Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. annnni

annnni Популарен член

истото сакв и јас да го кажам се едно исто ......се врти се за пари..............пффффффффффф |(

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Целта на форумот не е да се отвараат теми за помош и да се помага,да се соберат брдо душегрижници,туку е пропратна намена,целта е да се дискутира на теми.А ако некој со спротиставено мислење со некој друг лично го сфаќа контра-аргументот,негов проблем и тоа голем.Мене ми е здосаден зошто е празен и монотон,но повеќето се на одмор или не се вртат дома,но со доаѓање на есенските обврски,пак ќе се наполни,но тоа дека некој се конфронтира,ама ич немам проблем,нека повели,се додека има убава тема.Мене ми е досаден кога постојано се бараат совети,кога слушам муабети за аватари,цветчиња,поздрави и честитки на несоодветни теми,едни исти бараат слики како ги замислуваат другите,па ако не им погодиле,пак и пак и пак,како другата страна да гледа на грав.Ајде еднаш,ајде два пати,ама веќе сто пати!Нека стави сама слика веќе и крај,решен проблем за сите,а не вака...досадни се па веќе.
    Не знам што е проблемот девојки,од сам почеток вам ви пречи некој ако има поразлично мислење од некој или пак ако се развие пожестока дискусија,одма леле не се карајте,леле вака,леле онака...а тоа е само форумска дискусија со спротиствани размислувања.
    А што се однесува до однесувањето на притигрл ј...на што и алудирате,одамна го искоментирав.

3. annnni

annnni Популарен член

форумска дискусија се додека не почнт да се нвредуваат едни со други...а кога ќе почнат со вулгарности како да не кажиш да не се караат.....мора некој да има да ги смири “страстите“ :lol:

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Toa e во стил на притигрл ј и уште една која ми се нафрли мене,сама ќе си се познае,за тоа што ги поддржав протестите на први мај,па почна,мајки,шајки,ненормална ме направи,да хистеризира,да забегува...само затоа што имаше поразлично мислење од моето.
    Има,има секакви,со навистина големи проблеми...но не се виновни што не се свесни за тоа...

5. annnni

annnni Популарен член

ма не се замарај си “набиваат“ комплекси :lol:

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Lilit се согласувам со дел од ова, но кажи ми ти дали е во ред некој да се вообрази до таа мера па да ги вреѓа сите останати?? реално ли е да гледаш како некој убедува дека знае се и дека е совршен а другите се ништо??
    Јас не мислам дека е тоа нешто што треба да се прави овде! Па глупаво е да читаш само трачеви за секого! Ова не е собир за да се коментираат другите, во ред има тема Мак јавни фаци, се кажува кој ни се допаѓа а кој не и готово! И јас сум учествувала во дискусии ама се додека не ме навредија! ова веќе не е тоа што беше... Тоа сакав да го кажам!

7. Marley

Marley Популарен член

SDK,..vo demokaratija sostojbata zavisi od mnozinstvoto...
    a ako kazam ushte neshto znam deka 75% kje zamerat......

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

^^^ Ајде Марли доискажи се, нема зошто да ти замериме. ;)

9. Speechless

Speechless Популарен член

Сакав нешто да кажам,ама ако кажам ќе биде пак лошо,гледам некој го кажал,па ќе си преќутам :x :D

СДК, Страаашно многу ми се спие.

10. Tweetty

Tweetty Истакнат член

Среќен празник на сите муслиманки форумџики :* :)

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

СДК дека и мене форумот ми се виде штур, празен и монотон, и за жал, откако се вратив од одмор поминувам многу малку време на Фемина. :( Се надевам на подобри времиња, поубави дискусии и поинтересни теми.

12. annnni

annnni Популарен член

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U
    сакам да кажам дека овој спотот како да ја опишува мојата љубов со дечко ми кога го тепам :lol: се пронајдов многу......................... |-)

13. kate21

kate21 Популарен член

СДК дека Прити грл-Ј претерала! 8)
    И не ми е гајле ако се нафрли на мене сега, едноставно нејзините постови се само јас вака враќам, јас онака, за мене си :puke: , бебе во пелени. А мислев дека ќе се оправи, ама неееееееееееее!
    Искрена сум барем!
    И тоа, друго ништо нема да кажам, се одјавувам!

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

СДК ме немаше некое време... проблеми со интернетот. Лесно било решението, ама кој да знаел??? Си го гледам компјутеров деновиве и си спомнував на вас. Што вака сите разочарани од форумов???

15. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Апсолутно те подржувам!Посебно ако си малолетен,ти немаш право да коментираш на 90% од темите и се што ќе кажеш не треба да се смета за мислење,туку треба да се отфрли.А не дај боже ако немате исто мислење :shake: е тогаш си нае*ала стварно..... :D

16. Lux

Lux Форумски идол

Сдк што немало,
    една мајка со три деца му вика на друго дете што беше со нив и со мајка му,
    - Застани онде, застани ако не мајка ти ја ќе те истепа, ее сега го ваѓа ножов ако не дојш !
    Ја гледам и си помислив оваа не ќе да е во ред, па ајде со друго нешто да го излаже, на пример со лошиот чичко или со нешто друго таа со нож нашла.
    Загреота,само можам да кажам како не и е срам да се дере на сред улица, каква култура цц
    сите луѓе се завртеа :x

17. chicka

chicka Истакнат член

Исто ....нема ништо интересно

18. Angelche

Angelche Популарен член

Забележувам дека секогаш кога ќе посакам да има сонце- има сонце, секогаш кога ќе посакам да врне-врне. Но, секако, чиста случајност. :)

19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

ајде бе малку позитивно....молим вас ;)
    сакам да кажам дека многу премногу ми е мило што сум дел од сајтов...зошто запознав девојки кои ептен ги засакав...доколку не се зачленев овде и не пишував ќе имав едно искуство помалку, помалку информации и помалку познанства и прекрасни пријателства :$ :$ :$

уште нешто да кажам....може секогаш нешто да се научи...и од постарите (баба ми) и од помалите :D

20. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Денес само на благо сум. Да ми земат сега крв за испитување, ќе ми речат од утре со инсулин да се боцкам :D

Thread Status:
Not open for further replies.