Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. seksi

seksi Истакнат член

Nevidena glupost. Koga mi kazaa bas se zacudiv i ne veruvav.
    Ne ja znaev dovolno kako pejacka nitu ja slusav, no mi bese mila i interesna. Mladi luge, ne trebalo taka da napravat...
    RIP Ksenija

2. julie77

julie77 Форумски идол

Neka pociva vo mir..Strasno e sto se slucuva vo posledno vreme so lugjevo.. :( Ludo vreme dojde i lugjeto poludeni.. :roll:

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК
    So come over here tell me what I want to hear,Better yet make your girlfriend disappear.I don’t want to hear you say her name ever again :!: :mrgreen:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

СДК дека во темата за ПРОЗА јас мислев типката ќе оди на работа и затоа така пишав....а таа уствари испадна да оди со саканиот да се види...епа ја утнав тотално...ама другпат со време кажетеми кај треба да оди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

5. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Сакам да кажам дека треба да учам а, ме мрзи најмногу на свет :( :( :x

6. Wild.Child

СДК толку од мене вечерва...одам на спиење бидејќи не се чувствувам добро :? :? :?
    Останете поздравени... и утре ме чека тежок ден ;( :evil:

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Сдк... дека ме убива оваа ситуација!

Сдк.. дека треба да престанам да паничам и прво убаво да размислам за работите. Не е се така страшно како што ми изгледа.

8. Shelea

Shelea Форумски идол

... дека срцето и главата ми се на две различни фрекфенции.
    Сестра ми јаде салата со кромид во соба и ми иде да ја натепам, ќе треба да луфтираме после и ќе биде ладно во соба. Ама тоа ти е, мајка ми ко мали ни дозволуваше да јадеме кај сакаме :lol: и сега со се манџи и супи и свашта седиме во соба пред телевизор и јадеме. Ах... Сакав да кажам дека денес го гледав најдобриот филм што сум го гледала изминативе... Па 10 години можам да речам. Италијански е, го даваа во кинотека на град Скопје, просто неверојатно како истурив толку емоции на него. Смеење, солзи, ведрина, тага... Браво за режијата и сценариото! Се изјаснив додуша, и во темата за тоа како се чувствувам... Сакам да кажам дека сум среќна, што и да значи тоа... Уметноста ми е поткрепа, ништо друго мислам дека не може така да ме прими кај себе без да ме осуди... ;)

9. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

СДК дека сега треба да одам на училиште и денес правам тест англиски :evil: .СДК дека сега најмногу би сакала да излезам некаде на кафе со убаво друштво и убаво да се распoложиме како што само ние знаеме и умееме...ама сепак јас треба да одам во онаа проклета зандана :Down:

10. girl23

girl23 Истакнат член

СДК дека нема ништо поубаво од сочев зрак.....кафенце на тераса.....цигара...и фемина.мк = :up: :up: :up: преубаво чувство :!:

11. kate21

kate21 Популарен член

Сакам да кажам дека слушајте го Глигур на метео,јееееееееееееееееее ќе биде топло во наредниов период,мнооооогу се радувам,конечно ќе излезам од овие досадни плетени џемпери,од чизми и слично. :D :D :D

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

сдк да ни дадеа поголема пауза на предавањето на факс може и ќе паднеше кавга, ама вака немав време да се искарам со една колешка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се е океј....само уште и да не се разболев.....а колку смао го чекав ова сонце......

14. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

:lol: Јас сум ваква нема некој што ќе си помине лесно со мене.Утре пречекај ја порано и резил направи ја :lol:

15. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

СДК - I don't wanna do this anymore,I don't wanna be the reason why every time I walk out the door I see him die a little more inside...I don't wanna hurt him anymore,I don't wanna take away his life, I don't wanna be a murderer...

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

ќе си го добие тоа што го заслужи сега или покасно битно ќе добие :lol: :lol: :lol:

СДК мразам кога наутро ќе ме разбуди телефонот :x
    и СДК дека сега ми е потребна една силна и топла прегратка од НЕКОЈ :)

17. violetblue

violetblue Популарен член

...дека од утрото денот се познава. епа тогаш надевам се дека цел ден па и ноќ ;) ке бидам вака позитивна, исполнета и полна со ентузијазам

18. Nina24

Nina24 Популарен член

СДК дека веќе нема да си правам самоанализи, да се јадам себе си за нешта кои сум можела да ги направам поинаку, а не сум. Дека ќе мислам малку повеќе на мене и дека нема да го посветувам мојот живот само на луѓето околу мене. Етее денес си се сакам. Ќе бидам посебична и ќе почнам да ги гледам работите од поинаков агол....во моја полза, ќе си бидам приоритет сама на себе... :) Нема да дозволам веќе никкогаш никој да ја искористи мојата воља за помош, добродушност и ај...наивност- морам да си признаам. Само неколку души во мојот живот од денес го имаат тоа право :) Да ми ја трошат креативноста, да ми го менуваат мислењето и да си ги лечат фрустрациите на мене

19. enca.69

enca.69 Популарен член

:up: :up: :up: ;)

20. Wild.Child

СДК дека одамна се немам нашминкано вака убаво.Впрочем одамна се немам ни нашминкано... :mrgreen:
    :lol: :lol: :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.