Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    И СДК станав заразена од форумов, дури вечер пред спиење цело време мислев за вас и ги реализирав вашите мислења :lol: :lol:

2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК, добро утро! (барем за мене :$ ) Во 15 часот и 26 минути јас си го пијам утринското кафе,Ако :coffee: Спиј спичлес спиј, кога ќе дојде 1ви сепмтеври ќе треба да те будат со 10 кофи вода. :D
    Исто што сакав да кажам, за прв пат се ставив на местото на другиот ( да видам како е во негова кожа ) во овој случај моите, и се разбрав дека и јас да сум имала дете, не би го пуштила. Затоа веќе воопшто не се нервирам. :wasntme:
    Кога и да е, ќе дојде време за се. :)
    Тоа сакав да ви кажам мили форумџики, некогаш кога се љутите за нешто, стај те се во кожата на другиот, и видете како е тој проблем да се види од негова страна :!:
    :hai: :*

3. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.584
    Допаѓања:
    3.434
    СДК ........ еден ден да не се уклучи човек тука и после 3 саата има за читање :D :D . Ако ако убаво е тоа :)
    Инаку ми дојде вчера конечноооооооо и веќе не ме боли стомак :D , а најбитно што бев малце скисната неколку денови пред да ми дојде, сега сум си ептен Хепиииииии и само на смеа ме мава :lol:

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^^ А Спичлес, што не им рече и тие да се стават во твоја кожа за да видат и тебе како ти е. Кога сите излегуваат ти ќе треба да седиш дома. Кога - тогаш мора да излегуваш до покасно, мора да стекнат навика и тие. :)

5. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Спичлес јас кога се ставам во кожата на другите коа имам проблем , се чудам како ме трпат . Особено дечко ми |(
    СДК овие 2 дена осеќам како мојот проблем изгледа мал во споредба со туѓите , може да се каже дека не ни размислувам толку за мене :?:
    Не знам зошто , ама во последно време менувам некои ставови и мислења што ги имав предходно .. збунета сум , како да си го изградувам карактерот .. Како и да е , чудна сум си .

6. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека мразам упикувачи мнооооогу ! Ненормално многу... Парти брејкер... :envy: Култура основна да се немало. :x

7. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    СДК дека веќе никој за ништо не молам. Сакаш? :) - Некеш? :^) ОК, исто ми е... :)
    :hai:

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    Вајлд, не се работи за саат, два покасно да седам вечер. Се работи за идење од вечер и седење до другата вечер...
    Кога подобро размислив, и јас да имам девојче единец дома.. Не би го пуштила.

Јас си мислам некогаш ако има иста со мој карактер.. Не би можела да ја поднесам :|

Да не бидам оф,
    СДК дека swiming pool time , can't wait :sun:

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    СДК моите проблеми во споредба со нечии туѓи се така минорни и смешни, што ми се иде да си влепам една шлаканица . Алоооо освести се, вистински проблеми VS. твојата тинејџерска параноја. Срамота.
    Друго, по кој знае кој пат се убедувам дека човека не можеш да го задоволиш. Уста расчепена, да не кажам челуста, ако си добар - си лош, ако си лош - пак си лош, секако ќе си лош, не можеш никогаш да угодиш никому. Затоа и престанав да угодувам некому, освен на самата себе.
    Едни го направија мојот кус расказ подолу од канализациски декор, а други го воздигнаа со пофалби. И ај сега? Добар е или не е? И да е - ќе пишеме дека не е. За инат.
    Ми рекоа пред некој ден - исфрустрирана си. Требаше да ме навреди тоа? Да, сум. Од луѓе, од случки и настани, од неправди, од монотонија, од досадни луѓе, од некреативност, душебрижничко советување, од зборување тивко (зашто ако зборуваш гласно или недај боже се смееш - опаѓа твојот коефициент на cool-ноќа пред народот неизмиен со сапун и вода), и да побогу - ФРУСТРИРАНА СУМ и сита од се ' ! :|

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам ..

ЗДРАВО НА СИТЕ :hai:

Нова сум на форумов и се надевам дека ке се дружимее. :*

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК до сега имам испиено три ладни неса и едно турско....имам вакви денови :)

:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: ...и само :coffee:

12. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    СДК дека сум си многу среќна затоа што конечно се решив да направам комплетна генералка во мојата соба,и веќе ја завршив :tmi: :rofl:

13. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Сакав да ти кажам дека еден ден ќе им бидеш благодарна што биле малку строги, ама ти веќе си сфати :D
    Јас кога имав 16 год бев до 1, па после до 2 подолго време, па 3, па сега до кога сакам :D
    А замисли да не ме ограничувале...ништо не би ми било интересно сега, се ќе ми било одамна иживеано.
    А што се однесува до штиклите прочитав не ти давале 10 да носиш, па на што ќе личиш малиша со 10цм???На озбилна девојка, а ти уште не си.Што ќе носиш кога ќе имаш 25??Се во свое време. Кога ќе почнеш да ги носиш ќе викаш кај ми се ниските штиклички, нозете ме болат
    Поздравче

14. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ајде ќе биде ќе те пуштаат. ;) И кај мене е малку потешко, иако имам поголем брат па веќе се навикнати. Треба некој добро да им објасни дека не може да ти се случи ништо и мислам дека би те пуштиле. :)

СДК дека колку злобни луѓе има не можам да се начудам. Корист, корист и корист. :x

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.998
    Допаѓања:
    164.535
    Сд ви кажам имате голем поздрав од Енчето наше... :) :) :)

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    СДК Ива-Мици претеруваш!
    |(

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    СДК дека јас денеска ќе се обидам да добијам црвено цветче како Хипица :D :D :D и да ја надминам во мислењата :P

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    енцааа? :o па каде е таа девојка? поздравче и до неаа :*

(сори за офот :lol: )

и морам да кажам дека третата смена на форумов ме убива :yawn: сега се будам...
    оф лелеее :lol:

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    Залудно е што збориме. Вчера сто пати ја опомениве, ама не сака да сфати. Само не знам како успева сегаде да стигне, ту за секс пишува, ту во врски, ту за здрајве....

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК имам ужасен мамурлак. Имав тешко пијанство сношти, а сега гадење, лошење, рацете се тресат...си трпам јас :sweat: и покрај овие работи морам дома да чистам, да мијам, да се преправам како ништо да не ми е. А во секој момент мислам дека ќе :puke:
    Туку да си побарам јас на нет нешто против оваа “болест“ Па што? Болест е.
    И СДК смир смир несакам да читам кавги веќе тука во ред? :!: :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.