Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Очекувам ЛП, во скоро време. :)

Сакам да кажам, дека, ако уште еднаш ми го објават, ова:
    на ѕидот на Facebook,
    не само што ќе ги избришам од пријатели, туку ќе ги блокирам. |(
    Аман!

2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

лелеее си подгтнувам само.....
    [​IMG]шо убаво си ја гушнал... :doh:

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.436
    Сакам да кажам...

СДК имам толку многу работи,обврски,преморена сум деновиве не можам до интернет да допрам,а толку ми фалите.Ајде овие денови се неработни и ќе се читкаме повеќе :)
    Инаку...Ќе ме прашате ли како сум? :$ Еве ќе ви кажам...багуфче е супер,иако преморена деновиве со болка во половината сепак е супер расположена за забава и кафе со убав муабет.Ограничени муабети од времето на патријархат-ај донт тинк соу :wasntme:
    И да ви кажам,вчера што барав состав,си го напишав самичка и ме пофалија.Значи ме бивало,а не сум знаела.Абе цела на тато сум бре! :rock:
    И да...денес ни дојде нов професор по географија.Добро еве да речам старо-нов пошто 30 години предава во гимназијата.И наместо за географија да збори почна вака: Македонија нема стопанство БЕ,министри се ставаат без школо БЕ,се е катастрофа БЕ,на мојот предмет само јас сум цар БЕ ...Ме зачуди како не не опомена поради гласната смеа,а тој наглув да ти бил... :lol:
    Сега сум поканета на кафе кај девојче со кое од второ одделение немам никаков контатк,дури постои некоја тензија меѓу нас,сите мислат дека се мразиме,а на дечко ми-прва братучеда.Којзнае зошто не кани на кафе,сигурно со задна намера.Ама ќе одам и точка!
    И ова морав да го кажам! Светот е оставен на младината,ние сме таа авангарда која треба да продолжи понатаму да се бори за подобра Македонија.Патриотски расположена сум денес,не ме слушајте :wasntme: Ајт поздрав :hai:

4. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Сакам да кажам...

Вешер очекувам луда ноќ,но знам дека нема да биде така :(

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

СДК преемногу ми е досадно... :(

6. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Сакам да кажам...

СДК дека и мене ми е многуууу досадно :(

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Welcome :D
    И јас таквите мамлази ги бришам. Една па, ми се става на чатот еднаш и ми вика срц имам нов албум ај стави ми лајк :o Одма, во истата секунда ја избришав од пријатели |( Кој комплекс човече, да се молиш за лајк :puke:
    СДК, горим знојим се, ми се сака а имам :worried: :D

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

О Боже, Тоше се превртува в гроб :worried:

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

ах ах и јас си подгтнувам ...леле либето кога ќе ми дојде :devil: :devil: :$

10. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека преку глава ми е од адвокатски настроени личности кои на секое мислење имаат реплика и само цитираат,не ми се ни чита кога гледам се цитирано,аман веќе од “адвокати“

На Sunshine88 и annnni им се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ми се излегува, не сум излегла од кога... :worried:
    Исто така СДК на форумов почна да се претерува (не зборувам за никого поединечно туку онака...општо), порано како поинтересно да беше или пак јас сум грешка....
    Сега ќе варам кафе и ќе гледам. Ако сака некој да му гледам вратата му е отворена, знаете каде живеам. (добро не знаете ама видете каде има врата отворена па втерајте се :lol: )

На barby му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Фустани имам, за увоз и извоз. Ама омилената алка, никаде ми ја нема. :geek:
    И сакам да кажам, PANTA RHEI, навистина е така.

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

сдк се дупнав од смеење :rofl: :rofl: за нешто :rofl: :rofl:

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  14. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

мислам дека знам за што.....

15. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК дека пред малку се вратив од фризер :D И сега си седам со нова фризура :lol:
    СДК абе си ја жалам косата ;( Колку ми ја скратија :o :tmi: ;(
    СДК си ја сакам другарака ми :hug:
    СДК овој ден е некако посебен...... :wasntme:сонцето свети со поинаков сјај :)

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

:o аниииииииииииии? стварнооо? :o
    не бе мила не знаеш, сигурна сум :D :D
    :* :*

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

додека нешто воопшто не си го имал никогаш до сега, немаш ни претстава дека ти недостасува :!:
    епа така драги мои Гоу нема памет и не и недостасува 8)

малце ми е криво и сум љубопитна да знам како ќе биде пијанчењето вечерва, ама неможев да ја прифатам понудата едно што сум на лекарства 2 дена и несмеам алкохолот да го дружам, а друго некако не сум дел од таа дружина и неможам да се мешам како тринаесто прасе иако знам дека ќе бидам добредојдена......има уште една причина т.е. пак оној идиотон ќе се обидува да флертува со девојките пред мој нос за да предизвика љубомора, е баш нема да му го допуштам тоа задоволство :mm:
    ...ај откако си кажав што ми лежи на душа, читнете го ова за сите што се рибчиња во хороскоп :wasntme:

ЖЕНА РИБА Жената родена во энакот на риби има убаво тело и прекрасен дух, душевно уэвишена и совршена. Има префинет вкус и е голем критичар кој одма осетува лага од вистина. Сака малечки и посебно одбрани друштва, па иэбегнува нагли поэнанства. Спрема пријателите чувствува симпатии, а ги има мал број, па така эа нив све энае. Од неа не може ништо да се сокрие. Постарите личности и се драги, эатоа што нивниот духовен живот е снажен и бара рамноправни партнери. Не поднесува неоэбилност, раскалашеност и раэуэданост. По своите чувства таа е мечтател и романтична, емотивна и страствена љубовница. Ако животот ја поврэе со уметност, како глумица и пеач ќе ги постигне своите сонови. Поседува големо чувство на одговорност и нејэината работа не доживува критики или истравки. Свесна е эа својата снага, но покрај све тоа не може да живее сама. Љубовта спрема својот сакан човек эа неа е света, но тука доживува големо раэочарување, но го прикрива во себе, макар што пати. Эа своите деца се бори и створува и эа нив ништо не и е тешко. Многу се жртвува, а эа своите маки не бара награди. Среќна е со мали приэнаниа и едно ''фала''. Не поднесува да биде эависна од никого, од економска страна, а тоа и предиэвикува потешкотии во фамилијата. Броевите кои се среќни эа личностите родени во овој энак се 2,7 и 8 , среќни денови им се вторник и недела. На рибите им припаѓа белата боја.

На Lilit и Smilly им се допаѓа ова.
  18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

од простотилок и од невоспитани дечишта ми е до тука... :fubar:
    како може да не ги воспитуваат брееееј :devil:
    искрено :!: не знам да комуницирам со такви :@ и изгледам како да не ми се по ќеиф ]:) а и не ми се кога однесувањето му е под нулаааааа ]:)

19. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе полудам не сакам да дојде 15 сепетември,и не сакам да седам таму...не сакам во интернатот...сакам дома....ама ај таму има теретана барем ќе се вежбам.....ќе видите кога ќе ви дојдам јас цела заегната :$ ама како и да е...............сакам дома!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]:) ]:) ]:)

20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК одам на кафенце :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.