Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Сакам да кажам...

СДК залади и ми студи ептен. Не, не се жалам, далеку било, така ќе станам една од оние на кои не им се угодува ни жешко, ни ладно, па вечно кукаат.
    Од досада изгрицкав половина ќеса сончоглед и го направив тоа што обично ме иритира - застанав над тенџерето и од нога сркнав 2-3 лажички. Очајна домаќинка.
    Земав да разгледувам низ yahoo answers&questions, добро бре, каков се болен народ нема да сретнеш! :D

Прашање: Како да го одблокирам 6-тото сетило? (не ми велете само медитација, веќе ја практикувам). Мртва озбилна.
    Долу, одговор од мојот Хуго. И пишал - За да го одблокираш 6-тото сетило, мораш да го исклучиш второто или третото. Ти препорачувам да оглувиш или да ослепиш. Мртов озбилен.

Колку грижлив и паметен дечко имам... Мммммм, лудак!!! :D

2. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК тркнав и ја до Верото и кога малку ќе се сконцентрирате и слушнете од страна грд е звукот. Гужва и зборење од сите страни. На тие подвижните скали кој се качи, се клати лево десно. И јас спаѓам тука. :) Од продавницата ЊуЈоркер највеќе ми се допаднаа момчињата. :D Тој со синото капче беше убав, онака слатко фациче. :D

СДК и 1 септември за тоа ќе се збори. Се отвори Верото и за тоа ќе се збори. Ни овозможија лајкови и за тоа се збореше. Не е тука ништо чудно, сепак сите си искажуваат мислења. :)

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

Сдк, уф.. Одвај дома :doh:
    Изморена, мислам дека неможам на нозе да стојам.
    Верово е супер, екстра... Сеа што не разгледав ништо.. Бев само во Џамбо и во маркетот,(па мислам 2 саати ,2 продавници само прошетав,таму ќе треба некогаш цел ден да се оставам :^) )
    Добри страни- Баш е фенси! 8)
    Лоши страни- Премногу гужва,и на каса се спори како полжав. (замислете една бабичка сакаше само една топка да му купи на едно детенце,чекаше 1 саат.. И на крај стига на каса, и викаат извинете не ја прима шифрава,падната е мрежата :^) ,ми доаѓаше да ја треснам таа од земја. :x

И како за крај, чувствувам дека вечерва ќе нанкам како бебенце :wasntme:
    :*

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Не ми се верува колку е ладно надвор!! Дали е возможно толку да падне температурата?!
    Не ми се излегува, а ако излезам не ми се ни седи надвор...
    Кај ми е сонцето? :(

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Тој се грижи за мене, ме видел по улица и запомнил каква боја ми е марамата.
    So cute.

Како да не бе!
    Детаљи, како одма мора да ни свртат филм, нам жените :) Ама сепак е мил. Се однесува како да ми е заштитник, дечко, Маж со М големо, брат и све. Знам дека му го побркав животот, но не беше намерно!
    Хаос беше денес на работа.
    Сеа слушам 103ка и јадам чудни макарони, измешани со јуфки, со интегрални некои слични, еден куп сирење и домати и срцево ми е полно оревче.

Отварањето на Веро беше како да делат бесплатни коли или станови.
    Не влегов.
    А по пат пиевме Пелистерка Кола со Сандра и си умислувавме колку е добро кога знаеш дека имаш блиски пријатели на кои можеш да се потпреш.
    Некако ептен ме смируваат такви муабети.
    Ваљда зошто сум чукната периодов.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

СДК уф тешко е...Ова е една од ''таквите вечери'' кога ќе седнам под чаршаф без никој околу мене и јадам благо зачинето со плачење.Зошто воопшто морат да постојат вакви работи,чудни,безвезни,љубомори,зошто се прашувам искрено и барам некој несебично да дојде и да ми обајсни фино лепо...Не можам да дознаам никако што е поентата?! Ако имаше бар два грама мозок досега ќе сфатеше што сакам да ти кажам,а не ќе се вадеше со забоболки.А што ако навистина те здоболи,што ако ти се случило нешто,а мене душата не ми дава да ти се јавам...!? Хмм..
    Да...дефинитвно една од вечерите кога има состојките се измешани,црвена менструација,кафена чоколада и бел чаршаф.Баш слатко нели? Редно време беше да ја истурам маката,доста беше убавина и среќа.Една недела среќа за мене? Тоа е повеќе од премногу што би рекле пренајпрепренајмногу,хах |(
    Да имаше бар малку мозок...ух..ќе сфатеше што значи не можам со тебе,а не можам ни сама....

