Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

Сакам да кажам...

А 4та цимерка ќе треба една сликичка да ни остави, да не ја заборавиме :lol: :lol:

Lolipop23 likes this.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк дека последнвие денови се изначитав и изнаслушав за породувања,за бебиња...не знам дали потсвесно ме тера,интуиција ми работи,инстинкти ми проработуваат...да ви кажам чисто,да не ве изненадам.Тaте ние решивме да се венчаме,пу,пу,пу скраја било... :x
    Ми се чини сега да ми речат да раѓам,ќе бидам спремна!Нaоружана сум со знаење,теоретски се ќе ви кажам,а ако треба да се напнува,ќе напнувам де!Или па и ќе породам некоја,ич не е проблем!Ама ич! :D
    Да ви кажам право...не било ко на филмовите.Болки и одма не се издржува,одма пустата шири нозе да раѓа...абе ај...ќе го тужам Спилберг за измама!Па тоа било процес бре!Прооооцес!Јас знаев нешто,ама не знаев до толку дека можеш и на ручек да одиш дур чекаш малото да излезе!
    Дури и црната линија научив што значи!
    Си немам и јас работа...ддв-то ме превари!

karak likes this.
  3. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

.... конечно време од едуцирањево да се префрлам на фемина. Само 5 минутки. :geek:
    Сега пак сушење коса, па пеглање... А треба за пола саат да сум готова :wasntme: незнам ни јас кога ќе стигнам.
    Така феминки, јас само да ве поздравам,и приметувам не сте ми многу активни деновиве, а и јас денес нема да најдам време на фемина да седнам.. Ќе треба поклон да купувам вечер после школо.
    :l: ју :hai:

4. veri

veri Популарен член

Сакам да кажам...

^ Лилит не е ни малку како на филмовите, одма се онесвестуваат и повраќаат секое сабајле, а па на пораѓај врескаат како да ги коли некој, како да не :^) Мајка ми вика дека она кога ме раѓала мене и сестра ми, немала ни малку болки, никаква болка не осетила, туку само напон. Само што седнала на боксот одма за 5 мин родила. ама претходно читала многу литература за тоа ( еве како ти сега :) ) и самата сфатила дека не е ништо страшно.

П.С. :*

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сум уште мамурна и ме боли главата :worried: Ама битно најубаво си поминав ]:) Ваљда и вечер ќе биде превртување :rock:

6. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам...

IT IS SO FUCKING BORING!!!!!!!! :@

Angelche likes this.
  7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК колку е мал светов. :D
    Прекршок направив утринава, ама корисно беше. :D Кого се не видов. :D

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека пукнав од досада. :(

И плус, му пишав и он се понаша ладно како змија, ама баш како змија! Напаѓа и сè одговара ладно. Ама ако, ќе дојдат и моите 5 минути. ;) Ќе зажали он што така се понашал. Ќе му вратам за сè. Како што викаат Око за око, заб за заб. ;) Нема да се бедирам за едно машко а поготово да плачам! Нема шанси! Неможе он да биде кретен колку што јас можам да бидам ладна и груба кон него. ;) Ми го расипа расположението. :@

Барем во школо помина сè во најдобар ред и се изнасмеав за цел ден.

Ај ем д бес, ноу уан кен бит ми. ( И *****, со мене неможеш да се натпреваруваш во физичко :P ) 8)

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека појма немам кога ќе почнеме со предавања на нашио факс. Сите си знаат а нас кој не праша викаме ПОЈМА НЕАМ :worried: Битно мене викендо ми е испланиран , утре одам за Ск за да се загрееме со другарките за во сабота на Дино уууу јеее :dance: :dance: .

Станав рано денеска во 10 часот ама се излежував до кај 13ч. :D
    Нешто внатре ме мачи и ме тера да плачам не знам што ми е , глупо ми е нејќам се кога сум ваква. :worried:

10. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам...

Универзитет Гоце Делчев Штип и се е можно

Немам зборови за овој “универзитет“
    Кога гледам која багра е собрана таму - просто :x
    И после и тие ќе се академски граѓани.

Скај ноу хард филингс- тебе не ти познавам, ама морав да си кажам мислење за “кампусот“

11. annii

annii Популарен член

Сакам да кажам...

