1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    СДК дека ми се излегува :@ а мојата љубов најзафатена на цеееел свет :devil:
    ама ќе го убедааааам некакооооо :angel:

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам дека со коса како мојата никој не може да излезе на крај! Некој ден ќе ја искубам!! :@ :@

3. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СЕ бањав и ќе искочам............ леле многу сум ненаспана, хронично ненаспана.. а утре од 5 и пол на работа... лелеееееееее ај ќе изгурам некако ;)

4. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    СДК мис ју грлс !!! Пу, пу да не урочам, ама форумов се вратил во нормала. Ми се допаѓа тоа.
    СДК една личност неодамна повторно се врати во мојот живот и ми ги разубави деновиве. Се потсеќаме на старите добри времиња и се смееме ко луди... Требаше одамна да ги повлечеме конците, бидејќи со инат терање ништо не бидува.
    Полна сум со позитивна енергија... некој спомна пијанка... и мене ми фали такво нешто!!! :d: :beer: :dance: :dance:

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    слушам прекрасни песнички... и ми фале внимание бре луѓеее :^) оф лелеееее.... цел живот вака ќе биде, знам јас :worried:

6. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    СДК дека нејќам да те оставам пуфи моја најубава, ама пусти факултет, мора и таму некој да оди. Ајде, ќе издржиме 4 месеци :inlove:

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    сдк дека ми е преку *********** од немање на вода аман се нешто е прави сакам да сер туширам неможам повеќе :devil:

8. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    За Sunshine88

Сеуште не ни одговори каде читала пцовки на форумов(освен во темата Скопје вс провинција, која што е заклучена)...Чекаме да ни пише каде на друго место читала пцовки од членовите на форумов :!: А, за оффтопик мислења и препукувања - да, резимиравме дека ги има на форумов..Меѓутоа каде читала да се пцуеме меѓу себе??? Најконкретно прашање и поставувам и чекам одговор,а не да заобиколува како во претходните постови на темата и плус се нафрли на girl12, мислејќи ако има 17 години, дека партал ќе ја прави тука :!: Па чекам одговор(прашањето е јасно и концизно)

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    сдк дека само што дојдов од тренинг и ептен сум уморна ..

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    СДК Оззи Ејнџел ве напушта! Добра ви ноќ...
    СДиК на Лолипоп - БЛАГОДАРАМ! :hug: :hug:

11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Многу рано, Ози :(
    Добра ноќ и тебе :*

Сакам да кажам дека мразам досадни и глупави луѓе

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Не е рано Сесилија, итака немам што да правам... А тоа дека ве напуштам значи и на неколку денови...
    позззззз

13. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Озии добра ноќ и убаво помини си :hug:

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Приметувам дека веќе една недела си разочарана, ги среди ли проблемите или уште не? Иако мислиш дека никој не мисли на тебе, не е така. Не сакам ни да помислам дека заради тоа сакаш да се тргнеш од форумот. Јас мислам на тебе, само сакав сама да си решиш за се. :hug:

15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Во ред е драга, кај секој настапува неубав период, кај мене ќе биде се во ред... за се треба малку време... :*

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Фала, исто и тебе! те гушкам!

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ози добар помин, кај и да одиш :hug:

СДК дека стално вака правам. Трчам како прле пред магаре и на крај излегува дека не сум почекала...
    Ама не сакам да сум олку самокритична. Може некогаш и во право да сум... :|

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    сдк дека излегувам малку да прошетам ... мн ми е жешко

19. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Не одам никаде Хипи, само тука нема да ме има некое време...
    СДК легнувам да спијам веќе, доста е седење пред компјутер!

Имајте убави денови... :*

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    сакам да кажам дека повеќе незнам што се случува бе...неможам сама на себе да си верувам и незнам од еден во друг момент како ќе изреагирам и што ќе направам :lol:
    мразам кога ќе си ги прекршам ветувањата дадени на сама себе :devil: ама неможам да се контролирам бе....бубачките ми проработеле.....од онаа Катенце21 ми дојдоа кај мене :$
    ах таа девојка луда од љубов во последно време ми е мило што читам такви нејзини постови и нека и трае цел живот така да и биде убаво :*
    она па охриѓанчено секоја минута менува расположение....бушавка мила и нејзе си ја обожавам :D
    туку малоно гледам дар-мар прави по форумов....растура со постови, ама речник има бреее алал да ти е :!:
    морам уште една фина цура од овде да спомнам, мило ми е што се сетила на мене....таа е можеби и најсмирена на форумов :)

тоа е тоа...мало резиме на она што успеав да го видам и прочитам денес овде, неможам да бидам во тек со настаните во виртуелниов свет.....бизи сум демек бе (зафатена женска) обврски ваму-таму....ај да не го тупам многу се враќам за некое време со полна пареа, инспирирана и се надевам заљубена :lol: а засега вака по малце постови ќе пишувам.....а можеби и не.....незнам бе нели ви реков на почеток неможам да знам што следно ќе направам :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.