Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.402
    Допаѓања:
    260.103
    Сакам да кажам...

Sдк дека форумот се претворил во фејсбук :( Pовеќето од мислењата се однесуваат на првиот училишен ден...аман веќе,лутејте се колку сакате ама претеравте.Oтварам фб и сите статуси за денешниот ден,отварам овде исто а и не само денес и минатите денови само во врска со првиот училишен ден,како летото завршило бла бла...100 поста само за тоа се пишува,имам впечаток дека токму во оваа тема како да читам статус на фб :( .A порано ќе си седнев и ќе си читав со часови а сега...секоја чест на исклучоците и на оние форумџики кои сеуште ги има и кои обожавам да ги читам :clap:
    позз :*

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК јас сакав да ја прашам првата смена како си помина на училиште ама јас дури станав гледам и втората се вратила :lol: Ајде не се разочарувајте веднаш од прв ден, нормално е тоа таков е денот. Утре ќе биде подобро.
    Јас да кажам нешто? Што да кажам-досаден ден, студен, а јас повторно со доручек во 16 часот. Нема да биде ова уште за долго ама да искористам од спиење дури можам.

3. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Сакам да кажам...

Па сега е тоа актуелно, еднаш е, од утре ќе помине и тоа не се нервирај. :lol:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека СЕ‘, во буквална смисла на зборот, е изопачено. Луѓе, ни видени ни чуени, се конектираат на чудни начини, ги излудуваат другите околу нив (вклучувајќи ме и мене, па затоа нели е и постов, јас сум оштетена) и баш ги боли.
    До вчера мед и млеко, денес строго на еспресо без шеќер. А ако турам јас киселина? Што ќе стане тогаш?

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.402
    Допаѓања:
    260.103
    Сакам да кажам...

не се нервирам ги игнорирам тие мислења,само пишав дека ми смета и дека полека форумот се претвара во фб...

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

^

Се нервираш,се нервираш гледам јас :lol:

Ако не можеме да си напишеме тоа што ни лежи на душа(секако во свои граници) ај да не пишуваме воопшто.
    Што викаш ?

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека еднаш во годината земав да мијам чинии и тогаш го затнав мијалникот. :rofl:
    Цел ден сум како пијана, ама многу е убаво вака кога ќе си станеш рано и ќе го поминеш цел ден исполнето. :)
    Преку глава ми е од луѓе што шират негативна енергија. |( Намќоришта.

На AngelGirl и viki44e им се допаѓа ова.
  8. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Сакам да кажам...

Се претвори во фб со треката за лајкчиња од страна на одредени,значи не сите.Инаку постови како постови,сите впечатоците си ги кажуваат!

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

јас сам мала .... црна.... твоја.... :lol:

од денеска си ја почнав терапијата :^) а немам снага јас толку лекови да издржам :worried: ама ајде... ќе поулавам знам јас :rofl: :rofl:
    ве сакам цуриии :* :* и да :!: ве лајкнувам :up: :lol:

10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Хахаха леле Вајлд мее изнасмеа :D :D

Инаку сдк овој зелениов чај со мирис на лимон ми мириса на онојј детергентот за садови од лимон.
    Грозен е :worried: :x

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.402
    Допаѓања:
    260.103
    Сакам да кажам...

Jас во мојот пост никаде не спомнав што треба да пишувате,тоа е ваше право туку дека со тие постови се претера,еднаш да се напиша ок ама по 100 пати?E тоа мене ми смета и имам право да кажам дека ми смета,а не ме нервира пошто нема и зашто.Tоа за мене не е причина за нервоза,ниту пак за расправа или било што.Jас си кажав а вие како сакате сфатете ме,ваше право.

12. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Шетнав на брзака до новиот Веро, толку фамозниот, голем и долго очекуван Веро.
    И?
    Македонија во економска криза, луѓето пари немале за леб, а внатре пробај да поминеш. Се грабаат кој што стигне!! Еден врз друг на глава си се качуваат за да стигнат до каса.
    Пет -шест продавнци, Џамбо и две-три ресторанчиња за брза-храна. Ама битно паркингот е огромен.
    Да не е без ич- си купив некоја ситница за дома, ама искрено кажано целата фама и чекањето да се отвори не вредеше...

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

^ Еј што ви е убаво на вас Скопјани со новиот трговски :) Јас само на слики го гледав и многу јако изгледа :up: Утре ќе била отворена на New Yorker продавницата, сигурно ќе има многу убави работи.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

Дека сум лошото дете Хуго. И плус нечувствителна, нехумана и изопачена. Ама убаво ми е.
    http://www.youtube.com/watch?v=UBqizmQrDwY

На Trendafilka и Go-Girl им се допаѓа ова.
  15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

отворена е веќе. Работи има што има. Интересни чизми, чанти и маички неколку. Меѓутоа “промотивните„ цени се доста големи. Од тие цени сигурно нема да се спуштат попустите ниско. Памтам во Словенија дека на попуст маиците беа од 3 до 5 евра ама баш сите. А тука од цена 1000 денари за маичка, веројатно нема да стигне до 300.

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

Ова се однесуваше на некој начин и на мојот пост.Не знам што згрешив што чувствата си ги напишав во темава...Тоа е мое право,а денес е први септември,така да навикни се да ги слушаш истите приказни целиот ден затоа што тука станува збор за првосептемвриска еуфорија и нема да престане туку така.А форумот не заличува на фејсбук во ниеден случај.Јас го деактивирав фејсбук баш затоа што нема ништо интересно,феминава да била како фејсбук и неа одамна ќе ја немав..

Е сега...СДК дека толку многу средби се случија денес.Некои грди,некои досадни,некои празни.Се случија толку празни муабети,смеење со сила кога единствено што сакам е да почнам да викам на цел глас ама се воздржувам...Единствено средбава пред десетина минути ми го разведри целиот ден.Фала што постои таква личност која знае искрено да ме насмее и да ме расположи и насмее искрено.
    Ве сакам феминки,голем поздрав до сите вас,а посебно до оние кои искрено ме почитуваат!

17. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК, Цел ден во брзање ми е..
    Немам време на раат да стигнам за фемина :|
    бај д веј, ќе одам сега во новово веро.. Да видиме колку фамозно е тоа :)

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сдк само да ве поздравам, денес денов ми е исполнет и забавен :!:
    се сложувам со Трендафилка и Горде дека хороскопот ни е убав , па секако сме мистични тоа и во карактеристики ни го пишува :D а ако е точен хороскопот во делот за љубов очекувајте од мене заљубени постови :inlove:
    Шкорпија најдобар хороскопски знак ! :rock:
    ПС Иренна не знам што е проблемот , немав време да видам, немој толку да се разочаруваш, секогаш на форумот се наоѓа некој кој шири негативна енергија. Главата горе и се ќе биде океј. :?:
    Пријатен остаток од денот на сите.

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Поздрав и до тебе Багуф4е! Гушка :hug: :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Ќе идеш ?
    И јас сега од 7 да видиме какво е :)