Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    СДК прво здраво на сите форум фацки! :hai:
    Ми требаа 5 дена да се адаптирам по дома и свечено изјавувам дека се претворив во мрзливо паразитче.
    Слично како и некои девојки и јас сакам да си кажам - дека само дома си е дома, и мојот кревет си е мој кревет. :)
    Убав ден на сите... :*

2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК дека тотално си го упропастив денот со едно прашање. Што да правам кога сакам се да знам и кога сакам се добро да им направам, но колку подобро им кажуваш они толку погрдо те сваќаат! Што е со луѓево бе... незнам стварно незнам. Не ми се живее веќе, наискрено. Се на крај ја крива, ја што сакав само да им помогнам...
    Да си знам за др пат, да не им укажувам помош.... :@

3. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    СДК, :o пак јас виновна...па ова стварно не е фер... |( :fubar:
    ..ама ако врте се тркалцето... :!: ... ке дојдат и мојте 5 минути... :lol: :)

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    конечно и кај нас го прифатија трендот на носење чевли и чанти кои не се комплет :D
    во странство уште од пред 2 години е прифатено ова ново модно правило 8)
    епа сега девојки, се е оставено во рацете на вашата фантазија ;)

5. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Сдк дека сфатив дека чувството што сум го имала е всушност на психичка база која се трудам да ја надминам

6. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    Прекрасен помин на свеченото доделување на дипломите и потоа уште попрекрасна забава во Ликвид и Парк со моите драги соученици :)

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130

Ново? :?:
    Па јас уште многу одамна си комбинирам различни чанти и чевли, а сум приметила и други девојки кои го прават истото.

СДК дека се прошетав низ градов, во најтоплото, и разгледав што како имаше. Не сум нешто осбено задоволна, си купив само 2 пара чевли и еден пар ниски римјанки. Ми се чини како сите да се мавнати од сонцето по глава, сите се пореметиле некако.

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    СДК дека чувствувам некоја промена на себе.Како да не сум веќе старата јас...Како веќе да немам солзи и трпение.На се' му доаѓа крајот велат...Ете и моето трпение за подобра иднина некако истекува...Ќе видиме уште некој ден па... :)
    Инаку едвај чекам да ми дојде роденденот...Сакам да си поминам убаво и да не планирам многу многу.Секогаш кога планирам нешто убаво излегува тоа да биде најлошо.Ќе ја оставам спонтаноста да ме води :)

9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам дека се ме боли и дека сум мртва уморна. Изгорев и ме печат нозете, грбот и лицето. Но сепак преубаво си поминав на базен со моите најблиски. Сакам повторно! :$ :angel:

10. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    118
    СД го К следново: ќе се молат сите луѓе да престанат да лажат. Јас и таквите како мене трева не пасеме. Значи ако уште некој ми рече дека нема пари, а се изнашетал низ земјава и ред други работи обавил, кои се засноваат на финансии-ќе земам и ќе стрелам! Тишина. :@

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Не ни верував дека имам толку шминки, и модни додатоци дома. Значи комотно можам да си отворам шминкерница, парфимерија или accessories shop. :rofl:
    Сакам да кажам, прекрасен ден, покрај тоа што сум хронично ненаспана! :inlove:

12. buzzle

buzzle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    7
    СДК полош ден од овој не сум имала..се тргна наопаку уште од утрово..значи преку глава ми е од лажни "другарки" кои сакаат само да те искористат..епа да можеби досега сум дозволувала се, и сум мислела прво за сите а потоа за себе..да досега обидувајки се сите да ги направам среќни заборавив на мојата среќа..а сега, кога веќе не им требам..исто како да не постојам за нив..хах, се лажат ако мислат дека ме повредиле и дека мислам дека сум изгубила нешто..напротив тие ке се каат што ме изгубиле, а јас сега само се радувам што дознав какви се на време..добрината наместо доблест во ова време кога сите гледаат само за себе стана маана..и успеваат само користољубивите, манипулаторите, лицемерите и дволичните..а добрите најчесто патат и се нервираат без потреба, а што е најтрагично продолжуваат својата добрина и љубов да ги делат и на тие што не треба..епа веќе нема да може така..што мислат тие дека јас не знам колку се 2 и 2??..дека не можам без нив??..се лажат..има милиони луѓе кои го заслужуваат моето пријателство, мојата наклонетост и моето внимание..има луѓе кои ја заслужуваат мојата љубов..така да решив и ставам КРАЈ..вртам нов лист..се надевам дека ке ми пружите поддршка девојки..навистина ми е потребна..

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК buzzle утре е нов ден , легни , слушај музика .. опушти се . Не мисли на тие што те повредиле , разочарале . Чим нешто лошо ти направиле , тоа е знак дека не треба да бидат во твојот живот . Не им го пружај тоа задоволство да ти е лошо ради нив . И секако дека сме тука за тебе сите :) :*

14. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    61
    Секако дека пружаме помош. секогаш тука да утешиме.
    А јас сакам да кажам дека по еден месец отидов на тренинг и си ја шинав ногата. Малер :| :(

15. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
    Сдк душица е во право :*

16. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    СДК дека денес научив една работа!
    МНОГУ ДОБАР=БУДАЛА

17. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Од сабајле како ми тргна денот, екстра..Расположена , насмеана цел ден, полна со елан и позитивна енергија и сега пред 20 минути , толку се изнервирав од еден телефонски разговор, ама претерано сум нервозна, не можам да опишам :x :x :x

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    сдк дајте оние девојки кој сакаат да постигнат провокација да ги стајме на игнор. мислам не се замарајте и не им враќајте на нивните постови. сами неможат да си прават војна за војна се потребни двајца.

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    сдк дека секогаш ја бркам среќата од себе ...очекувајќи нешто подобро :x доста веќе, учам да се радувам на малите нешта и да го задржам тоа што го имам до мене :)

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Карак се пронајдов во твојов пост :D Ќе бидам мирна :$

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.