Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    СДК утре е последен ден од постот. Што убаво си го прочистив организмот, а и како бонус ослабнав 3-4 килца. И мидерот може да го фрлам, не ми е потребен веќе... ем да не ме потсеќа на стомачето. Е сега сум само за во бикини 8) .
    А и апстиненцијата ќе заврши викендов, едвај чекам :lol:

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Фала Спичлес,

Оффспринг има право да одлучи дали ќе стане на форумов или не. Сепак мислам дека не е само Чика крива во ситуацијата :x .
    Ама сакам да кажам дека нема никаква потреба Ози да изиграва нејзина адвокатка. Тоа сум го приметила и порано.
    Мислам дека Оффспринг може самата да си се брани ;)

А инаку девојката не е воопшто за жалење- еве ќе цитирам еден пост кој ќе ви каже се`

* Коментарот е од sadbaby- девојката која ја отвори спорната тема за нејзиниот проблем со бременоста

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    СДК..Господ да чува од луѓе без осет за било што! :|
    И сдк..си имаме универзално капаче тука ако сте приметиле...мои драги форумџиски тенџерчиња! ;) :D :lol:

4. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДК го мразам фудбалот повеќе од професорката по математика во средно што ја имав! :@

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    СДК „цвеќе за извини не ти помага...„ :D

6. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    А сега тебе ти смета тоа што сум го кажала јас така?Тебе те повика некој за да се мешаш?Јас немав право да се мешам,а сега ти со кое право се мешаш?Јас го кажав тоа што го имав и таа го кажа тоа што го има.Јас неа на никој начин не ја натерав да се повлече од форумот.
    Тогаш ради некои работи колку членови треба да го напуштат форумот?И јас не се закачив со тебе туку со неа.И ете за каков табор зборуваше притигрл и видов дека е во право.Се напаѓа една се уфрлува другата.Ако сакаш да ме ставиш во непријатели ок,никој не ти забранил!

7. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.098
    Допаѓања:
    1.153
    .....greshka,..u nastavci bilo... :| :|

8. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДК срам да ти е ако ме зафркнеш еднаш, a срам да ми е, ако ме зафркнеш два пати! :fubar:

Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice!

9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам дека вечерва спремам едно големо изненадување за моето срценце :inlove: :D

10. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДК дека сменив политика на аватарот, и од сега ќе ја "манијачам" Alessandra Ambrosio :D
    (за да не ме поврзувате само со Пенелопе :D )

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    СДК дека и покрај малите несогласувања во Критики и забелешки и темата Вегетаријанство, сакам да ја читам Белен ;) и ја почитувам (за разлика од некои други на форумов). |(

Го редактирам мислењето, во склоп на пишаното подолу - да се дружиме и рачиња да си пружиме. :D Светот и онака е доволно грд, тука сме за забава! :*

12. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДК дека не го ни памтам тоа :) ;) и СДК дека сакам да бидам пријателка со Трендафилка (и Оффспринг, и го кажав во една прилика и нејзе тоа :) )

13. ludoooto

ludoooto Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    1
    сдк дека ми се пиеее нес кафееееееееееее :D и ќе идам сеа да си напраам :lol:

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Го чекам дечко ми да се јави , да рече да искочиме .. ама имам чувство дека тоа нема да се случи денеска ;)

15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    сдк дека сум задоволна од тоа што го работам, забележувам прилагодување на секое поле, големо разбирање и трпение.. мислам дека ова ќе потрае.. дај боже :!:
    сдк дека многу ми се пијат течности леелее неможам да се изгасам

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Еј, овде не се работи за табор, мене ме повреди тоа што го кажа за неа, од причина што ние сме многу блиски(како што кажа Теди), затоа си земав за право да се вмешам, а и кажав и неа дека не можев да се воздржам! Да го напишеше ти тоа во некоја друга тема каде што таа зборуваше за нејзиниот проблем, тоа ќе беше во ред, јас немаше да се вмешам ама за тоа почна да ја прашуваш во темата каде што таа напишала мислење што тебе не ти се допаднало! :fubar: :fubar: И мене многу мислења не ми се допаднале на форумов ама не сум ги ѓибала тие што ги напишале во работи што ги болат! Јас не би се мешала ако се си беше на соодветно место и со соодветни причини, но тогаш морав! Потоа уште повеќе ме изиритира тоа што Дарки реши да се повлече... Се надевам ова ќе и послужи како одговор и на Сесилија на која што не и беше јасно зошто се вмешав! Не сакав ни јас ама не можев да се воздржам кога го прочитав тоа! Не се оправдувам, ама не можев!!!

Инаку СДК многу ми е празно тука... Имам многу за учење!

17. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    сакам да кажам дека се смирив и не и се лутам на анни :hug: :hug:

18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сдк дека несакам да се препукувам на форумов. Да се дружиме. ;) :*

И несакам да добивам некои невкусни коментари само заради што некој не се сложува со мене, да ме осудува а да не разбрал нешто убаво односно да ме преценува прерано.

( Ова го кажувам зашто багуф4е се нафрли со коментар од типот "Еве уште еден спамер" а тоа воопшто не ми беше намерата. Така да багуф4е ако сум ти згрешила нешто извини ;) )

Поздрав. :*

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    СДК дека многу ми е празно и глупаво.Тажна сум многу и + разочарана од не сослушувањето на едната и единствена желба која ако не се оствари во рок од неколку дена ќе ми пропадне животот.Не,ова не е каприц,ова е реалност,и не знам дали да го наречам желба,подобро ќе биде потреба.

Неколку дена ќе се тргнам од компјутеров и од фемина.Потребен ми е одмор и долго плачење.Се читаме наскоро феминки.Чао и поздрав.

И плус за дејзи,ти сама пиша дека ќе пишуваш многу денес за да добиеш сино цветче уште денес.Мораш да добиеш сино цветче уште денес? Тоа значи дека спамираш,ќе пишуваш и глупости ако треба за тоа цветче.Не сакам веќе да објаснувам,ме разбирате...

20. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДК одвај чекам да дојде Прочка, да се простиме сите :handshake: :) :party: :hug:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.