Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    СДК приметувам на форумов кавги,расправии,докажување на сопственото мислење и убедување дека другиот не е во право за тоа што мисли.Сметам дека формуот не е создаден за некој да се кара или навредува,мислам дека има сосема спротивна цел,нема потреба за карање,навреди итн.Сите имаме различно мислење,некогаш мислењата можат да се поклопуваат,а некогаш не,неможеме сите исто да мислиме,невозможно е.Приметив неколку пати,какво- такво е мислењето и ако не го прифатиш,нема потреба да возвраќаш,затоа што се создаваат кавги и на крај форумот не личи на форум.Нормално е да се создаваат дебати, ама за теми кои што се соодветни за тоа, но не каде што не е местото.Затоа што, што ќе биде ако јас сега тука земам со секого да се расправам заради тоа што има спротивно мислење на моето,мислам нормално дека би имал контра мислење.Навистина нема потреба,сега во последно време кога се уклучувам, начекувам кавги, за разлика од порано како што беше,незнам секој е различен,но барем на форумот да се однесуваме како што треба,правилата се дадени и незнам што е толку тешко истите да се почитуваат. Тоа сакав да кажам :)

2. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДиК на Багуфче дека и посакувам се најдобро, да се смири овие денови и полна со позитивна енергија да се врати на форумов... Не те запознав добро до сега, но кога ќе се вратиш овде, се надевам дека ќе го исправиме тоа... :hug:

3. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Еј, овде не се работи за табор, мене ме повреди тоа што го кажа за неа, од причина што ние сме многу блиски(како што кажа Теди), затоа си земав за право да се вмешам, а и кажав и неа дека не можев да се воздржам! Да го напишеше ти тоа во некоја друга тема каде што таа зборуваше за нејзиниот проблем, тоа ќе беше во ред, јас немаше да се вмешам ама за тоа почна да ја прашуваш во темата каде што таа напишала мислење што тебе не ти се допаднало! :fubar: :fubar: И мене многу мислења не ми се допаднале на форумов ама не сум ги ѓибала тие што ги напишале во работи што ги болат! Јас не би се мешала ако се си беше на соодветно место и со соодветни причини, но тогаш морав! Потоа уште повеќе ме изиритира тоа што Дарки реши да се повлече... Се надевам ова ќе и послужи како одговор и на Сесилија на која што не и беше јасно зошто се вмешав! Не сакав ни јас ама не можев да се воздржам кога го прочитав тоа! Не се оправдувам, ама не можев!!!

Инаку СДК многу ми е празно тука... Имам многу за учење![/quote]
    Ozzy таа истото го имаше напишано и во таа тема.И нема што повеќе да се правдам и да објаснувам!Кажано е се можеби било избрзано не велам не,но сега нема назад.

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    СДК дека си јадев кремчее ммммм и плус сакам да ве настрвам :P :lol: :*

5. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    СДК дека ќе ставам некое кило сеа ради тебе! :D Отидов да и се фрлам на Нутелата :l:

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК изморена сум од се , и веќе не можам !!!!

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    СДК..кога има куп жени на едно место..има и проблеми... ;) Ајде сега сите да се релаксирате и без препукувања. :)

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СДК , Душице и ја чекав да се јави.. И затоа не се видовме месец дена... :fubar:

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Што е бе Душе работава?

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Избриша прашина? :)

Он-топик СКД дека си купив нови балетанкииии. :inlove:

11. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Спичлес , се јави ... се јави и денес и вчера .. еве и сега збориме . Ќе одржуваме врска по мсн .. супер ..
    Џули , направив грешка ама не морам толку скапо да плаќам за тоа .. крај на лето јас дома седам ...

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    лелеее и јас :(

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.077
    Па зашто да плаќаш? Ајде не се мисли многу земи среди се и излегувај...Ако сега не шеташ кога после..? :^) И не си зависна од дечко ти..Уживај, биди си сама на себе најважна.

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ај со здравје да си го носиш килото :rofl: :rofl: Полека со теглата :D

15. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Џули .. не ми е до дотерување ..По толку борба од моја страна , изгледа самата крај ќе ставам ..

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    ма нека оде се по ѓаволите :devil: сакам да заминам одовдееееееееее ;( ми се смачи веќе од се... :(
    немам сила веќе за ништо :( се осеќам така неспособна и сама ;( лелееее се правам силна, а не можам повеќе да глумам и да бидам насмеана кога ќе испаднам... имам срце и јас алооооооо ;(

и сдк дека сите кои ме повредиле ќе ми платат кога тогаш ;)

искрено... 2468 (бројче)

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас сдк дека по долго времееее сум сингл ..... оф душа моја напатена ... едвај му реков крај готово гледајќи во најубавите очи ... а знам дека еднаш да се јави и ке попуштам ... пуста љубов !!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека цела недела ги барам пирсовите и никако да ги најдам. :envy:

19. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Риби
    Направете нешто откачено, затоа што денес ќе биде истакната вашата „дива“ страна и никој нема да може да ве скроти.
    Но, не влегувајте во улогата на бунтовник без причина. Постојат многу работи и луѓе кои чекаат некој да ги застапува за да ги слушне јавноста. Застанете во одбрана на послабите.

Супер 8) Баш така се чуствувам :$ :D

СД му кажам на бројчето да не биде тажно :$ Знам како се чуствуваш јас вчера бев многу разочарана од најблиските но кога се изнаплачав и размислив добро сватив дека од денес ќе живеам по мои правила и нема да бидам истата :devil:
    Мi life my rules :sun: :devil:
    Поздрав бројче :*

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК ми се пееееееееееееееееееееее :D ми се вришти, ми се танцува (ама без пиење зашто уште си ги трпам последиците од пред 2 дена) Јеееееееее :dance: :handshake: :muscle: :ninja: :music: :party:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.