СДК безобразно е времево. Вчера се смрзнував по сабајле, а сега за по купаќи е само. Во дилема сум и незнам веќе ништо. Се нервирам вака кога треба да одлучувам за нешто, а ги сакам и двете. Само си викам како немаше уште една нула на сите мои собрани пари. :D Ме напнаа веќе сите. Трчи навака, трчи натака.. Денеска се реши една работа за која вчера бев излажана. ]:)
    Овие две недели си се чувствувам нај одморено и покрај толку работи. Мамичка ми е 2ра смена и по сабајле се ми средува, ништо не ми остава за после. Барем нешто паметно. Од вчера чувствувам гадење. Кој ме тераше да и гледам слики. :puke: Кога станав сабајле бев цела затната. Неможев да дишам и само да не ме фати грипот. :( Мразам болници, инекции, апчиња и такви ствари. Веќе преку глава ми е. Прееска бев до амбуланта и неможам да го поднасам мирисот. Прееска имав некое чувство како повозрасна и нејќам да бидам повозрасна. Сакам пак да си бидам мало детенце. Да трчам по парковите и да не ми е гајле за ништо. :worried:
    После по жештинине треба пак да одам до школо. Ич не ми се оди, но ајде ќе истрпам.
    По толку сонување и мислење на тоа парче тесто, испечено и одозгора што има: салама, кашкавал, печурки, кечап, оригано .. поедноставно ПИЦА се најде и во мојот дом. Таа ме пречека кога дојдов дома. :)
    Ех ај уште некое килце гратис. :)

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Абе лудница , вчера го исфалија бла бла , а ние од медицински науки абер немаме од кога ќе почнеме :worried: . Ќе ја оправам јас мојта генерација :D

13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк Glamstik in da house !!! :D :rock:
    ...
    Баба ми си живее во свој убав, шарен свет, каде се' уште се плаќаат сметки за националната МТВ, уште постои К-15 (додаток од плата, не емисијата) :D и уште младите џускаат и играат стискавац.
    Во светот на баба ми, уште сите млади девојки треба да имаат чеиз кој ќе опфаќа една постелнина на која "ќе си се ваљаш с'с момчето", со акцент на последното о).
    Во невиниот свет на баба ми и дедо ми... Хмммм, им најдов другарче да им поврзе бесплатно кабловска. Кога некој онака си дошол да си чачка во кутијата, го ѕирнале низ окцето, се уплашиле, го повикале, му признале дека месец дена се диво врзани, па се понудиле да му платат сметка, а згора на тоа и кафе и слатко му дале!
    Мори бабо!!! Оф леле, Титовата доба те уништила сосем!
    *Не е важно да е ново, битно е да е чисто и закрпено*
    Ќе пукнам! :rofl: :rofl: :rofl:

karak, Winter.Girl, Go-Girl and 2 others like this.
  14. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК вчера си бев на мекици.Другарка ми тетка стана :) Сите плачевме ко улави од среќа,не знаевме кај се наоѓаме веќе :D Мекиците баш им беа погодени,ама и благото не беше за фрлање ;)

СДК мразам некој недозреани личности кои на секоја ситница се смеат како малоумници.Дај пораснете веќе еднаш,17 години имате,а не 7. |( :fubar:

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Светот е срање, луѓето се срање..Сите правиме срања..И се каеме, а понекогаш и не.Шо е, тука е.. животот шиба понатаму..

Ова сакав да го кажам појма немам од кај ми е копирано ама ми се допаѓа многу ! :D

16. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Сакам да кажам...

kршам ореви и ја слушам оревокршачка :)

17. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека еве ме пак.2-3 дена не бев воопшто на Фемина,ама затоа еве ме пак.Не се ослободувате од мене туку така :D :D

18. wolf4e

wolf4e Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека се истрошив пари на поклони :x и дека украдов слободно време да седнам на фемина :angel:

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

А на мене шо ми купи :$ :lol: :lol:

:* :*

20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Сакам да кажам...

тебе ти платив едномесечен престој во охрид :D :D се шалам :rofl:

Thread Status:
Not open for further replies.