Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.578
    Не туку ТИ немаш ниту речник,ниту култура,ниту капацитет (очигледно,според тоа што си ме извадила од контекст и си сватила како што си сфатила) да ми се обраќаш мене или на било која друга тука на форумот,а пред се немаш нерви,ниту таа е*ана аналитичност(која патем се движи само и само во рамките на твоите размислувања и никако поинаку,а се поразлично е неаналитично) која ја претупе тука на форумов.Спушти се малку и среди си ги нервите,би требало да знаеш дека се необновливи.А што е најтрагично си безобразна и невоспитана.Јас те разбрав што се возбуди на една тема зошто те пипнаа каде што те боли,па се разжести,ама ова се случува и за најобични нешта и најобични теми,не знам дали си свесна дека тоа не е во ред и не нормално за се да претеруваш во реакциите.Јас разбирам дискусии,со спротиставени размислувања,сум имала такви,сум контраш(не од кејф и инает) и сакам шареноликост во размислувањата,многу погрешно сфаќале и мислеле дека пробувам да ги омаловажам,а немало врска тоа е веќе нивни проблем што патат од икс комплекс,ама ти девојко од прва навредуваш и гледаш со доза на цинизам и ароганција за кои немаш основ,па те прави само незрела и фрустрирана.
    Ајт,оди си по патот и не не оптеретувај веќе...не за друго,ниту си интересна,ниту од твоите 28 години научивме нешто вредно...

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.846
    Допаѓања:
    38.993
    СДК дека ми треба масажа.

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Тука сум Лоли, читам ама поретко пишувам.
    СДК си ја купив Симс 2 апартмент лајф и ја отеков од играње :lol:
    СДК едвај чекам да заминеме со дечко ми од тука барем на 1 ден. Сами во толкава куќа и плус 9 месеци од како сме во врска :$
    СДК ќе му приредам вечер која што никогаш нема да ја заборави :lol:

4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.521
    Допаѓања:
    260.826
    сдк дека веќе подолго време сум на форумот и редовно ве читам.не сум баш редовна во пишуваењето ама ве читам и доста практикувам некои ваши совети претежно во врска со тело,диети...инаку многу сакам дискусии но забележувам дека овде на форумот ако некој даде поинаку мислење или е само построг со својот став веднаш е нападнат, и ако на некоја тема жестоко се дискутира и на другата тема одма е нападнат.тоа не ми се допаѓа,секој има право на свое мислење и став и никој нема право да омаловажува па макар и да е во право.тоа некако ми смета на форумот,а инаку има неколку членови кои редовно ги читам бидеќи ми се интересни, во дел се согласувам со нивните ставови а и обожавам кога некој се изразува со стил и аргументирано,тоа го почитувам :clap:

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК дека сум изморена од работа, а пак уште повеќе од луѓе што патат од комплекси на “висока вредност“ :tmi: :tmi:

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Многу убаво ми почна денов. Се успав, претеков кафе, по грешка ја вклучив сијаличката на аспираторот, наместо аспираторат..телефонот не можам да си го вклучам... |(
    По утрото се познавало денот, еб*ати(извинување) денот тогаш, подобро да одам да си легнам. |(
    Добро утро на сите! :sun:

7. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Ми се расипа климата ми треба освежење :D

8. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
    Сдк се спремам и одма на гинеколог :$ :?:

9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ЛИЛИТ
    Немам 28, туку 25 години...Ееее до 28 јас магистерската се надевам ќе ја одбранам, кој почнав периодов да ја спремам :) Туку, ај фино лепо стај ме во непријатели, за да не ги читаш моите постови и реплики и така нема да доаѓа до конфликт.. :* Зашто имам претходно спомнато, на каков начин комуницирам, значи моето однесување во тек на 24 часа, може на неколку начини да се трансформира во зависнот од односот на соговорникот према мене :)

10. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ЛИЛИТ
    Уште ова заборавив - такви изрази од типот(безобразна, невоспитана, некултурна, незрела, без капацитет итн...), дома на да ги кажуваш на мајка ти и татко ти...Така тие двајца ќе увидат како ја воспитале ќерка им и каква основна култура има..На мене такви изрази - НЕМОЈ...... :)

11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    се извинувам што ќе се вмешам и што сум оф топик, но Притигрл, не верувам дека некој баш го интересира дека ти си спремала магистратура! Сфаќаме дека си личност што сака да раскажува наоколу за своите вредности, но имај бар малку почит и кон другите! па и не си баш совршена!

поздрав!

12. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    се согласувам со тебе ozzyAngel и би додала уште нешто наменето до preetygirl: девојко ти очигледно имаш некакви проблеми поради што постојано стапуваш во конфликти со овдешниве членови. Со тоа твое преценување и арогантно однесување нема да постигнеш ништо. Ако надвор имаш променливо однесување немој и тука да го применуваш и да ја уништуваш хармонијата на форумов. По ова знам дека ќе ми се нафрлиш и на мене како и на останатите ама да ти кажам дека си стојам на кажаното и те советувам(иако имам 18години и сум помала од тебе ама сепак имам зрело размислување) да бидеш малку поприбрана во своите коментари и убаво да размислиш пред да напишеш нешто и своите фрустрации да не ги пренесуваш овде позз

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Уффф..Ми олесна, не сум веќе толку напета - зашто се испукав во темата - ИСПУКАЈТЕ СЕ... :)

14. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    47
    Сакам да кажам....дека ич не те сакам веќе...ете така

15. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    ^ Ама отекуеш, ти текнува?
    За Придигрл

16. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Отекуем... :^) :lol: Ако те "отекуем" , игнорирај ме :?:

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Го видовте ли ова: http://www.katyvideo.mk/ Кејти Пери, научила некој македонски збор. :lol:

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Штотуку прочитав дека некои од македонските политичари имале зетови Грци!!! ееееј, а после ќе ти идат на митинг и ќе лажат дека ќе го сределе проблемот со Грција! па секако дека ќе го средат! можеби и му дозволуваат да ги нарекуваат грци... кој знае!

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам дека од постовите на Прити има и некаква поука- како функционираат работите во нашата Македонија.
    Посебно кога го видов нејзиниот пост во темата Испукајте се, жалосно но сепак вистинито :(

Сакам да кажам дека секој ден се повеќе губам волја да живеам овде. Не сакам моето знаење да го употребам за лижење на некој необразован партиски г*з. После она што ми се случи вчера гледам дека со моите идеали сум како Дон Кихот- сама против ветерниците. Штета што е така. ;(
    Не ми замерувајте, не сум во добро расположение, секој ден се повеќе се разочарувам од се.

20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.959
    Допаѓања:
    203.317
    СДиК на Сеси - добредојде во клубот... само не знам до кога вака ќе тераме...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.