Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Значи јас не сум нервозна, немам ништо против никој а некој тука , одма реплицира, кажам мое мислење , јас сум ги прочитала. Не се само пцовки, сум известила админи и не превземале ништо, и незнам што е тука нејасно. и Ај сеа тука деа праам копи пејст на сите такви постови, па не сум на тоа ниво.
    Лина, во право си, само тука општо, некои луѓе мора да се однесуваат така, и постои голем проблем на форумов, што некои личности и работи многу се преувеличуваат.
    Ова испаѓа ко само јас се најдов будала да приметам што има на форумов, па сеа иде контра напад демек кај се пцовките....
    И бај д веј, многу ми се интересни кога се напнуваат за безврска.....ете ти доказ кој е избувлив и кој нервозата ја преувеличува, и ја искажува.

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^^ точно тедибеар и јас целев кон истото, дека не е грешка некој нешто ако праша , грешка е што одма се одговара со цинизам и дрскост
    изнинете за офф топик ;)

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

Тогаш извини јас малце погрешно сум го разбрала твојот пост...
    и изв за офф топик

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    си легнав рано сабајлево... трета смена на форумов бев :D а сега рано станав :^) што ќе биде оваа работа? :lol:

5. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Не ти забранува никој да кажеш мислење :!: , туку те прашуваме фино-лепо јас и Аннни, каде се пцовките да ни кажеш???????? Освен во темата Скопје вс провинција, која што е заклучена :!: , кажи каде има пцовки , сакаме да ги прочитаме..????????????????

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК многу ми е жал што не можам да оставам почесто постови на форумов и да ве читам и сето тоа заради компјутеров што ми е многу бавен станат во последно време незнам што му е,сигурно е наполнат со вируси, па за да отворам една страница треба да чекам 1 минута. :@ Треба и скен и дефрегмент и да бришам ствари за да го средам ама сето тоа одзема многу време, а јас мразам да чекаммм.. :^)

7. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Sunshine88 зошто толку дрскост па они те прашаа само а ни ти кажаа дека никој нема право на свое мислење .. :!:
    А за тоа дека некои не знааат што е тоа форум навредуваш :!:

8. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    ... Смеj се често...Бесплатно е, а добивката е огромна! :) ;)

9. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Love, peace, happiness.. :l: :f: :)

Сдк..повторно истата приказна. Аман веќе!

10. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сдк добро утро девојки :$ :*
    Сдк дека вчера 2 личносити посебно почнаа да блескаат во мојот живот :* Си ги сакааам :hug:

11. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    1 Правило, не смее да се прави оф топик..така да ја се изсклучуваам од оваа дебата, знаев дека ке се почне со препукувања.....толку од мене...Прити, ете си забележала, така да сама си одговори на прашањето....

А за тебе мало гирл12....не си го оптоварувај мозочето уште сега, со тоа кој што кажал , па имаш само 17 години...
    Навреда не е...зошто и јас на твоја возраст не знаев што е форум.....мислев дека е исто што и мсн?? Зар е навреда ако некој ми каже дека нешто незнам???? Топ ми е, ако незнам ке научам....
    Ајде сеа со здравје идам да пијам кафе со блек ејнџл :*

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.567
    Сдк дека еднаш си млад,ама некои луѓе цел живот остануваат несозреани...
    Сдк 2 ... убаво ми е!

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Calm down :lol: Те прашуваме да одговориш каде се пцовките??????

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека треба да пишувам, а ме мрзи. :( Треба и да одам до центар, да спремам се за утре, а мене ме мрзи дури да се одлепам од столчево. :doh:

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    СДК нема ден да седнам на форумов да нема некое препукување...Таман си се наместија темите како што треба се најде паметен пак да ги истурка убавите теми назад,а неотворените напред.Зошто бре луѓе?
    Јас повторно со мојата нервоза...9 дена поминаа и не можам веќе да издржам.Па ајде бре побогу :doh:
    Ми ставија дома макс тв ама што ќе ми се толку програми кога нема пинк да си гледам серии...ајде ќе истерам некако :)

16. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Ако не е навреда што е тогаш ? сакаш да кажеш дека јас сум глупава и незнам што е тоа форум ? ..
    За тебе може не е навреда ама за некој е ..
    А за мојте 17 години сум позрела за разлика од твојте 22 години .. ако не барем не врегам помалечки од мене дека не знааат што е тоа форум и дека мислат дека е исто као мсн ! :!: :fubar:
    А за тоа да не си го оптеретувам мозочето е мое право дали јас ке го оптеретувам и не .. ама знаеш во право си нема да го оптеретувам со твојте глупости и твојата дрскост :x

Извинете за оф-топикот .. но бев многу изнервирана и морав да возвратам ! :)

17. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    СДК дека денеска ми е многу подобро од вчера, завчера... работите некако си доаѓаат на свое место :)
    СДК и дека ми се пие нескафе.
    СДК дека идам да си направам :) :D

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    сдк дека едно разбрав ...доколку сакаме да ги намалиме досадните обврски кои секојдневно ги имаме , би требало да ги игнорираме личностите кои ни ги задаваат ..

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас сакам да кажам дека излегувам и дека цел деенн ке бидам надвор.... Чаооооо :* :* :* за сите...

20. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Прво не реков дека ти мислиш дека е мсн, туку дека јас сум мислела....ццццццццццц и сеа вратете се на мојот прв пост..во кој никого не спомнав..само кажав за админите, а незнам зошто вие се пронајдовте......
    Се мислам што ли ќе биде ако се направи една собиранка......гз преку глава ке биде.....значи стварно има свашта...а оние кој навистина ве врегаат ги сакате.....
    Дека си позрела верувај не си...зошто....само прочитај ги моите постови...ок и 15 годишно дете може да е позрело од мене......да во право си...али во конкретнава ситуација не баш.....морате да извртувате постови, да не ви се допаѓа што некој друг мисли.......
    Баш сакам д авидам каде тоа јас спомнувам дека си глупава????

..Еве со какви погрдни зборови се служиш, после мене ке ми збориш......ако е така ко што викаш зошто воопшто се умеша....??????????

И сеа пак сакам да кажам кај се сега админите да не бришат???????? Или пак ке има сега коментари????

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.