Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    сдк дека имам нов аватар ....

2. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    СДК дека си ги сакам чувствата и убавите денови назад!Што е ова што не фана оваа депресијата сите?!

3. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    :y: :y:

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    стварноооооооооооооооо :o :o :o :o

5. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    75
    СДК дека се осеќам некако празно, тажно... и СДК на Душица да не ми се нервира :*

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    сакам да кажам видете го цуцевооо ... не обожавам мн мачки ама ова прелажа една насмевка на моето лице... :)

Прикачени фајлови:

• sad-kitteh.jpg
      sad-kitteh.jpg
      Големина на фајлот:
      54 KB
      Прегледи:
      51
  7. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    сакам да кажам дека на тедибеар и е супер новото аватарче ама слатко ми беше и бебенцето хахах

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    СД и К на Бројчето да не биде тажна. И ако се сеќава што пиша во темата корисничко име,како сме дошле до ова корисничко име :)
    Да те потсетам бројче
    и затоа бројче,ти си позитивна личност, и не гледај од лошата страна на животот.
    Не се разочарувај за глупости. ;)
    п.с. (ваква убава девојка не смее да се разочарува :D )

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

фала докторкееее.... слатко беше бебето ама ајде малку да сменам ... такво ми е расположението ... инаку и твојот аватар е супер .. а и филмот е супер ... :*

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    фала ти мало што ме потсети на тоа :worried: :* така еееееееееее :rock: :rock:

11. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    СДК денес среќа,утре тага.Не знам што ми носи животот.Само би го замолила да ми носи повеќе среќа,нели и јас сум човек и сакам да сум среќна.
    СДК ме гуши ова место.Сакам да си одам одовде,надвор од границите на земјава.Знам и каде би одела,ама да не откривам.Еххх,да го почнам животов од нула.Да заборавам на сите овде.На сите кои ме повредиле.Сакам да си ги земам мама,тато и бате и да им ги избришам сите тажни моменти.Да ги направам среќни.Ќе биде и тоа,се надевам....Ќе ви овозможам спокоен живот еден ден....Ќе се гордеете со мене!!!

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    сдк дека ми доаѓа да го напуштам форумов и повеќе да не се логирам :@ на секоја тема препукување, кавги, расправии, контрења... нема смисла ова :@ наместо да се дружиме, помагаме и советуваме... кај изнервирани сме од милион проблеми па уште да подлегнуваме на нечии фрустрации :devil:
    ова е единствено место каде што можам да си се отворам... да кажам се... ама од вакви работи веќе не се ни логирам :@ па срамота е ова. сега баш ја читам темата за тоа на кој оператор си :o човек не може да си каже на кој е.
    и ги молам админките да превземат нешто, затоа што ако не забележуваат квалитетот на форумот падна ептен ниско и повеќе не е тоа што беше :!:
    кога ќе се смират страстите на форумов ќе се вратам пак ;) ајт сега пријатно :hai:
    и да, гледајте до вечер да средите работа инакуууу..... ќе има санкции :!: :D

13. doktorka-an

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345

се согласувам со тебе ова доаѓа никогаш да не се уклучиш на фемина,стиснав неколку пати на извичник и никој не реагира

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^^ Бројче, само да се надоврзам со тебе и да го кажам мојот дел. Немаше да враќам ако не продолжеше континуирано типката да навредува. Можам да игнорирам се дур не ме навредат директно.
    Инаку и мене ми е смачено деновиве од караници, препукувања, навредувања, спамирања, а највеќе ми е смачено од тоа што администраторите не игнорираат сите и се прават како да не се случува ништо.

15. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    СДК го мразам татко ми!!!! :@ :@ ;( ;( ;( Тој мене ќе ми кажува со кого да се дружам со кого не!! Уфффффф!!! Не ми се живее повеќе гледам овде никому потребна, секој ден ме боли глава умрев!!!!!!!!! Па од друиден кога ќе ми го исклучат интернетот, што ќе праваааммммм???? Ахххх кутрата јасссссссс ;( ;( ;( ;(

16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.584
    Допаѓања:
    3.434
    Девојки, не бидете тажни! :)
    Се ќе помине и после ќе биде подобро ..... Како што се пишува по постовите после дождот доаѓа сонце! :)
    Секогаш мислете дека има некој кој е во полоша ситуација од вас, на кој му е помизерна ситуацијата и кој полошо во тој момент се чувствува од вас ........ Најдете утеха во нешто што бе исполнува и не се нервирајте многу за небитни личности ;)
    И сдк дека некни зедов книга од библиотека и ја немам почнато уште да ја читам и сега одам да прочитам некоја страна ..... Ми рекоа дека е супер книгата :)
    Позз девојки и не ми се нервирајте :*

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Не сакам да останам дома вечерва..
    Депресивен, досаден ден. Нека заврши веќе!!

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Барби, родителите ни помагаат за да одиме по правиот пат. Доколку твоето друштво ќе те спречи во таа работа, мораат да помогнат, а ако добил погрешен впечаток - докажи му го спротивното. Без интернет се живее. Ќе си најдеш некоја занимација и готово. ;) Има деца што немаат дом и спијат под ведро небо, а за интернетот не вреди да се нервираш.

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК му требаат нови теми на форумот. Некое освежување или пак од тие игрите што се за трофеи нека стават повеќе.
    СДК што убаво по другите земји, ако ти е досадно си излегуваш сама на кафенце си читаш некој весник или некоја книга таму, ќе го отепаш времето. Овде кај нас сама да излезиш и утре во вести ќе те има :fubar: и затоа кога немаме друштво за излегуваме си седиме дома и се жалиме тука. Го мразам компјутеров |(

20. doktorka-an

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    СД кажам дека мислам нова тема и ги молам и другите да смислат за да ни биде поинтересно....чекам новини

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.