Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Eпа ваков одговор сакав да чујам - биди директна...Па и не треба да се замараш со мене, зашто треба во многу работи прво да ми парираш, па да се замараме јас и ти една со друга... :) И немој повеќе да ми се обраќаш, фино и културно те замолувам :|

2. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    СДК дека има тука нешто на форумов,не сум сигурна дали покажува знаци на девојка,повеќе ми личи на неизживеано створење кои страшно ме нервира.... |(
    Ја молам да не си ги лечи тешките комплекси на форумов.... :^)

3. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Јас си пишав што сакав...да се расправам нема...а нема ни да се правдам...убаво ми вика Карак: за кавга се потребни двајца :D

4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Прити извини што те прашувам вака, знам дека во оваа тема сум офтопик- ама сакам да те прашам што работиш, дали си работиш на струката, ако не е тајна?
    Не мора да ми одговориш, само сакам да знам дали го користиш знаењето што го имаш стекнато на факултет?
    Поздрав до тебе :*

5. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Не е воопшто тајна , Сесилија :!: Работам по струката се разбира(во ендокринолошка лабораторија , тука во Скопје, ..) Сега да не влегувам во детали..А, ќе може сега да бидеш ти искрена и да ми кажеш, зашто ми го постави ова прашање? Цинично беше или ....???? :^)

6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Не беше цинично, не значи дека ако некој ти се обрати веднаш сака да се расправа. Те прашав овде бидејќи знам дека ќе видиш а ме интересираше бидејќи до вчера мислев дека не работиш ништо бидејќи си многу активна на форумов, па ме интересираше што работиш. :hai:

7. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Епа не ми е многу напето периодов со работа, па и кога сум во лаб. лаптопот ми е нонстоп уклучен..Али, ФБ, скајп :x НЕ!!! Тоа дома кога сум :)

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.960
    Допаѓања:
    203.317
    СДК дека навистина не ги сфаќам луѓето што си го пикаат носот кај што не му е местото, што би рекла мајка ми, пипер во секоја манџа.... аман веќе од таквите!

9. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК фала Annath, и јас се надевам дека добро ќе поминам, до сега не сум вадела заб па малку ме фаќа паника.
    Ќе пиишам во соодветната тема како сум поминала. Поздрав :)

10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    секој на секого дава мислење што и како да прави а уствари никој не се погледнал себе си што пишува на форумот и во која теме. како прво ова не е тема каде што се развиваат муабети од типот каде работиш, имаш ли слободно време, ме нервираш, ми сметаш, не ми се обраќај... темата гласи САКАМ ДА КАЖАМ а не постави ми прашање или што мислиш за мене??? така да ако имате нешто да кажете кажете вп една реченица а не да се навредувате и да давате мислења за секого!!!

11. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
    Сдк аман девојки секој ден има некоја кавга на форумот,ајде веќе доста е,секој има право на свое мислање а ако некое мислење не ви со доѓа игорирајте го,едноставно е.Не е вкусно веќе секој ден кога ќе се уклучам мора да има некоја кавга.
    И сдк убав збор желени врати отвора! :!:

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Епа не знам кој на кого прв му се обрати во случајов. ;) Кога си ми пишала нешто конкретно на мене - нема да останам рамнодушна.

13. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    СДК NE 87 дека затоа и престанав да коментирам.Ќе се изгубеше првичната смисла на темата,а и не сакав да коментирам веќе...

СДК дека оваа е најжешката недела до сега..Кажаа дека до 40 ќе стигнат температурите... :sweat:

14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    СДК така убаво сум се изнасмеала сега ,смеење до солзи :D :rofl: :rofl: од татко ми и неговите смешни дешавки,освен што му се случува да падне на прав пат,да се спружи :D уште еден негов смешен настан, легенда е :D
    СДК2 читам на форумов се расправал некој,без расправии :!: овде на форумов сме да се дружиме,а не да се караме :)
    СДК3 ќе заборавев да кажам,ама мислам дека темава станува слична како другата тема на два три реда муабет,оти почнува полека да се губи нејзиното значење и СДК4 аман од овие лапсузи,амааааан....стопати пребришувам додека пишувам :D :envy:

15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК некои работи треба да се решат на убав начин.
    Сега слушам музика и се :sweat: , многу жешко , кај и да е одам под туш,

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    СД дека се чуствувам многу убаво.............. :*

17. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    127
    СКД се наспав ептен и сега сум подготцена за све што ми следува денес

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    СДК дека сум уморна и едвај чекам да почнам да се пакувам за на одмоооррр. И затоа, СДК дека се чуствувам убаво, ведро и насмеано и ви праќам ведрина на сите тука ;)

19. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    СДК дека многу работи не се во ред....таман помислувам дека завршиле,а они допрва започнуваат!

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК форумот ми досади и мене... се претвори во трачарски форум каде што неколку личности мислат дека ЗНААТ АПСОЛУТНО СЕ и си земаат слобода ги вреѓаат и омаловажуваат другите... ретки се одговорите не темите каде што некој бара помош, а тоа е целта на форумот(да се помогне некому!!!), а за разлика од тоа Мак јавни фаци се полнат со постови кој/а каков/ва бил/а! нема веќе што да се пишува... :worried: :worried: :worried: :x

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.