Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

Добар ден. :)
    Си седам на Фемина, а до мене имам паломи. Ми тече носот и кивам. :worried: Ама тоа нема да ме спречи за вечер. Договор си е договор. :) Прееска кога пробав од Мозила да испратам мислење и мене ми се појавуваше дека не е безбедна страната. Ама сега кога прочитав за тоа хакерине и одма сумјам во некој. :evil: Ај нека се среди се побрзо, грдо е преку ова експлореров.
    Поминете си убаво вечер ако одите некаде. :)

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека поубаво ќе беше да не дознаев. :x ;(

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми се јавија од фирмата и ја добив работата! :D

Сама си ја најдов, преку оглас. Ни мама, ни тате, ни вујче, никој не мрднал со малиот прст. :)
    Значи има надеж.
    Им благодарам на сите кои ми посакаа среќа и кои ќе ми упатат честитки за вработувањето и на сите ви посакувам Среќна Нова го.... Овај , поскоро вработување, дипломирање, вљубување, добивање бебе :lol: ... остварување на сите мали желби кои што си ги има секоја од вас Феминки :*

На Marilyn-Monroe, karak, angelce1 и 17 други им се допаѓа ова.
  4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК ееее сега пак го барате, и го користите интернет експлорерот :lol: Се шалам и мене многу ме нервира, инаку користам сафари и цело време ми се појавува она предупредувањето и на секое треба игнор да стискам, а прееска толку се изнамачив да напишам еден пост и не ми го праќаше.
    И СДК бујрум на ајварче :lol:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК барем во сон те почувствував. После таа огромна желба која трае 7 години. Небитно. Сонот ќе го паметам засекогаш... :x
    Патем, со среќа нека и е работата на Трендафилче :)

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.855
    Допаѓања:
    163.413
    Сакам да кажам...

Ќе ти кажам јас на тебе бебе!Прва жена премиер дур не бидам,бебе нема да видите! :D
    Честитки Трендафилке,многу парички да си носиш,да имаш доволно секоја желба да можеш да си ја исполниш.

Сдк ми почна сезона на ајвар...почнав со комшискиот.Сега да видите како ќе се поправам.

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Леле офи ова како јас да го имам пишувано... Мислам дека сме сличен случај :o ...А и со сонот-многу сличен и јас сонував пред некој ден ама се помирив дека не може да биде... :(
    Да не бидам офтопик СДК денес не чувствувам ниту глад ниту ситост. Сега гледам што значи да не јадеш од нервози.

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

СДК Вечер- пиво ленд :rock: :rock:
    Ма да, ние нема да си пиеме пиво, повеќе на вино ќе си бидеме :wasntme:
    И многу се нервирам кога ќе се договориме 30 луѓе, а доаѓаат само 10.

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Да се надополнам...
    http://www.youtube.com/watch?v=3OaxejZBe0M
    :wasntme:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    Сакам да кажам...

СДК ништо на светов не е сосема погрешно... дури и часовникот што не работи е точен два пати во денот.

11. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК дека денес во школо ми беше супер :) Се смееав,забавував..се најдобро . Ама кога се вратив дома... :tmi: Мајка ми кога ми кажа што треба да правам,ме удри шлог :x Ми се плачеше ;( Ајде цело време ги провоцирав мама и тато треба да бидам среќна што и ќотек не изедов:rofl: Ама...денот не заврши...Отидов на едно место на кое не бев одена 8 години .....Ми се вратија спомените,кога го погледнав дрвото чии лисја паѓаа пред моите очи почнав да плачам ;( Ми текана кога бев мала и се качував на него..Кога безгроижно трчав низ полјанката... Посакав пак да бидам дете ;(
    Ах,да можам да го вратам времето...кога бев мала....да живеам безгрижно не знаејќи го комплицираниот живот на возрасните ;( Ах посакува и да се вратам пред 4 месеци...и да не се откажав од мојот сон Кој мислев дека го заборавив ама денес се сетив на него.. ;( Ех да не се откажав можеби ќе беше поинаку ;(
    Епа денес не беше баш најдобар ден :worried:

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе излезам. Гајле ми е, не планирам заради една проклета настинка која секогаш доаѓа на почеток на викенд да дремам дома во петок . |(

13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.627
    Допаѓања:
    11.313
    Сакам да кажам...

