Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ice-cream

ice-cream Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Ехеее мојата од кога ја поминаа таа бројка...туку гледајте во 8 и 20 часот филм на а1 преубаввв :up:

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.407
    Допаѓања:
    143.119
    Сакам да кажам дека јас сум јака женска, и ќе го докажам тоа!

На Alishan30 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Enca кој те изнервира толку жити се..што се замараш свиркај си и гајле ти е кој сака да се прави паметен :? :) поздрав и не се замарај

4. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Вистина форумот не е тоа што беше . . . :(

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Сакам да кажам дека видов многу убава маичка у Еуроазија од Бершка ама 700 денари е и скапа ми беше, а многу сакам да ја имамммммммммммм... :(

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам дека ако останам уште малце на компјутеров и си продолжам со пишување очите ке ми станат вакви :worried:hock: ке ми станат шантрави и после ке треба окалки да носам а не дај боже :D ама па што да правам кога морам :?
    и ја несакам ама немам избор....ама кога се сака се се може, па и да ми станат очките шантрави,ке гледам ни лево,ни десно,шишмиш... :lol: :lol: :lol:

7. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Леќи Горде, не мораш окалки :D

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    леќи во боја ако има :D

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК:имав многу малку време во текот на изминатиов ден.Глава незнам каде ми е!Првпат не коментирав ништо на форумов :worried:hock: чудно дури.Сега ми се спие,пак ништо.Утре.Во последно време се си оставам за...УТРЕ!Кога и да е!Ќе биде :?

10. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека сум толку проклето емоционално нестабилна што не се познавам самата себе...Ставам маскара и во огледалото гледам очи кои зрачат енергија но тоа не е мојата...тажна сум на моменти,а на моменти проклето среќна...пред околу 15 мин. се ловевме со еден дечко во кафич.... алооо Катица не Катја овој пат заслужуваш да те наречам Катица, со статус зафатена си...помислив и на тоа но едноставно не ми беше мака...чувствував како тонам во тој проклето добар поглед, не го познавам дечкото ама ја почувствував хемијата меѓу нас и не верував и уште не верувам дека не се чувствувам виновно за тој сосема ''невин'' лов...Хмм каде беше дечко ми денес,изморен и со повредено стапало а јас загубена во нечиј туѓ поглед место во неговата прегратка ублажувајќи му ја болката...Хммм одмана се немам вака почувствувано ..секси и посакувано ,а знам дека погледот на дечкото значеше тоа дека сум за некого освен дечко ми...секси и посакувана...во мене се разбуди дивата страна на Овенот,а во последно време преовладуваше смиреноста на подзнакот, Девица ах проклета девица... И утре пак ќе биде по старо..дечкото може веќе нема да го видам ама нема да го заборавам тој проклето страсен поглед...како да продираше во мене тој прекрасен странец...прв пат не чувствувам грижа на совест за нечиј флерт со мене или за некое шмекнување..прв пат во оваа годишна врска се чувствувам толку проклето добро заради друг маж а не оној со кој ја создавам врската...Излудувам...прв пат се исповедувам на форум за обично целовечерно ''шмекање'' ама ако девојќи ,сакав ова до го споделам со вас,никој друг не би ме сватил толку добро како странец што не го познавам лично,никој толку добро како вас... :)

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.292
    КATO ( :lol: ова зошто ќе те карам) глеј си младоста,совест ќе ја гризела,дечкото и бил дома,таа шмекала...
    Смеј се,пеј и се е OK!
    Не знам колку си,ама гледам околу 20че ситно ми тераш,прости ако грешам,ама ако е така...не знаеш со кој ќе завршиш,ехеее има време до мажачки и смртни верности...

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека едноставно неко луѓе ја претеруваат границата, а што е најтрагично премногу се опасни за околината да им се спортивстави. Со болест не се игра.

13. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    :D :D :D 19ce za nekoj den :D epten sum sitno...a i toa sto vikas ne znamso koj ke zavrsam ama zal me fana sega decko mi povreden doma a ja si smekam maski :D :D ama pa i milo mi e do nekade..posto vaka ke se nauce na red deka nisto so e preterano ne e zdravo(posto od pienje padnal :D ) i sam si e kriv sto lovam jas drugi tipcinja :D Pozdrav Lilit i dobra nok
    P.S. izvini za latinicata znam deka te nervira :)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.292
    И кога мислиш си успеееееееааааал да ме имаш за себееее,тогаш вешто(или нешто или шоидае) ме снемуваааааа,јас сум немирна ко ветеееееееееер...секој ден е нов почеток, нова приказна без крај,секој ден е неизвесен јас сум немирна ко ветееееееееееееер...или така нешто... :roll:
    Ми се шета по центарот,ми се пие убаво кафе,ми се дружи...ајде да излеземе,да се пошегуваме...теее какви сте...
    Исправ,испеглав,зготвив,изедов...лажам други го направија тоа за мене,освен делот со јадењето,сега со пуно меше ми се аздисува!

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    ...дека се прејадов салата со прелив од лук и сеа отмено смрдам! :lol: :lol: :lol:

Не ми замерувајте! Башка, гурманлукот ми е поголем од газот денес :lol: Ќе морам да се утепам од миење заби и да џвакам мастики цел ден ако сакам вечер да одам да се видам со некои луѓе! Или ќе понесам гас маски со мене... Ахаха... Леле, си се смеам сама на себе бе еј...

Даде ќе оди во Фиренца шалалалала! И нарачав црвени опасни штикли и еден пар старки, за сеа кога ќе пркне пролет... Некои со дизајн што го нема кај нас. Да би била кул, демек :) Она па само кенка дека не сака да лета со авион. Тиква зелена. Ама па си ја сакам.
    А, да. Сакам да кажам дека интернетов ми е спор ко желка и се досадувам, генерално. После ќе читам, ќе се бањам и ќе галам мачорец еден. И така... До утре! Факс, ѓеврек и секојдневие, убаво. :P

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам дека не шинаа со тестови хемија !
    ц ц ц ц :evil: :evil: :evil:

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.292
    Сдк мораше ли баш оваа недела да си втора?!Од утре само снег!Тек од понеделник нека пукне сонце,нека раззелени,да расцветаат јапонските цреши на плоштад и така натака,ама до тогаш,снег,олуи,урагани и слично!Ееееееее па више!!!!

18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    СДК: Моментално небото во Охрид е прекрасно. Белите облачиња добиле сончева боја. Чиниш топло е, а без капа и нараквици не можеш да излезеш. Ќе дојдат bright денови, ќе носеме цветни и лесни фустанчиња и ќе уууужжжжииивааамее.... :mrgreen:

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК си имам нова фризура :D си се фалам.Ја скратив косата,одвај собрав храброст,ама си сум убава сега :D и ич не сум скромна :oops:

20. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    ^ Не бе баш убаво :D Уште поубаво што супер испаднала новата фризура ;) 8)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.