1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Ги мислев и јас порано секој ден дур да си купам, а кога си купив, баксузот во мене проработе и сум го фатила најчкартното па не сакаше печати да прави. Па така ми пројде меракот. :rofl: :rofl: :rofl:

СДК дека се' ме мрзи. |(

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Изгледа и на мене влијае месечевата мана, ме мрзи. |(

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
  4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Се разбираме ;) Срамота ств .. На игнор бе благе :D

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    :D Ама како си ги фатиле позите :D ...сите по ред... плус добри фотки излегле :D :D :D

6. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
    Стварно се луди :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ,што се нема по светот :lol: :lol: :lol:

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    СДК дека системов во државава не функционира и никогаш нема да функционира! Толку се запрепастив денес од луѓево ...
    Бев да си го земам пасошот, и како прво гужва, мириса одвратно, луѓето се тепаат, викаат, се буткаат. Кошмар за очи!
    И нормално, ако немаш врска некоја, да те бутне, да те стави преку ред, ништо не правиш. Осуден си да чекаш 3 саата минимум во толпа, да трпиш се што на народов ќе му текне.
    За среќа се избавив од ваква ситуација, си го земав пасошот и таква горда си мавтав со него и си поминував, додека со поглед ќе бев убиена од луѓето што беа позади во редот.
    ама... кога си ја видов сликата ми дојде да заплачам, и од смеа и од мака. Ни затвореник не ми е рамен.
    Ма што ми е гајле на крај краева,сега ќе ме снема од државава!

8. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сдк дека ми се спие .. вчера до 6 отсабајле седев пред компјутеров :wasntme: .. и сега сум уморна и ми се спие ..
    Сдк дека стварно постојат дволични луге :fubar: :@

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК оти сум луда! Излудена, ме фатила некоја амнестија и не знам кој сум, што сум... :rofl: Ги избришав сите проблеми од тиквево, сега да ме види некој ќе ме прати правец Демир Хисар :lol: Ме мачат само книгиве над мене што сакаат читање и помнење. Да не беа тие ќе се селев на месечина, и оттаму ќе се дерев и веселев. Чудно! Односно не е чудно, ама е просто неверојатно колку било убаво да си ЈАС, САМА со СЕБЕ, и по некој љубовен отисок на МЕНЕ!

И П.С, СДК на Лижалче, да ја советувам, НЕМОЈ мило, бубачките држи ги понастрана од тебе, оти мене за малку ќе ме донесеа до пропаст. Барав рачки кај што нема :!: И после ми беше криво и за тоа што НЕ го направив. А замисли ако го направев, ќе умрев. Арно вели баба-седи си мадро, да не носиш модро(околу срцето).

СДК добра сум, присебна, ама по малку забрлавена! :lol:

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК дека ова попладне убаво си поминав вград, радосно и насмеано со мојот најдобар брачед а воедно и другар што ми вреди се! Но сега ме боли главата а утре треба рано да станам, е тоа ме убиваааа ;( ;(

11. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    СДК...Eдна типка што ми заличи на Селена Гомез (актерката што му е преубава на дечко ми) му ја покажав на слика...И тој ми кажа дека се сакале од петто до седмо! И дека била многу поуба во живо. Збудалев!!! :@ :@ :@

12. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    СДК дека седеме со Womaninlove и се мислеме на кој факултет да се запишеме :worried: И уште не знаеме, сите ни изгледаат претешки :lol:
    СДК немам нет дома и многу се нервирам :@ Поздрав до сите форумџики, ми фалите :*

13. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сдк дека си поминав најубаво надвор со мојте срцки и се разбира лудата компанија (лудите другари поточно) :rofl: :rofl: :D

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Никој неможе да го измени менталитетот на велешани,едноставно се посебни во гледањето секаде,само не во својот двор,а таму купишта гомна ни куќата неможат да си ја видат.
    Е ова сакам да го кажам !!! :!:

15. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    118
    Удри му го ќотекот за да не му текне више да збори така. Цццц, бре неблагодарни машки, ќе им угодуваш, ќе ги мазиш и пазиш и на крај пак нешто друго сакаат. :swear: :swear:

16. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    118
    А јас СДК дека мојот утре патува... А јас денес толку се напнав за други работи, што вечерва свашта му се изназборев. Криво ми е сега, а не дека не фаќаше место тоа што го кажав. Ама не беше момент за такво нешто.Уште не беше дојдено времето. И сега сум многу тажна.... ;( ;( ;( ;(
    И СДК дека ќе ми фали многу во следниве денови. ;( ;(

17. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    268
    СДК многу убаво ни беше кафето, само што ништо не одлучивме за факултет, ќе испадне дома да си седиме :lol: :lol:

18. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Освоив трофеј...Јухууууууууууу!!!!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

19. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Прити може да ми кажеш како се освојуваат трофеите? :$ Видов кај неколку форумџики и уште се прашувам како ги добиле. :$

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Винтер грл трофеите се освојуваат со играње на игрите .

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.