Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.123
    Допаѓања:
    992
    СДК дека е многу досадно а и ми се јаде :D

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Снимам ЦД и имам уште малку празен простор а не ми текнуваат уште песни. Дај кажете некоја песна да симнам? Некоја што е хит моментално. :)

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    лове д веј ју лие ... дирти денсер новата од ашер и енрике,од кети пери новата.. не ми текнува некоја друга во моментот.. се надевам ти помогнав.

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Ги ставив тие, новите на Еминем и целиот албум нов на Ашер и на Енрике. :) МП3 снимам затоа ми останува повеќе место. Сепак фала :* btw многу ти е слатко кор.име :) обожавам мечиња :)

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    хммм :?: ....Kelly Rowland-Commander , Tinie Tempah & Labrinth-Frisky , Ne-Yo-Beautiful Monster , Kanye West-Power....толку ми текнуваат ,ако ми текне уште некоја ќе ти пишам 8) :)

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    И тие ги имам ставено. :) Ок е, еве сега го пуштив да се снима. Фалаа :*

7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК дека неможам веќе.. Неможам!!! Собери ме господе да не дојдам сама горе :@

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    sdk malce obidi se da se smiris.. zasto nekako denes lugjevo se mn negativni.. prenervozna sum cel den i jas i samo jadam blago i pijam sok... obidi se da se relaksiras i uzivaj si... preeska pisa nema da se zamaras pa ne dozvoluvaj pak da te iznerviraat... isturija nekako nervozata samo nemoj na nekoj nevin i se ke bide dobro ... pozdravce do tebe i :hug:

9. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    дада и ја сум напната цел ден нешто а и гледам цела околина :^) Може дека е петок 13 којзнае :) нп верии :*

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    9 месеци :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

11. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985

Фала на утеха :hug:... Ама со луѓево денес тешко ќе најдеш заедничко мислење. Мора да ти го срушат денот, па макар и последно да им е :envy:

и СДК си добив жолто цвеќенце.. Ама нејќев на овој начин со истурање на нервозата :?:

12. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Сакам да кажам дека ме нема овде... нели ви недостигав :lol: :lol: :lol:

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ајде еве помина петок 13 мислам дека ќе се смиреме сите и јас сум нервозна пишав погоре

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Гоу, јас те гушкам најискрено и најсилно :hug: ...

СДК не вредеа сите месеци полни со солзи, за само четири часа облеани со среќа... Многу, многу, многу сум повредена...

15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам дека си поминав преубаво, каков Петок 13 какви глупости, денес беше моја вечер. :rofl:
    Ептен се “скоцкав“ и колку ми беше пријатно вниманието од еден куп момчиња :$ :inlove:
    Сакам да кажам дека цела вечер “провоцирав“ едно момче со подгледи, насмевки и ништо- се потврди теоријата дека ние мора први да пријдеме :lol: Пријдов и се запознавме. Девојки сакам да ви кажам правете го вие првиот чекор.
    И сакам да кажам дека се опив малку само од едно мало шишенце бело вино. Ептен ми е лесно пијанство :tmi: :lol:

И оффспринг што тоа 9месеци? Врска, или ќе чекаш нешто после 9месеци? ;)

Ве гушкам сите, преубаво ми е

16. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Епа сесилија ајде па да искочи нешто поише со дечкото :lol: ;)

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    СДК Многу ми е ќејф кога ќе прочитам нешто вака убаво и позитивно како на Сесилија, и јас се чувствувам убаво :)
    Браво мила, btw - и мене ми се случи во Охрид да ме фати од мало шишенце Александрија , се изнасмеав по тоа калдрмата по штикли :D
    СДК дека уживам во женско друштво, нема поубаво - опуштено, весело, женски муабети, и одеднаш еве ти - нечиј дечко , кој "случајно" се нашол во близина и поминал да не ѕирне. :^) Добро бре, мајка му, не криеме машки во гаќите!
    Мојот Хуго никогаш не направил, ниту ќе направи таква сељачка глупост - да ми упадне во женска вечер, како што јас не би упаднала во машка вечер. Ама не, ви се молам - тоа било Љубооооооов и грижаааа!!!! :^)
    Сакав да и речам - не, тоа дечко ти е опсесивно љубоморен манијак, а ти не можеш ни да мочкаш без негова дозвола, ама не реков. Што ми е гајле за туѓи животи, јас мојот да си го оправам, па за другите ме заболе крофната (со извинување за овој колоритен збор) :rofl: :lol: ... :D

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Девојки фала ви за поддржката, иако не сакам сега дечко. Сакав само да проверам дали уште знам да ја играм играта или сум за`рѓала :D :D
    А тоа за хронични љубоморни машки изгледа има некој вирус овде во Македонијава, 90% се такви.
    Трендафилке си имаш среќа со твој Хуго, а зошто Хуго :^) ? Да не е овој Хуго од играта [​IMG] :D :D
    Не ми замерај се смеам сама ко луда, да ме види некој којзнае што ќе си помисли.
    И да нема ништо подобро од излегување со женско друштво, ама :!: позитивно расположено и опуштено женско друштво

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    ^ Аааааа, не е овој Хуго, тоа е - овој Хуго! [​IMG]
    Зошто? Па се знае - зашто е Лошото детиште!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

СДК ние не се викаме со тие именцата како срце, злато, сонце, бебуле :^) , па така он е Хуго....понекогаш. Толку. Јас сум со моето вистинско име. :D

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Аааа, извини :D :D , јас пак мислев бидејќи е убав како мојот Хуго од сликата ;) :D

Трендафилке незнаеш колку ми е мило за тебе, знам колку ти беше тешко да најдеш некој кој ќе ти парира и ќе открие колку вредиш. Ама немој сега да му викаш Хуго, ќе ти избега ;) :P

Една голема гушка до тебе :hug: :hug: и ти посакувам долго, долго да останете така заљубени. :inlove:

Сакам да кажам дека ми е мило кога има љубов во воздухот 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.