја смисла и сум очајна околу тоа!Имам проблем -она ми прави муабет јас ја гледам у цицки!- и тоа од сопствениот дечко,а и по некој другар, што уште понепријатно станува!По ѓаволите и пмс (кој патем ме зголемува за број и пол,уш малце и два сееееекој месец!!!!!!!) и смоки и мајка природа и сВе!
    Јас ова сериозно инаку,не се фалам,не претерувам.Не се чувствувам убаво и не сакам да сум девојче заради ова!Дајте совети,помош итн...шиткам пилешка прса,поволно!Контакт телефон 0500 1 333 53!!!

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека уште еднаш ми се потврди фактот дека кај мене машко-женските пријателства не успеваат :?
    Или ќе утнат и сами ќе бегаат или се безобразни и се силат,а ми ја знаат приказната :evil: Ќе почнам да мразам мажи.Со исклучоци ;)

12. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Сакам да кажам дека ми се јаде благооооооооооооо и тоа страсно изедов една јаболка ама ништо од бизнисот сакам нешто чоколадноооо, и плус сама седам дома да му се сневиди да нема о кој да излезеш страшно сите со некоја обврска само јас безобврски ли сум ?????

13. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    SDK jas mislam deka ne treba da se zatvori temata"na dva reda muabet".ne gledam deka nesto mu skodi na forumov,koj saka moze da pise na nejze koj ne saka ne mora...ima milion temi na feminava na koi moze da se pisuva....na"dva reda muabet" obicno se muabeti, sali,so praese denes,drn drn..ne se razgovara na koj znae kolku temi ili za problemi,pa da bi se so taa strana se iscrpuvale temite,i stradal forumov sodrzinski....poveke e strana za zezanje i tepanje vreme..na koj ne mu se dopaga nemora da ja cita,a ne da se bara da ja zatvorat..mene stranata mi e bas super..eve jas primer na rabota mi se zabraneti skype,facebook,msn i sl ne mozam da koristam..i se zacleniv na feminava i se navlekov. a taa stranica"dva reda muabet"bas znae nekogas da me raspolozi,da se nasmeeme so nekoja forumdzika..taka da mislam deka forumov ke izgubi ako se zatvori stranata,a ne ako ne se zatvori...vprocem na nejze i beztoa pisuvaat 10-15 tina dusi da receme,ne pisuvaaat site clenovi na feminava,pa da bi radi toa bile zafateni i ne pisuvale na drugite temi..a ako nesto mu pricinuva zadovolstvo na nekogo neznam zasto bi mu precelo na nekoj drug? ima nekoi temi koi jas voopsto ne sum gi otvorila,zaso ne me privlekuvaat da receme,ali poradi toa ne baram da se zatvorat. :D pozdravce..

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: потполно се согласувам и те поддржувам :up:

15. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Во право си Тања,зошто да се затвора,нема потреба а и супер е темата,интересна,смешна,навистина е супер.Си правиш неврзан муабет,место каде што човек ке се расположи,развесели,без разлика каков и да му бил денот.Нема ништо лошо во тоа.

16. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    СДК дека не треба да ја затворате темата "на два-три реда муабет",и тоа гладам со двете раце.Убаво кажа Тања,која сака нека не чита и нека не пишува,а другите теми воопшто не трпат поради таа тема.
    И СДК дека бев Битола,и дека е убаво да се видат стари пријатели барем на 5 минути.

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк на секоја петиција ЗА има петиција ПРОТИВ.....
    ...ДЕМОКРАТИЈА.....секој може да каже и напише што сака...но треба да се почитуваме едни со други :D

Со ПоЧиТ
    Go-Girl ;)

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ...дека не сум за затварање на темата „На два-три реда муабет" и не сметам дека другите теми се запоставени поради неа. Да не беше темата, некои форумџики немаше така добро да ги запознаам, искрено.
    Соооооооооу нот тру :D :D

19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.169
    СДК дека ја поддржувам Тања и останатите кои се против затворање на темата „На два три реда муабет“ - од проста причина што тоа е убава тема на која сите може да се дружиме и да размениме мислења, и да се релаксираме, па и да се посмееме малку... ама кому како му е волја... македонска работа :roll:

20. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Oooo Lilit добредојде во клубот на широко гради девојки!Немај гајле,ако ти значи нешто за овој месец почнав да отекувам во тој дел од вчера,и до каде мислат да одат не знам.А цел месец јадев блуткаво без сол за да не отекувам,и за џабе.И капак на се,додека јас цел живот се кријам и се лечам од комплекси,дечко ми ми вели јас ги сакам и за тебе,и кога ќе отечам уште повеќе се радува.А за тие што гледаат,полни очи празни раце :twisted: Сакав само да те утешам ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.