Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    This day is the biggest day ;)

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.292
    Лилипут прашува каде се Ариел,Енка,Шилеа,Бејбикети,Лафиле и слични?!
    Сакам да кажам дека форумов без овие ликови ... па досаден е!

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.407
    Допаѓања:
    143.119
    Хелоу Лилипут, дис ис Ариел колинг :D

Обврски Лилит, капитализмот е суров :D

И тебе помалку те има...

Сакам да кажам (да не бидам оф-топик) изгубивме малку динамика, ама веројатно нормално е :?:

Не би сакала да констатирам дека ни се потрошија муабетите, пошто за жени тоа е невозможно :lol:

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    О, здраво Лилитке.
    И Ариелке.
    И сите жени овде.
    Се засмеав. Тука сум, само апстинирав. Да, досаден е форумот, кога жените само кукаат на него :) :lol: 8) Имав обврски а и некако ми беше некреативна атмосферата тука, па начекав и извесни препукувања... Умор за очи ми беше :) Но тоа е само мое мислење.
    Хуморот како да сме го изоставиле. Ретко некој пост да ме засмее. А да не споменувам дека од агол на писменост, ужасно ми пречат интерпукциски и граматички урнебесии. Професионална деформација можда е :) Како и да е, сите сме овде за да си олесниме некоја мака, проблематика, да си поделиме совет, но да не преоѓа тоа во страшна патетика.
    А можеби и јас многу барам.

Како и да е, тука наоколу сум, читкам, но точно е дека динамиката некако стивна. Ве поздравувам многу.
    Шилеа, затрупана во книги.

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сдк... чудна работа како малите нешта ме прават мнооооооооогу среќна. Две точки и ѕвездичка во виртуелен муабет и стихови кои ми го позлатуваат името... Аххх... А и погледи кои некој не сака да ги признае, а се случуваат. Магнетската привлечна моќ е виновна. Како и да е. Без некои работи не се може. Никогаш не се ни можело. Само некој е премногу горд да го признае тоа.

6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    СДК, не е можно сите конци да ги имаме во рака.
    И СДК, градов (Охрид) е мал, и не знајт да чуват тајни... :worried:ilent:

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* х 100 пати за тебе мало ;)

а на тие горделивците да им порачаме да поминат преку гордоста ако тоа што ги очекува ќе ги направи среќни :D

8. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    imas pravo shelea za patetikata i kukanjeto :D koga citam vo"kako se custvuvate denes"se se zalime,sve kukame,sve tmurno mracno,oblacno i razocarano..neznam vremeto li takvo dojde,dali nemastijata,bezraboticata ili sto e problemot..megu 10 posta dali eden dva ke najdes da rece nekoj deka se custvuva ubavo i deka mu e ubav denot..koj razocaran od ljubovta,koj od drzavickava nasa,koj od treto nesto,dali pak vo priroda na nas zenite ni e sve nesto da kukame i se zalime,za da ne zali nekoj :? ?ili pak stvarno e tolku loso vreme dojdeno..mene primer mi e stvarno nikakov periodov ama se trudam da bidam pozitivna kolku mozam,kolku uspevam neznam vie kazete :) ..a prepucavanjeto dojde i pomina,kako nekoj veter jak,nikomu nisto,bilo pominalo..
    jas zatoa ja sakam onaa stranicka,okolu koja bese prepucavanjeto zasto znae da me nasmee nekogas..
    a se poretko kao so kaza shelea,ima raboti koi ne smejat..sve poveke slusas samo tazni vesti,dali od okolinata,dali od televizijata..na vestite samo tazni i potresni prikazini..koga gi slusam se rastrevozuvam.
    a za dinamikata na forumov so znam,jas sum tuka sekoj den ne primetuvam deka opadnala dinamikata,se otvaraat temi,ima muabet..e sea nekoi luge poretko gi srekavam so postovi ama pa zatoa ima nekoi novi sto pisat..i mene eden den moze ke me snema i nekoja nova licnost ke go popolni moeto mesto..i na forumot ti e kao vo zivotot,doagas ostavas nekoj svoj trag,i eden den te snemuva.. :?
    a i vo prirodata na lugeto e da i zdosaduvaat rabotite,nesto sto pred nekoj mesec ti se cinelo mnogu interesno,sea go prifakas ramnodusno,a za nekoj mesec ti stanalo zdodevno i si go batalil..ama toa nesto,nekoj drug moze togas ke go pronajde i ke mu se cini mnogu zabavno deka e..i taka se vrti vo krug ;)

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека не ме држат веќе нозете... :?
    Како сум се изншетала денеска цел ден не се прибрав,ама ако. Обожавам вака кога ќе си легнам доцна во петок навечер преморена и кога ќе станам во сабота изнаспиена :lol: :)

10. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    СДК дека за недела дена полагам, а немам книга фатено.. :oops: :o :(
    Ама некако денес ме нападнала огромна желба за учење :worried:hock: Ова Богами одамна се нема случено, само се надевам дека нема да ми избега додека да седнам да учам... :lol: :lol: :lol:

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сакам да одам некаде далеку кај што никој не познавам и не ме познаваат и да се одморам од СЕ :!: :!: :!:
    едноставно да исчезнам некој период и емоционално и духовно да се рехабилитирам :worried:ilent: :worried:ilent: :worried:ilent:

12. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Сакам да имам моќ да го запрам времето :D

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.819
    СДК дека ова што ми се случи ептен беше лошо, ама како викаат среќа во несреќа, па си се одморив малку. :D

14. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    СДК :Down: за една исфрустрирана членка на форумов...која мисли дека е многу паметна..и не бира тема каде започнува хајка против други членови...пробува да го подели форумот на нејзина страна и ,,друга црна страна,, сакајќи да се истакне до бесвест дека е главна и дека е ин медиас рес на настаните , и дека форумов нема да биде интересен таков ако не е таа.....и дека само затоа што има најмногу време да виси на форумов, е главна а другите се заборавени и глупи и лицемерни...и ...незнам уште што....страшно.....од неа не ми се влага на форумов...од омразата што ја сее...наивно ко демек....девојко прозирна си!!!!! :!:

15. ice-cream

ice-cream Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Сакам да кажам дека ми е смаченоо од школово, и немам време за ништо а пак седам на нет...шо ми еее???? :(

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.292
    Сдк вагата ми е на 51.Јупииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.819
    Се согласувам. Мада ја веќе не се ни замарам. Си кажувам што имам, па кој сака нека чита кој не не мора. На кого како му одговара. И онака форумов веќе не е тоа што беше за жал...

18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    СДК: Браво Лилит!

19. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на: