Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

По ѓаволите со сесијава!Цееееееееел е*ан месец над книга за еден испит кој знам дека ќе го паднам зошто на професорот е малку префурстриран,зошто ги прави прашањата со разлика во буква!!!Сакам да кажам дека ми оди да си умрам и сум доста емоционално нестабилна деновиве и не можам да поднесам веќе!Социјален живот,нула,љубовен живот,нула,посветеност на хобија и работи што ме прават среќна,нула!Џабе жртви,џабе се кога гледам колку ништо не знам и се крстам да се случи чудо и да одеднаш знам се!
    Дали вредеа по 8 часа дневно над книгава последниве четири недели!Не!Затоа што ова не е знаење ова е играње курташак,бубање набројуванки кои за две недели ќе ги заборавам,ама за ништо во животов нема да ми послужат!И мака ми е и тешко ми е и ми оди да плачам и уште потешко ми е што нема на кого да се исплачам зошто не ми веруваат дека е таква ситуацијата! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

2. mjay-mjay

mjay-mjay Истакнат член

za koj se odnasa ova za Suklev ili ima nekoj slicen na nego so prai vakvi sranja :(

3. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

E lilit jas vcera si padnav znam kako e da ucis i na kraj koga tolku ocekuvav op vo dupka ama denes e nov den pak borba odam kaj profesorot da se doiznerviram do kraj pa da imam kogo da pcujam posle .
    Aj drzete mi sreka uf strav mi e ama ke odam zosto imam napisano .

4. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Нема проблем Бејбикети!Секогаш ќе ја имате мојата целосна,бескрајна и несебична поддршка.
    Да, знам во кавка неизвесна ситуација се наоѓаш и ти посакувам што поскоро да ти се исполнат твоите желби и да ти се исплати чекањето...А сликичка немора да ставаш...Јас веќе знам дека си една прекрасна дама со стил и човек со големо срце..Само еден детал недостига за сликата да биде целосна...Се утепав од мислење во која категорија спѓаш...Црнка,плава или бордо кафеава?... :lol:

Марли,ама јас многу си се бендисвам на оваа слика...Види таму преговарај со другата страна ако треба и некој предлог ќе дадеме,компромис мора да има...Ако не, кога ќе и појдам на блгарски... :lol:

5. babyketi

babyketi Популарен член

Нема проблем Бејбикети!Секогаш ќе ја имате мојата целосна,бескрајна и несебична поддршка.
    Да, знам во кавка неизвесна ситуација се наоѓаш и ти посакувам што поскоро да ти се исполнат твоите желби и да ти се исплати чекањето...А сликичка немора да ставаш...Јас веќе знам дека си една прекрасна дама со стил и човек со големо срце..Само еден детал недостига за сликата да биде целосна...Се утепав од мислење во која категорија спѓаш...Црнка,плава или бордо кафеава?... :lol:

Epa vaka draga Kristin4e i ostanati......
    Denes DOCEKAV KONACNO ...mi se javija za vtoro intervju za rabota!
    VO CETVRTOK MI TREBAAT VASITE MOLITVI I POZITIVNA ENERGIJA!
    Zatoa molete se za mene.....mnogu mi znaci Vasata podrska ......
    Inace Kristin4e...golem MINUS za tvoeto sledenej na moite mislenja :lol: :lol: :lol: ako citas vo temata KOSA-Idealna rusokosa....ke ti stane jasno so koj si imas rabota :lol: :lol: :lol:
    Iskreno ,koga bi stavila slika bi stavila vistinska moja slika ,onaka kako sto stvarno izgledam...voopsto ne mi e do krienje na identitetot,naprotiv ovde sakam da steknam mnogu prijateli.
    Ako imas FB pusti mi privatana poraka ,pa ke se druzime.
    Pozdrav do site.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Псссссссссс...во случајов се работи за друга ценета особа! :D

7. tanja6

tanja6 Популарен член

babyketi imas podrska od nas,samo hrabro na intervjuto,i da dade bog da se vrabotis pa da ni se pofalis :D

8. Marley

Marley Популарен член

9. Hipica

Hipica Форумски идол

СДК дека конечно се разбудија нашиве Модератори! Конечно! Нека не заспиваат повеќе, или ако веќе мораат, отсега нека работат на смени. :D :D

10. Vega

Vega Истакнат член

сакам да кажам дека преку глава ми е од плитки размислувања и малограѓански менталитети, од спонзоруши и неписмени фраери, од забулени и загулени, од судење пред време и воопшто замарање со нешто што се вика туѓ живот, од градов и државава...
    и сакам да кажам дека пак бе ке кажам тоа што сакам да кажам и ке правам тоа што сакам да правам...
    крај краева к*р ми е, двор ми е!

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам,прашам а шо е то СДК?

12. Hipica

Hipica Форумски идол

:lol: :lol: СДК = Сакам Да Кажам :D

13. Ariel

Ariel Форумски идол

Д уан енд онли! Боже колку се нервирав, ми идеше да плачам кога учев!
    Ау да, штотуку ми текна на уште еден таков од кого чекам резултати, и ако го паднам, мислам дека ќе се откажам од ова факултетов!

Лилит, ништо не е џабе...ваљда...мислам многу работи нема да ти се најдат, ама ќе ојачаш у карактер :D . А бе мора некако да се тешиме...

14. Lacrymosa

Lacrymosa Истакнат член

сочувстовто примено:)

е денеска господ на помош. да кршам нога ( не буквално као минатата сесија) али дај боже да положам филозофија ( иако реалните шанси се сведени на минимум) и да престанам да се е**вам со кант и хегел и слични сељаци

15. Saraa

Saraa Популарен член

Sakam da kazam deka nekoj neizmerno mi trebaaaaaaa sakam da go vidammmmmm uffffffffffff tesko mi e :( :( :( :(

16. Shelea

Shelea Форумски идол

Јадам без мерак, врне снег и ми е сеедно што пеам вечер.

Ама самодовербата си ја враќам, со купено фустанче.
    Клишеа еј.
    Нема врска и покрај се’. Ароганцијата дека сме посебни може слободно да ја згазиме како корка банана и да се лизнеме на истата.
    Зошто, сите сме исти во емотивноста! Некој крие, некој не... Ете тоа. :idea:

17. Marley

Marley Популарен член

.....OK..

.....Ako sum jas problem...togash e naj mal problem... ;)

p.s..Најмногу онлајн корисници: 113 (Денес, 16:06)
    .....imam lesna noga...ishala neka vi trgne...jas moze da si odam.!?

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам,дека сакам да отидам некаде дааааааааалкууу,на крајот од светот,па кој е за,повелелее.....

19. Marley

Marley Популарен член

Pravila se za pravilno odnesuvanje...nema potreba za zabrana da redaktiram...
    mozesh i da me banirash...Svativ nema prodlem kje si idam...Koga kje ti pishat..
    treba da ogovorish...moze ne e pravilo ama e kulturno...Samo zenski forum...Zbogum...

[youtube]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mnm-WTDgOik&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mnm-WTDgOik&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]

20. mjay-mjay

mjay-mjay Истакнат член

Sakam da kazam deka ova ekonomskiot mi go skrati zivotot i deka kolku poise ucam tolku pomale znam u pm sve i toj slave i toj suklev i site po red :D

Thread Status:
Not open for further replies.