На annnni му/ѝ се допаѓа ова.
  7. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.452
    Сакам да кажам...

сдк дека сум многу, многу, најмногу среќна. Ме примија на факултет и ми одобрија стипендија, ми се исплати тоа што цело лето ми помина во учење за оваа стипепендија. Ауууу многу сум си среќнаааа :rofl: :rofl: ве сакам :inlove:

На chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.102
    Допаѓања:
    983
    Сакам да кажам...

СДК дека бев испадната со другарки надвор е кочан со ќебе ќе спијам вечер :D

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Со дечко ми згрешивме многу . Се умешавме во туѓа врска , секако со најдобри намери . Ама ние не можеме да средиме врска , во која нема ни комуникација , ни доверба ниту пак љубов . Почнавме муабет за тоа , се скарав со тој дечкото , се скара со женската .. за малку и јас со дечко ми . Мислам , не сум крива зошто они се скараа.. они си имаа причина . Ама ради туѓа , кратка врска башка .. моја да расипувам .. не иде . Затоа , совет ти треба ? ако имам ќе ти го дадам . Да се мешам во врска ? Не , фала !

Денот .. освен ладен што беше .. се карав со мајка ми .
    Дечко ми , прекрасен е ..Беше кај мене денес , се гушкавме до бескрај . Добро и нешто друго имаше .. :D

10. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК дека сум многу уморна... Напорен ден јбг... Ама ќе биде поарно се надевам... Некако почнувам да губам доверба во се околу мене... Од луѓе, до не-луѓе и се останато... Ајде вечен оптимист сум па се надевам дека барем овој пат позитивната мисла нема да ме издаде! Ќе мислам на убаво, ќе се радувам и ќе продолжам да се надевам...

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека се расонив и не можам да заспијам. Смрт ми е станувањево рано.
    Преку глава ми е од личности кои не се свои. |(

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

вечерва ја поминав дома, и искрено ептен ми е убаво во мојата соба тоопличка (секогаш спротивно од надвор) :lol: седната пред TV со грицки мицки, филмче... абе мераци, вака убаво дома не ми било не знам од кога :lol:
    само ми недостига љубовта моја :worried: ууууф, ама ајде ќе издржам 2 дена без него, силна сум си јас :!:
    и се согласувам со хипица дека се чувствува есенската убавина и воздух :)
    уабво ми е :*

и полека полека треба и јас да си се спремам за на училиште :lol: здравје има уште малку временце... па после учење, кафенце, шеткање, лижалка, гоу, вики44е... :lol: ќе има :rock:
    ..... и на крај пак учење :D

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК само што се прибрав дома :D се видов со моето срценце, сега малку на фемина и после на спиење :D

14. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК, девојчето кое се дружеше со нас, само колку да има друштво, корист
    стаила на статус на ФБ
    Цитирам
    "Сите ти се другари, само додека имаат корист од тебе"
    Ау извини... Она претходната година се лепеше до мене ко мува по гом*но (се извинувам на израз) ,а денес бидејќи не се паднавме во ист клас, ни едно здраво не кажа ееееј...
    И уште статусот... Цццц :fubar:

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

а мило секоја година ве разместуваат по класови? :?:

и ај да н есум офф сдк дека ме боли грбот :^)

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Спичлес, немој воопшто да се нервираш за вакви работи. ;) Сите на фејсбук сакаат да бидат на еден начин „совршени“. Има и кај мене безброј такви, апла сите гледаат и само пукаат сеир. Штом е така сите ја знаат каква е, сама себеси се лаже, а не околината. :*

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

СДК ќе легнам јас да спијам, утре кога е најстудено јас треба да одам да работам уште многу рано :( :( :tmi: ќе се смрзнам таму!!!
    пс- за тие што ги интересира тенисот, погледнете го видеово, мн е интересно и само еден може да го направи ова(докажано! :!: )
    http://www.youtube.com/watch?v=eyYxVuUIO0I
    прва рунда на ус опен 2010!

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Speechless

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

сакам да и кажам на бројче( значи да не идам оф-топик! ) Не,само оваа година :)

19. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.583
    Допаѓања:
    3.433
    Сакам да кажам...

Ти беше на ФОН, така? :) Знам пиша оти цело лето нешто си учела и ти е страв, ама гледаш се исплатило. Мило ми е за стипендијата, со среќа :)
    СДК ..... ми се спие а и утре треба рано да станам така да би било убаво да си легнам да поспијам ..... иначе времево малце залади тука, ама барем не е 50 степени како што беше :sweat: Есен стиже ...... :D

20. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека ме боли месетооооооооооооооооооо :sweat: :worried: :sweat: :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.