Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

Ози прими сочуство. Биди силна, со тебе сме.

СДК нешто не е во ред со мене. Ми треба целосен одмор, но каде да го најдам? Сакам барем еден ден да сум дома сама, но сепак стравот преовладува.
    Ми треба и еден ден да се исплачам, да се изнасмеам, да се изнаиграм, да бидам со другарката.. Но ќе треба да почекам. Од самата помисла за вчера ми иде да ја треснам тиквава од ѕид. Онака убаво трескање со кое ќе се опаметам. Ми доаѓа некој да го истепам, онака убаво. :punch:

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

Оззи сочувство. Навистина ми е жал...

3. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Ози прими сочуство и од мене :hug:

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

Сочувство и од мене Ози... :( ...Биди силна,времето лечи се..споменот ќе остане засекогаш.Срцето твое знае. :hug:

5. Loly5

Loly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    7
    Сакам да кажам...

Сочувство и од мене Ози. Жал ми е за твојата ситуација :( , ти посакувам да најдеш доволно сила, да најдеш верба и надеж за полесно поминување на овие тешки периоди. Знам дека сега невозможно изгледа се, но се надевам најскоро да помине.

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Сакам на сите да ви кажам Благодарам што сте со мене!
    Не му го посакувам ова на никого, не му ја посакувам на никој оваа болка...
    Не му посакувам на никој да изгуби родител, а на другиот да му е роденден денес...
    Ох, Боже мој како сега да навратам на постот во тематата “односот татко- ќерка“
    силна сум, немате поим колку сум силна!!!

7. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Прими сочувство и од мене! Но не постојат утешни зборови кои ќе ја намалат болката! Ете бакнеж од нас :* , ете и прегратка :hug: и сочувство од сите феминки! Жалам за твојата ситуација и верувам дека си силна и после овој немил настан уште похрабра! Жалам уште еднаш! :(

8. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Сакам да кажам...

СД и К на Оззи да издржи и да биде силна,биди среќна ја имаш мајка ти и таа ти е сега потопра,и рамо за плачење,и татко и мајка...не ја оставај сама и таа има потреба од тебе....те гушкам и прими го моето сочувство...навистина ми е жал :worried:

СДК и дека деновиве воопшто не седнав на фемина како што треба,а како што следува може нема ни да се појавам,во понеделник заминувам за Прилеп(конечно),ќе си се видам со колешките,може и со кате21..срцката таа(се смири ли со дечкото :^) )
    СДК дека моите страшно ме нервираат и ме вадат од кожа со нивното однесување :@ не можам повеќе ни минута да ги поднесам како ли само ќе ја издржам утрешната ден |(
    меѓутоа сум затворена со сестра ми во соба и гледаме филм со неа пак си уживам прекрасно ми е ...си ги чекаме дечковците да ни дојдат од странство,мојот од Шведска,а нејзиниот од Германија..... :|
    И така девојки ќе се потрудам да бидам по активна и да се дружиме....ве гушкам..... :* :*

П.С Ми недостига бројче....... :wasntme:

9. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Сакам да кажам...

Ози прими го моето сочувство :* :angel: :hug:

10. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Сакам да кажам...

Оззи душо,прими сочувство.Само ти си знаеш како ти е во моментов.Ние сите сме тука за тебе,не заборавај.Но,запомни дека во овие моменти треба да си силна,ако не за друго барем за мајка ти. :( :hug:

11. Lisaa

Lisaa Нов член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

;( Ozyangel

Душичке, сочуство од мене...Кога ќе чујам вакво нешто по милионити пат си се прашувам: Има ли Господ? Зошто вакви трагедии се случуваат? Но, нема одговор на ова :x Што и да ти кажам ќе биде сувишно...Времето нема да ја залечи оваа рана, не постојат утешни зборови...Продолжи напред и исполни ги очекувањата на татко ти(тој вечно ќе живее во твоето срце) и немој да дозволиш НИКОЈ во иднина да ја искористи кревкоста на твоето срце,што ќе произлезе од овој кобен настан, и да те повреди...

Запамети Луѓето што ги сакаме НИКОГАШ не умираат

12. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

СДК дека многу сум тажна... :( Зошто баш јас, што и згрешив?? Ме извиси во последен момент, а јас глупа не испланирав ништо друго туку тргнав по нејзиниот памет.. значи какви ли уште не луге постојат :devil:

13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

ах девојки...
    ви благодарам на сите, не можам да најдам утеха дека нема да го видам повеќе, толку беше убав како да спиеше, насмеан... но ладен... ;( ;( ;( ;(
    не знаете каков татко беше, како ми угодуваше, како ме тешеше...
    Не дочека да види ни свадби, ни внуци... прерано не остави, а неочекувано...
    кај да барам утеха, кај да го барам него????

14. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

Срцке биди силна, во овој момент тоа е единствено што можеш да направиш. Јас без татко останав кога имав 7 години значи скоро 12 години. Со ова СДК дека болката ќе ти биде иста и сега и после многу години. Секој ден се прашувам зошто Бог ми го зеде, зошто не ми го остави уште малце, барем уште неколку пати да викнам по него ТАТИЧКО МОЈ, да ми даде совет, да ме прегрне, да ме бакне да ми каже да бидам силна во тешките моменти ;( ;( ;( ;( ;( ;( . Само знај дека тој секогаш ќе биде со тебе каде и да одиш што и да правиш

15. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Сакам да кажам...

Ози прими го моето сочуство...потполно те разбирам и знам како ти е..и јас го изгубив својот татко уште на 15 години...но мораш да бидеш силна...животот понекогаш не е праведен,но мораш да продолжиш понатаму што и да се случило... :hug:

16. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

ози прими сочуство и од мене... ;( ;( ;(

17. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да кажам...

сдк колку е суров животот, прво си најсреќна на светот, се смееш, играш, потоа еден повик, една вест, и се се нарушува. колку и да беше стар, болен... пак боли. иако имав лошо предчувство, за се што може да се случи размислував, но не ми падна на памет дека е за него, дека тој ќе умре :( и тоа, баш тој ден кога јас ќе бидам во свадба, да знаев немаше да одам за ништо на светов. барем уште еднаш да го видев жив :(

ози знам дека тебе ти е уште потешко од мене, но мора да бидеш силна,мора да продолжиш понатаму, таков си е животот :|

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

ози прими го моето сочуство и биди силна :* :( :(

19. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.696
    Допаѓања:
    24.089
    Сакам да кажам...

Ози прими го и моето сочувство ;( :* :hug:
    Знам дека сега нема зборови што би те утешиле,ама биди силна заради тебе лично и мајка ти :worried: И требаш најмногу во овие моменти.Не имаш нас и нашата поддршка во овие тешки мигови за тебе и твоето семејство. :*

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Ози прими сочувство, нема зборови со кои можам да кажам колку ми е жал за тебе и целото твое семејство ;( Биди силна и сети се на мислата дека
    Angels don't belong on earth, but instead in a world much more pure and beautiful then the one we know.
    Те гушкам Ози :hug:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.