1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    Сакам да кажам... приметив дека има многу девојки кои се зачленуваат на femina за да побараат мислење за својот проблем, а од кога ќе го добијат ги снемува ... :!:

2. femina.sk

femina.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2010
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    144
    СДК конечно се смиривме со најдобрата другарка :inlove:

3. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    СДК од секогаш сум била против виртуелниот свет... и тогаш ја открив фемина... :) Не пишувам многу деновиве, зашто сум многу разочарана, па не сакам да ве трујам и вас, ама затоа цело време ве читкам. Ма надвор и светот може да се руши, ама јас си постигнувам неверојатен мир овде...
    И СДК го имам најдобриот дечко на свет... :inlove:

4. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК среќна сум кога читам дека некои девојки се среќни и задоволни од своите дечковци! И јас едно време бев таква... :(

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК,Со среќа Хипи, па намини на кафе :coffee: :)
    СДК2, дека тешко на мене со мојов,девица. Ме нервира нон-стоп. И после секоја нервоза ми кажува убав збор. Никогаш не сум сакала таков,но овој е едноставно магичен.
    Спичлес на млади години се изгуби(се заљуби) :inlove: :l:

и СДиК на Ози, не се секирај мила,кој те заслужува допрва ќе дојде. :*

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека навистина ме утеши денешниов хороскоп:

:sweat:

7. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    118
    СДК, аххх, Ози, не знам што е подобро. Да бидеш незадоволна од дечкото, или да имаш злато од дечко, па да не можеш да го сакаш зашто остатокот од животот ти е ср*ње? Го сакам, ама не знам како да го објаснам ова. Мислам дека бесот и гневот ми ги гушат убавите чувства и не можам да го третирам како што заслужува.... ;( ;( ;( ;(
    Верувај дека е така потешко. А штом е кај тебе првото, СДК дека сам ќе ти дојде, кога ни самата нема да очеуваш, дечкото близок до совршенство... :?:

8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    ^^ Ехо како јас да го напишав тоа... Многу често сум нервозна од други причини па не можам во целост да се препуштам на врската :( . Не знам како и на него не му здосадив... Кој би трпел депресивно суштество покрај себе, па уште и една голема цмизла и плачка... секоја му чест како издржува

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Лоли, тоа е и суштината на една врска. Взаемно поддржување. Не се рекло за џабе и во добро и во лошо. Чим трпи такво суштество како што се нарекуваш, значи дека те сака. Зошто инаку би те трпел :)

10. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    118
    Е сега ме надополни. Во прво време кога се трудев да ја освојам неговата љубов, се правев tough girl, а сега-сега за све нешто толку многу се вознемирувам, што одма почнувам да плачам. И да, све натаму што пиша-све сум јас. И јас се прашувам, не само како ме трпи, туку од каде му таа сила да ме теши и да ме расположува? Значи, не е само да седи како кип и да се праи дека ме слуша, туку разговара со мене... Не можам, убаво кажа, не можам да се препуштам на убавите моменти... :doh:

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    сдк сум се фатила денес на чистење уф уф што домакинка ќе бев некој да ме види хехехех па остај другото сите чистат недела а јас паметна понеделнички демек да ми тргне неделава со чистење :lol: :lol: :lol: е на ова не ми текна па и цела недела викаат ќе чистам хм е ова и баш не ми одговара али ќе видиме. ајде кој има по дома нешто да му зачистам нека викне. јас сум полна со енергија и елан за се. слушам оливер се претопувам и во глава ми се вртат 1000 прекрасни работи кој ќе ме очекуваат. море ај да заќутам ама сум се распишувала :$ ве сакам девојќи
    :angel:

12. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    Исто скроз... на почетокот долго време не му зборував за моите проблеми... впрочем на никој не зборував. Ко балон се дував и собирав се... сите нервози и јадови. Ама тој ми покажа дека можам да му верувам и му ја отворив душата. Од тогаш ми е рамо за плачење. Секогаш достапен да ме утеши и расположи. Многу сум му благодарна :*
    И девојки извинете за офтопикот, обично не правам вака :lol:

13. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    118
    ^^ СДК Лоли-како за себе да слушам. Исто ни се случува. Бев многу зафатена последниов период со работа, па затоа не пишував, ама и заради причината која ја наведе ти во погорните постови. Нејќам све да терам на жалење на форумов, а знам дека некогаш не можам да се воздржам... Ајде, се читаме, женски... :|

14. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК, (многу ми е жал што ќе го кажам ова) Ама една другарка ме откри.Yes,yes. По описот на собата.И доволно добро ме знае таа, и сега знае дека ја сум Спичлес. Ме изненанди кога ми кажа Дали си ти Speechless,на фемина форумот :lol:

15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сум имала и такви моменти Ехо, на секој некогаш му е тешко нели? И како што вели Лолипоп, му раскажува се, а тој ја трпи, ти велиш те расположува... Јас ни тоа го немам! Да не ја претвораме темава во нешто што не е, да не се жалиме, така му штетиме на другите! Се ќе биде добро, да знаете! Штом тој покрај вас ве сака и почитува, бидете среќни, бидејќи остатокот од животот, можеби ќе го минете со него! Тоа е важно!

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    И ти што и рече??? Јас да ти дадам совет: смени го името што мене многу ми се допаѓаше! :lol:

17. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    Не Ози нека остане ваков.Она само не чита редовно, не е форумџика. :) И и реков дека е таен форумот,никој не се знае.. И она свати :)

18. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    и јас сакам да кажам нешто слично како погоре :lol: дознав една личност од форумот по описот на собата нејзина.. ама не кажувам која е :lol:

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
  20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК го редактирав мислењето! ќе го напишам во Сакам да прашам!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.