Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдк дека се одморов и дури сега се свестив, онака нормално од синоќа.. уффф добро е можам сега да си се спремам и да излезам
    2. сдк дека на к.и.м и е многу убав новиот аватар, дури сега го забележав

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    сдк дека ми е најубав период од животов среќна весела расположена само пријатни и весели луѓе околу мене. се осеќам навистина најнај прекрасно

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Фала Лина, што да правам ме сликале дури си лежев таму на Малдивите, па решив да ја ставам :D
    И твојот аватар многу ми се допаѓа ;) :*

4. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДК ептеен прекрасно се осеќам откако видов во соновник дека да бациш некого-значи взаемна љубов,а тој да те прегрне-благосостојба. :rofl: :rofl: :rofl:

СДК2 ептен ми е дебилно на фејсбук она тој/таа ја сака твојата фотографија |(

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Целосно се пронајдов во постов :(

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    ...Мразам кога устата ми е побрза од паметот..

7. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    131
    Baguf4e го поминав сето ова што си го напишала пред речиси 3 месеци, ги имав истите прашања и дилеми и стравот што ќе се случи ако прекинам се. Незнам многу каква ти била и е врската, ама од моето искуство можам да ти кажам дека ако не покажеш заби и не ржнеш малку ќе се повторува се едно те исто. Се надевам дека и твојот не е како што беше мојот, ти му даваш прст а он ти ја зема цела рака. Ретки се луѓето кои заслужуваат да ги сакаш повеќе од себе си, ако дечко ти не спаѓа во нив тогаш ТИ секогаш треба да си бидеш на прво место и да гледаш како ти е најдобро. Овој совет ти го кажувам од искуство. Поздрав и се надевам дека ќе се среди. :*

СДК се извинувам за офф топиков затоа што ова не е тема за совети, ама се пронајдов во постов па морав да дадам совет. :f:

8. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    СДК испив премногу вода и сок и сега само одам во ВЦ.
    СДК се е досадно не е само форумов.
    СДК ајде веќе нека се решат сите мои дилеми не може вака повеќе.

9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК само кога ми е тешко можам да пишувам песни... Сега барем можам да ги напишам тука и да ја поделам тагата со сите вас... ;( ;(

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК, I've make mistakes, i'm just a girl.
    Се покажаа кои се прави другарки ;)

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    сдк дека утре одам за ск на шопинг ..баш ми е потребна добра шопинг терапија 8)

12. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    127
    СКД се чуствувам исцрпено и нерасположено времево е катастрофа и послње толку шетање добив сунчаница

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    велкам ту хелл - убаво што ќе дојдеш на шопинг ама лош ден си избрала...утре ќе биде потопло и од пеколот :sweat:
    43 целзиусови степени.....епа нека ни се наздравје....ќе преживееме НИЕ МОЖЕМЕ и повеќе од тоа, зар не? :^) :lol:

14. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    СДК дека во моментов сум мнооогу збунетаа.. :^) :doh:

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Три форумџики, што се доста активни на форумов, буквално од кожа ме вадат :@ Пробав да ги игнорирам нивните постови и реплики, ама џабе :!: - со простачки изјави и коментари го гураат носот на секое мое напишано мислење :!: Лесно е вака на нет да се пишува, сите тука може јаки да се правиме :!: Ама, само би им кажала дека многу сакам да се видам со нив три во некој кафич и јас ќе седам на едната страна од масата, а они три спроти мене..И ќе започнеме дуел 1:3, па тогаш да видам дали се толку јаки на зборови, паметни, објективни и сл. :) Не сакам да ги именувам, ама знаат тие кои се...Едноставно не ги читајте моите постови, подобро така, него да се расфрлате тука со сељачки и прости изјави... :)

16. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Времево за нигде,се потопло и потопло утре Скопје -37 ,ама на зајчев рид така да во во градот ќе биде +40 степени :|

Важно мене ми се поправи расположението-за времето кој го шиша :lol: :)

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека се релаксирам со Nightwish, ќе гледам некое добро филмче, па ќе одам порано вечерва на спиење. :)
    (бар така планирам)
    Расположението ми се смени 300 пати денеска, се чудам како ќе ја протерам неделава...
    Се мачам, пишам - бришам, ама никако нешто да излезе да допишам... Толку многу нешта сакам да кажам, ама сепак попаметно е да си премолчам. :|
    Имам челични нерви, прочитај го ова пред да ти текне да ме провоцираш. Не вреди да те направам среќна што ми мислиш лошо и да паднам на истите провокации. ;)
    I don't mean to be insensitive, but I really hate that shit.

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Интересен викенд, сонце базенче, јас и он , два дена сами...што се нема да дознаеш од човек... само малку поднапиј го :beer: ...се ќе си каже :) ...сега барем знам кои му се плановите, и ми се допаѓаат :)

19. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    СДК одам да си ја изнагушкам перницата кога неможам него :) .
    :hug: :hug: Хајмо Фри Хаг :D само по еден за да има за сите :D

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.463
    Допаѓања:
    143.988
    Овие моиве се одесуваат како пубертетлии! Утре се на работа, а решиле денес да се враќаат од одмор. Ќе тргнеле саабајле во 5, ќе возат 1000 км, којзнае вечер кога ќе се вратат, колата им е тапа, мајка ми ништо не гледа и којзнае дали ќе вози воопшто, имаат по 60 години ... уф, само да се вратат одма ги ставам под казна! Недела дена нема одење никаде :D
    Па еден СМС да пишеа по пат, 100 пораки им пратив нигде ги нема. Ова сега ми враќаат, да видам како е :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.