Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

СДК еден ден си горе,демек си мислиш на врвот си...и чекаш уште подобро...

следниот ден си доле,најдоле,на дното..и секогаш вака правам,не уживам во тој момент како што треба,сакам уште и на крајот плачам.

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека пак имам нов аватар :) Само што сеа сум сварно ја на сликата :D :D

На teddybear и Speechless им се допаѓа ова.
  3. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Сакам да кажам...

СДК дека сум уморна и дека ми се спие,станата сум од 6 |-)

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СДК си барам некој убав шекнат статус. Давајте предлози :*

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сд денес ништо од зимницата ги натерав да ја одложиме работата ... ств сум махер ехехе ... сд бев кај другарка се изнасмеавме ... и сакам да ви кажам дека ми се јави милот ми дечко ... ама ништо посебно не зборевме само се пецкавме и завршивме со спуштање слушалка ... ете така ама имам некое убаво чувство во срцето што ме прави среќна некако не дозволува тагата да излезе ... се надевам ќе потрае ... :)

мислам пак редактирам грешка не ми е дечко сега ..бивш ехехе збунка малецка .. дури и заборавив какоо звучи тоа дечко ми ахх тешко мене ... ми фали ....надежно е и дека ке се смириме 8)

6. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сакам да кажам...

Сдк дека секогаш во овој период од годината чувствувам некоја носталгија за школските денови,кога бев во основно,па и во средно.Самото време кое потсека на рана есен,мирисот на школскиот прибор,мирисот на некоја залутана рана зимница...прават повторно да се почувствувам или да сакам да се вратам во школските клупи кога единствена грижа ми беше да не ме испраша математика...Ахх времиња....

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

и сд и к на мисс индепендент ми се допаѓа твојата слика(аватар) ... :up: :up: :up:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека више на штикли - никогаш. :!:

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Сакам да кажам...

Ќе биде ајде,мора да се смирите!
    СДК цел ден бев на гости :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Валјд , знаеш тоа како се прави ? Штикли на нозе ама балетанки во ташна ;) Така правев кога носев штикли , ама веќе не носам ! :D
    СДК фатив џомка после 3 час , и така по пола саат беа и не запишуваа :D Таксито под нозе и кај дечко ми :D Вака не правам иначе ама денес има повод за славење и може да се прогледа низ прсти :) Љубов :inlove:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

СДК не знам овие девојчиња од каде толку простотилок? Има ли негде,на кило ли се купува? Никогаш не си имала секс? Waaa колку старомодно е тоа...Хахаха. |(
    На душичката моја морам да и кажам фала што веќе не е како порано и фала му на бога што имам на кој да му кажам што и како ми се случува без да бидам осудена.Убаво е и на школо,фала богу убаво е...Има и смеи и интересни разговори.
    Ми се допаѓа животот кога го живеам на ваков убав начин.Се почесто си добивам комплименти за изгледот и работата и баш се радувам заради тоа.
    Едвај чекам вечер да излезам.Како ќе си бидам пицната,мх мх.Од мерак за гледање женски 8) :lol:
    И да...ќе заборавам да кажам.Денес сум размазена принцеза,сакам гулаш!!! Ми се јаде гулаш и цел ден ќе кукам додека не ми го направат.Ха! :devil:

И ова морав да го кажам! Повторно и повторно не ми доаѓа умот,пак и пак давам алишта на другарки...Зошто багуфче,зошто? Не знаеш да лажиш ете зошто...Морав ли да и ги дадам? Колку ќе чекам да ми ги врати.Ааааа :x
    И така женски,да не ве гњавам ( т.е да не му досадувам веќе на оние кои моментално ме читаат).Ајде поздрав и ве сака ваша Багуфка :hai:

12. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК колку е убаво кога те следи среќата...се чуствувам дека летам...прекрасно е.... си уживам во животот кој љубовта ми го направи да наликува на бајка..... :$
    имам прекрасна другарка која си ја сакам навистина.....денеска го галев тоа мешенце ...му зборував на бебулето.....и му кажував колку го сака тетичка.... :inlove: убавите тие милички.....лепотици мои мили.....
    И СДК дека ми е пријатно дома....топли чорапчиња.....и дуксерче опуштено со тренерчиња.....сокче на биро...и ве читкам...чуствувам како ме обливат пријтни чувства...чувства на љубов,среќа,исчекувања......едноставно денес сум задоволна од себе.....задоволна од моите родители,задоволна од сестра ми,задоволна од животот кој ми го пружат тие....ве сакам мои милички мамичка и татичко....те сакам моја душичке чекам да ми те гушнам.....ве сакам и вас форумџики....
    вашата
    анннни :*

На annii, julie77, Lilit и 2 други им се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

сдк ве напуштам ке имам гости ... и сд дека приметувам дека сите не фатил некој среќен период а поминаа депресиите ... навистина-мило ми е ... :) :* форумџики од мене :)

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

И мене ми е мило Тедчеееее :) Иако школово скапано почна , се држам супер :)

15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

СДК..... ахххх селски маки.... :( :( :( :(

16. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се сруши светот и дека само јас сум денес најнесреќна,џабе ми се нокти,џаме ми е љубов кога нема да бидам со неа.џабе ми е се со разум или со срце да одберам,најтешко ми е сега ама неможам јас да одберам,иако таа веднаш би одбрала се за неа да е ок ама јас неможам,па нека пукнам.сакам да кажам дека сум разочарана од животот и дека сум депресивна |-) |-) |-)

17. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Сакам да кажам...

Забележавте ли дека на некои теми се сменети насловите :?:

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

А сакаш ли некој совет да ти дадеме? ако сакаш напиши во љубовни проблеми па ќе ти помогнеме колку што што можеме...

19. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

не срц фала немора .е е до толку страшно ќе преживеам....фала што се загрижи :hug: :hug: :hug: за тебе

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДиК на докторката да не биде тажна. Немој срцка ,не се нервирај што и да е ќе се среди, биди ми среќна и расположена каква што те знам и каква што беше сношти :lol: сега со новиот фриз треба да се радуваш,и да се фрцкаш, не да бидеш тажна :) бац :*

На doktorka-an и annnni им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.