Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека во текот на денот ќе натепам некој.Чисто ради задоволство. :twisted:

2. cackicka

cackicka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    11
    de be zenski so napravivte virtuelno se ispokaravte. ostavi takvi raboti daj kulirajte malku.pozdravce

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк никој не се кара...само таков впечаток имате....ова е најнормална дискусија во која не се употребени епитетите како мило,драго,убаво....едноставно реална дискусија е сето тоа и е сосема нормално :D

исто така сдк дека времево ќе ме полуди сите 4 годишни времиња ги смени :twisted:

4. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    687
    She's Like the Wind She's like the wind through my tree She rides the night next to me She leads me through moonlight Only to burn me with the sun She's taken my heart ...

5. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.095
    Допаѓања:
    1.142
    SDK...allo allo...dobro utro...
    eve pijam chaj i se pravam engelez... 8)

[youtube]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/960UYL3Vue8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/960UYL3Vue8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/youtube]

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк се изнапишував денес на форумов...ај доста беше...ај ем гоинг ту слип....се читаме утре свежи и одморени :D

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам дека е доволно!Добра ноќ.Ако уште малку поседам ќе ме раздени едно,а друго ќе си ги испостирам сите песни што ги сакам и слушам во моментов.А тие истите ме растопија,еве, како сладолед на сонце сум.А за утре што?

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам врти сучи јас пак на фемина,на кратко,на кратко.Добро ууутрооо,абе кој е како мене вака рано,ама рано 12 саат,добро за мене рано,кој рано рани две среќи граби :lol: морее шо поет ке бев :lol: ааа утре е 8 март денот на жената.Ајде спремете поклоните и изненадете некоја жена,ајде мажи сетете се малце на жените,кај ви е романтичноста :lol: тоа треба секој ден ама ајде ете колку да им текне на машкиве.Секогаш за 8 март е убаво времево,сончево и има зошто да биде.Ајде имајте убав и пријатен ден,полн со љубов и среќа.Толку од мене,папа :D

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк кој рано рани цел ден зева :lol: :lol: :lol:
    и од сабајле го пцуев тој што звонеше на телефон и ме разбуди :x

10. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    СДК дека ќе си одиме со љубовчето на Водно...ќе се испешачиме и после на ручече ...уз поглед на нашето ни Скопје....нашиот омилен начин на поминување недела..ј ;) :D

11. jasmin

jasmin Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2009
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    35
    СДК дека недела е најдосаден ден во неделата. Нема активност, нема динамика, само легачење и јадење. :|

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека мразам кога разбивам на билијард и топките ми остануваат пред дупка ! :evil: :evil: :evil:

13. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    ^ Сакам да кажам дека времево е одлично за играње билјард! :mrgreen:

14. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК како да кажеш сакам да преќинеме кога срце не ти дава збор да прозбореш :( Сакам да кажам дека пробав да му раскинам,а он ме гушна толку силно шо ме натера да се затраам и само да го гушкам и ништо друго...сакам го превише и оставам времето да покаже...И друго сакам да кажам Среќен ви 8ми Март женски мои :)

15. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Сакам да кажам дека ми недостига она што, што порано ми беше секојдневие............
    и среќен ви осми март на сите што се осеќате дека ви е празник и го славите :)

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.818
    СДК дека ми е ужасно досадно... Изгледа ќе биде најдобро да си се дружам со книгата. Од нив ретко се разочарувам...

17. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.394
    Допаѓања:
    1.118
    Господ рекол внимавај да не ја расплачеш жената зошто тој ги брои нејзините солзи.Жената е создадена од реброто на мажот, не од неговото стапало за да се гази по неа, не од неговата глава за да се владее со неа, туку од неговите гради, за да биде еднаква со него, од под неговото рамо за да биде заштитена, и покрај срцето за да биде сакана !
    СРЕЌЕН 8-ми МАРТ драги мои форумџуки !

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    SDK SREKEN 8mi MART na site devojki,zeni koi se del od ovoj forum! :) Bidete zivi, zdravi, sakani...ispolneti celosno, pozitivni i silni! :) ***

19. Pink-Princes

Pink-Princes Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    СДК дека ме нервира времево и снегов, сакам да е топличко :) Бај д веј и СРЕЌЕН 8-ми МАРТ на сите припаднички на понежниот пол :D

20. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Сакам да кажав дека снегов денес е ужассс :evil: и против сите жени, изгледа сме биле лоши годинава :D а, да и
    СРЕЌЕН 8-МИ МАРТ ДЕВОЈКИ

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.