СДК сепак било само период на негативна енергија и лоши работи,знаев дека кога ќе осамне ќе помине се`.Сега низ форумот ширам само позитива,среќа и насмевки.Ви посакувам многу љубов и среќа феминки,верувајте дека исто како што после сонце доаѓа дождот така и после дождот доаѓа сонце. :)
    Најубаво се чувствувам,седам со напрчени нозе,маска на лице и уживам во убавините кои животот ми ги нуди.Немам заштедено ниту еден денар,колку сум за пофалба...Ми се шири кукот,ми расне стомакот,ама сето тоа не е битно кога имаш до себе милка со 20 посто гратис чоколада за иста цена.Кај го има тоа?

Почнав веќе да се соземувам со фактот дека не сум веќе прва средно,не се сите исти како што биле порано,сега се смени се...Не ги препознавам оние со кои лани коментиравме како сме противници на некои работи,а сега тие исти работи ги прават тие.Разочарана сум во секој поглед од 70 посто од класот.Ај да е зависност,вам ви се лоши од нив,се криете,пушите...Не личи...Толку одвратно,детинесто,не се знае муабет асален да се направи.Без аргументи со кои ќе ми докажат дека се во право.
    Вечер во хавана еден јак спој има.Антонија Шола + Ѓоко Ѓорчев...Си најдов бесплатна карта,може ќе одам,ама спојов некако...Не ми иде :x
    И морав да кажам...Мноооогу ми е жал за Џем,срцката тој :(

Поздрав женски,убаво да си помините вечер ако излегувате,и без многу пиење!!! ;)

14. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

СДк дека не излегувам,мака ми е,а сепак е досадно.
    СДК дека дечко ми ќе оди со другари и љубоморна сум мене не ни ме вика да излезиме. :(
    Повеќе не ми посветува внимание како порано. ;(

15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.578
    Допаѓања:
    3.372
    Сакам да кажам...

СДК ........... Дома сум!!! :D :D :D

16. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

СДК дека кога имаш разговор сам со себе соговорникот секогаш ти одговара.

" "" Да во право си""

A дали сум во право ...ајде душо кажи ми :)

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК крајно сум разочарана... Знаете дека не сакам лажење и криење. Па тогаш зошто ми го правите тоа? Сум заслужила ли? И пак си се издадовте. И тоа не по моја вина. Вие не знаевте да излажете. Вие баравте друштво. Добивте. Па борете се да останете тука зошто во спротивно ќе ме загубите мене. И немат да ми е криво затоа што јас покрај толку многу другарки ве избрав вас. А вие си играте со мене. Јас сум таа која ве прифати кога никој не ве сакаше. Или променете се или Катакомба ќе замине... :fubar: ;)

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

СДк дека се повредив!! Каков скот сум не можам да поверувам! Ма не сум јас крива, крива е глупавата пегла за коса што ме изгоре на фацата!!! :@ :@
    А се спремам за излегување...и сега плус време ова ми одзема. Си стојам со глупа лузна на фацата!
    Е**** вечерта.
    Уште да не си поминам убаво... и се откажувам од излегување,додека не завршам со факултет!!!!

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно се прибрав дома :whew: и вечер не искачаам :) Ај хоуп дека ќе има и други феминки кој вечер не искачаат па да се дружимее ;) :hai:

20. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.696
    Допаѓања:
    24.089
    Сакам да кажам...

СДК дека не излегувам,ќе седам на фемина вечерва..Се потскарав со дечко ми за една банална глупост,ама не можам веќе да се замарам со небитни работи,преку глава ми е од такви ситници и караници без врска. :emo:

На sweet.green му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.