Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Не рачунај више на мене,ќе ти купам дигитрон па на него рачунај си ! ;)
    Утре морам да се снајдам некако...само да се сконцентрирам и да уклучам мозок и СЕ ќе биде во ред :) Ајде можам јас паметна сум :lol:

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.356
    Тролчињата тролуваат...
    Се ужаснувам од луѓе без социјален живот...тажни се...

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Кога ќе видам дека темава Марли ја поставил....
    Ми недостига.

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.821
    СДК добра ноќ форумџики. Отидов јас да не ме тепаат тука :roll:

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    dobra nok rainbow :) pa ako treba pomos vo tepanjeto vika :lol: :lol:

6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Лека ноќ девојки и понекое момче :D

7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    СДК само ако ја пипне некој реинбоу ......................(нинја)...е само тоа :lol:

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    se soglasuvaaam :up: :up: :lol:

9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    СДК Катја честитки за зеленото цветче ;)

10. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Сакам да кажам ... дека сега требаше да и ѕвонам на другарка ми и да и честитам роденден..кога само и можела да ме слушне за да и кажам колку ја сакам и сакам да е тука и колку сакам да ја гушнам и да и посакам среќно полнолетство....ветувам дека утре ќе ти донесам сникерс знам дека го обожаваше и каранфили и ќе поседам повеќе од вообичаено за да се присетам на сите моменти што ги имавме заедно...Болно е што сега место да го славиме твојот роденден, да се пијанчеме и веселиме..ние мора да дојдеме на....болно е што те нема... и после неколкуте изминати години..болно е сеуште како првиот ден без тебе....сакам да ти кажам дека се ќе беше различно да беше ти тука..сакам да кажам дека веќе четири години без престан се молам да постои Рај и некогаш да се сретнеме таму...сакам да кажам дека солзи ми идат на очите и ме притиска во градите ....сакам да кажам дека ужасно ми недостига твојата веселост,твојата близина,твојата насмевка,утеха,совети,бакнежи,озборувања,муабети....сакам да кажам многу работи ама нема кому да ги кажам бидејки нејќам да ги растажам зошто знам дека и без тоа доволно и е болна помислата на тебе,и секој сите болни спомени ги чува во себе...и знам дека исто како и мене потајно плачат во оние болни ноќни часови...сакам да се развикам на цел глас и да кажам дека ме боли тоа што те нема и дека ми е смачено да се правам силна...душичке зошто мораше да одиш толку млада...зошто не остана заедно да остарееме да ги славиме сите родендени,да се гушкаме,глупираме,пијанчеме,плачеме и смееме.....Дали ќе престане некогаш да боли тоа што те нема ....ми фалиш френдице ..многу..бескрајно многу....сакам да те гушнам...знаеш ли....

11. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Фала Го Грл да си начекаш лилјаково ;)

12. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    СДК зошто е тешко понекогаш да ми се отвориш, да ми направиш муабет за се што те мачи.... :( па мора ли се со клешти да вадам од устето твое ...пффф

13. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    сдк
    се читаме вечер,м0жеби :lol: :lol: :lol: ако се.оправи.тастатурава :evil: :evil:
    решв да ја 0тврам х0р0ск0п0т рече:
    ВАГА
    Големо влијание врз вашето расположение и успех ќе имаат технологиите и пријателите. Ако вашата работа е поврзана директно со технологија, денес ќе имате шанса да се истакнете и да остварите голем напредок.
    :lol: :lol:

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк дека на странава на фенима и е потребно место за блогови каде членовите на форумов ќе можат да пишуваат и креативно да се изразуваат....има многу потенцијал и членови кои навистина се надарени за пишување :)

15. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Дааа се сложувам со тебе....и лајк д ајдиа :lol:
    јас сакам да кажам дека ми се спие и дека ме мрзи да станам да се спремам за излагање

16. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека е мноооогу глупаво без тастатура ! :lol:
    Се низнамачив...Цел ден само буљам како теле во шарена врата... се изнервирав од сабајле немам кај да се истрошам...пред тоа целата нервоза и негативна енергија ја оставав со муабет... а сега :lol: Ама ајде помина и тоа :mrgreen:

17. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Малечко а уште по глупаво е да немаш нет :evil: како што немав јас цел ден :twisted:

18. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Емче барем знаеш дека немаш... А вака ни таму ни ваму :lol: Се скинав поправајќи ја ... извади вади тие едни гумени што се внатре (кој видел знае :lol: ) никако да ги наместам бетер ја дорасипав :lol: :lol: Гледам сите си прават муабет а јас неможам да пишам :lol:
    Ама ајде битно е сега имаш нет и имам и јас тастатура :lol: Ајде сега на журка ;) ;) :lol:

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.821
    Уууу, сум имала грб јас :lol: Никој не смее да ме пипне :D Освен брат ми што се тренира на мене понекогаш :lol: (Мала шала ;) )

20. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    СДК дека до неодамна бев хронична жртва на една долгогодишна заблуда,верував во нешто во кое не требало да верувам.И не ми е битна цената која ја платив,битно е што тогаш барем ја имав таа заблуда,а сега немам ништо.
    Можеби понекогаш е подобро да имаш нешто макар било и fake,одошто да немаш ништо.А доволно би било да најдам само некаква смисла,ништо повеќе.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.