Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    сдк дека сум многу тажна само што се вратив дома и видов дека 2 рипчиња ми умреле. ;( ;( ;( а колку само си ги сакав ;( ;( ;( ;(

2. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    ^Карак знам како се чуствуваш и јас го имам преболено ова чуство :( за жал
    Ми умреа 2 рипчиња и ств многу ми беше жал.. :(
    Некако бев приврзана за нив

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДиК на Роуз да си помине најубаво :*
    и СДК дека ПМС и се е можно! :fubar:
    СДК2,таткоми ме врати во времето на '80тите, преубава музика имале, до сега слушавме. :inlove:

4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    СДК дека еден ден поминат без нет и фемина е толку празен :) Гледам сте се изнапишале...од среќа и радости до таги,болести,самомразења.
    Многу ми е жал за девојчето со леукемија-искрено од се срце се надевам дека ќе оздрави,само главата горе и храбро.И така цел ден ми се плаче,сега откако го прочитав тоа како некоја грутка во грлото да ми се створи. :worried:
    За анннни...Душичке не ми се нервирај,немој да викаш дека се мразиш самата себе.За да те сакаат сите потребно е да се сакаш прво самата себе.Не дозволувај другите луѓе да напакостуваат на таква прекрасна девојка како тебе. :*
    Инаку јас нервозна и омалаксана иако по цел ден лежам.ПМСов ме мачи веќе долго време,го чекам одамна да замине ама никако та никако.Можеби и до стресот е...Којзнае :sweat:
    Толку ми се празни деновиве...Ме мачи една пуста желба да отидам некаде далеку и сама,да избегам од сите и воопшто да не се замарам со ничии мислења,совети едно друго...
    Не знам ни самата што сакам,а што не!Сакам да си поминам убаво за роденден,а не знам ни кај да го чекам,ни кого да го канам.Сакам нешто необично,а не знам што е тоа?!
    Ни самата не се разбирам понекогаш.Добра ноќ девојки...

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам дека човек ќе го нема еден ден и веќе го заборавате ;)
    Ќе се караме, а јас колку мислев на вас :lol:
    Сакам да кажам дека летото ми е омилено време, посебно Август

6. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    СДК очајно сакам некој да го фатам да го изнагушкам. :hug:

7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Мене Ани , јас сакам да се гушкам :hug: :hug: :hug:

8. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Ако те сретнам негде и дознаам дека си ти,нема да те пуштам :) . :hug: :*

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК .. ме погодија со јајце во грб и ме боли .Си доаѓав дома и позади мене дечурлана 7-8 беа мислам. Едвај го спречив дечко ми да не се тепа .. Страв у коски , го*цево ми се смрзна искрено .. не сум се тепала многу , не сум научила .. а и не сакам . Срамота .. девојче така да се понаша ко онаа .. Од сега , каде и да идам тука .. во џеб 2 јајца !

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК си купив од тие витлерите на вриење. Се изладија дури ги ставив ама за 15 мин.имав убави локни. Се надевам дека нема да се отпуштат во рок од 5 мин. |(

11. flawless

flawless Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    5
    СДК дека ми е преку глава да бидам добра со сите. Или однесувај се добро се мене, или воопшто не мора да збориме.

12. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Се сакам себе си, ги сакам тие што ме опкружуваат... ако не повеќе знам дека има минимум 5 особи што би направиле се за мене, за јас да бидам среќна и задоволна.. и ги сакам највеќе на светов, и ми значат премногу... Дечко ми си го сакам, тој е најдоброто нешто што ми се има десено... срце мое :* ... ми фалат некои работи.... екстремно ми фали едно кафе со бројче, мора да се деси у најбрз можен рок.... и ми фали една средба со душица и иренна :*
    На работа... па... супер ми е, малку униформата :x ама тоа е сеа... :lol: Иам супер колеги, ама има и некои што едноставно :punch: .. секаде е така нели????????
    Уште малку факултет, ајдеее се зголемуваат обврскиве у пм... ќе издржам јас, можам, знам дека можам...
    И знаете плус што ми фали... некоја пијанка,, оу да, и тоа како ми фали...
    и како би некој коктел... мхмхмх...
    ништо чудно да го спотерам она моено утре да се почастиме со некој коктел од коктел бар...
    задутре идам на базен... да си ја обновам боичкава, обелев од нервози у пм :lol:
    ако иде некој тогаш на базен.. кога ќе ја видите најзгодната, знаете, јас сум, убацете ми се :?: :D
    Одамна неам волкав пост пишано нели?
    Па да, одамна не сум седела на форумов подолго од 5 минути :(
    Ве сакам најмногу

13. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сдк дека го гледав Salt до пред 2 - 3 минути .. и многу ми е убав филмот, не дека е со Џоли ама убав е .. да го изгледате кога можете .. :!:

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    скд дека тешко да најдеш човек денес... што ќе беше ова никаков народ , секој гледа да му умре на комшијата козата абе тоа незнам не било до сега лелеееееее ова е кучешки живот.Секој гледат "абе јас немам шо немам и нема да заработам ама САКАМ И ТОЈ ДА НЕМА (за да не сум секако сам)" А НАЈПОЈЌЕ ЖАЛНО Е ТОА ШТО ИМАМЕ СИЛНА ДРЖАВА АМА НАРОД ...тоа е тоа :|

15. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам дека оваа лето беше изненадувачки долго. Инаку летата ми поминуваат во брзаница, не стигнувам да се одморам но оваа лето е прекрасно. Е сега да не беше вака жешко и да бев на одмор.... само тоа ми недостасува :)

16. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    СДК дека ми здосади статусот СИНГЛ... Мора по итно да превземам нешто.. Не е повеќе интересно.
    СДК дека не верувам воЉубов но сепак би сакала да имам некој со кој ќе ми биде пријатно и со кој би се чувствувала сакано и потребно
    Знам дека многу барам но ете...

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам, мало е Скопје...
    Имајте пријатна ноќ мили мои.

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ептен многу мразам кога ќе се заштуцам уште посабајлечки. :envy:

19. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдк дека завршив работа уште сабајле, се договорив за пракса, ама нешто сум тажна како да имам некоја грутка помеѓу градиве... ууфф

20. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    СДК станав рано но сепак сум наспана и полна со енергија.По се ми се чини дека ќе биде еден прекрасен ден :inlove:
    СДК неможам ако прво не уклучам на фемина кога ќе станам :wasntme:
    СДК полна сум со позитивна енергија и сакам да ја пренесам на сите околу менее :) 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.