Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

СДК сношти после подолго време напишав песна... ех пуст живот немам време ни да се наполнам со чувства за да почнам да пишувам! И ете ја напишав во темата Ваши дела, поезија или проза! една сиромашна песна полна со прашалници, полна со мисли кон некој што одамна бил во срцево... за него! :x :x

2. chicka

chicka Истакнат член

СДК добар ден на сите :)
    Синоќа беше досадно па уште и скандали беа потребни ,си ги изгребав штиклите заради нив :^)
    И да повторно ослабнав....каде сум така слаба па уште и да ослабнам и сега?
    Сакам да се здебелам ама не знам како :worried:
    :hai:

3. broken099

broken099 Истакнат член

Сдк дека сум во Куманово само да преболам некои проблеми .. :worried:

4. Lizalka

Lizalka Истакнат член

И мене вчера ми рекоа дека сум ослабнала, и тоа дечко ми....... :@
    Значи чим он ме приметил што е со мене нон стоп, алармантна е ситуацијава :)
    Некам да бидам дебела, ама некам ни ептен слаба па :(

5. WildAngel

WildAngel Истакнат член

СДК ако имаш нешто, пушти го нека оди...ако се врати, твое е... ако не се врати, никогаш и не било твое... :!:

6. Lina24

Lina24 Истакнат член

сдк дека се чувствувам исполнето, вчера бев во депресија ама денес се сменив за 360 степени..

7. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

СДК дека си поминав најубаво на одморр!! :D
    отидов бела - бела и се вратив :lol: па нормално кога плажата ја видов само последните 4 дена! Ај наредното лето секој ден ќе идам на плажаа!! :D
    ахххххх стварно немам зборови !!!!! Иако имаше еден тип, не можев да го трпам :@ толку беше глуп, мутав.. Не знам веќе како да го наречам !!! :^) Ама битно ме смееше со неговите глупости.. Леле свашта :lol:
    Па после имаше една.. Си мислеше малата дека е најубава!! Пффф нарцис! Абе не велам дека не беше убаво девојчето! Ама полека бре девојче смири се, не си ги кревај акциите до толку ;)
    иииии даааа сега следува најубавотоо!! Си добив подарок алка! Од еден преубав тип! Само толку ќе кажам за негоо!
    ммммм слатка тајна!!!!!! :P
    И сакам да си кажам дека многууууууууу ми фалеше мекдоналдс !!! Многуу.. Ајде вечер се договорив ќе одам таму да јадам!! :) ммммммммммммммммммммм, едвај чекам !!! :*

8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Значи пак си во депресија! штом си се сменила за 360 степени, значи си направила еден цел круг и си се вратила на старото место!

СДК си изнасмеав на тв со најсмешни инсерти! и гледав маѓионичари...

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

сакам да кажам дека денеска несакам никој да ме замара со секакви глупости зошто можам да му се истурам така фино да си се испразнам....значи има можност некој да го нае*е......денес ми е ден за НЕзамарање и затоа ќе си кулирам 8)

10. teddybear

teddybear Популарен член

сдк дека денес сум многу подобро расположена од вчера и сдк дека повеќе нема да дозволам за глупости да се нервирам .. :)

11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

СДК ќе се пуштам на мсн!

12. chicka

chicka Истакнат член

Исто и мене тој ми рече и плус една моја пријателка....и јас не сакам да бидам дебела но малку подебела од сега

13. sesilija

sesilija Популарен член

:D И јас сакав да го искоментирам истото, ама се воздржав, да не каже пак Лина дека имам нешто против неа и се правам паметна ;) :$
    Луѓе кога ќе ви се случи некоја радикална промена не ви се менува се` за 360 степени, туку за 180, Кругот има 360 степени и ако се смениш за 360 значи си го извртел целиот круг и си останал пак на истото место ;)

И сакам да кажам дека ме нервираат коментари од типот и јас така мислам, потполно се согласувам со тебе, :y: и сл.
    Ако имате нешто да надополните или да кажете различно, искоментирајте, а нема потреба да се повторуваме со такви постови.
    И јас многу пати се согласувам со нечие мислење, ама не пишувам дека потполно се согласувам со него. Ако сите го правиме тоа, темите ќе имаат огромен број на страници.
    Затоа треба админите да ни стават едно копче лајк, па да нема такви коментари.

И сакам да кажам дека требаше да одам пак на море, ама ми пропаднаа аранжманите, немаше место и ќе морам да се задоволам со базен или некое од нашиве езера :(

Сакам да ви кажам да пишувате малку повеќе на феминава, вака е досадно- се` едно исто.
    Ве гушкам :hug:

14. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам дека ми е премногу топло и дека не се издржува. :whew:

15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

СДК дека супер си поминав вчера, со братучетка ми излеговме :D :D малце беше досадно отпочеток ама после беше супер :rock: ........ И да ми се пушташе едно типче цела вечер :P , ама ништо посебно не чувствував од моја страна, така да ....... ама сепак е убаво кога му се допаѓате некому и се труди цело време да ве смее :D :D

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

... кај да се сокријам,
    светот е голем океан,
    и затоа пак се смеам
    и ги лажам сите без срам,
    дека е добро, сосема добро
    ма стварно е добро
    и премногу добро...

17. girl12

girl12 Истакнат член

Сдк дека ми е премногу досадно :tmi:

18. annnni

annnni Популарен член

СД дека си уживам сама дома без моите родители и без никој да ми досадува 8)

19. elenadimiskovska

elenadimiskovska Истакнат член

abe zenski ne se zamarajte za maski zivotot e pred nas toa e samo gubenje vreme p.s samo da si kazam i jas hehhe :D :D :D :D :D

20. nice-girl

nice-girl Популарен член

СДК дека само што се вратив од базен се избањав и сега ја очекувам братучетка ми да ми дојде на гости.Па вечер фино лепо ке си испаднам со другарките и на крај со либето.Крајот го краси делото :lol: :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.