Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ќе дојдат и моите 5 минути :!: ЌЕ видите вие :devil: :devil:

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека за еден час си одам за Скопје :( А не ми се оди :(
    И дека ќе ми недостасува дечко ми, и мајка ми а за оној ѓавол од татко ама око не ми трепнува, ама ич :devil: Психопат некој :@

3. nice-girl

nice-girl Популарен член

Сакам да кажам...

Ози прими го моето сочуство ....биди силна животот продолжува биди силна за мајка ти за брат ти а пред се за тебе...сигурна сум дека татко ти несака да те гледа тажна ,големите луѓе вечно живеат во нашите срца тоа никогаш не го заборавај!.......
    СДК дека за саат и јас тргам за Ск ...и мене некако не ми се оди ама мора..се гледаме девојки во скоро време останете ми со здравје ...бац :)

4. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ни се затвори уште една тема...И веројатно ќе продолжат да ни се затвараат, ако некои членови не ги читаат привилата...

СДК дека на железничка има гужва. И денес и утре ќе има... Се полни Скопје со студенти, дури сега така почувствував како почнува напорната година за сите бруцоши. Со среќа нека ни е :) :geek:

СДк дека убав ден е, требаше да го искористам малку подобро. Никој не знае уште колку вакви денови ни остануваат.

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека сите теми ќе ни ги затворат затоа што не знаете да си ги држите устите затворени, затоа што паѓате на провокации и не знаете да преќутите нешто и веднаш враќате и што мислите дека сте многу паметни кога на некого ќе му одвратите на мислењето коа што вас не ве засега и е наменето за друг, ќе добите повеќе лакови? БРАВО!
    Убава тема ја претворивте во препукавање, да се нема мир од такви, ова е форум алоооо, толку ли не сфаќате, што зимате се лично кога никој ни ве знае ни ве познава, дај олабавете и прекинете со тие глупави коментари, размислте пред да постирате нешто и одкако ќе напишете прочитајте го 3 пати ако терба не само без везе да се лупало па после ни ги заклучуваат темите!
    Жално, темата што сите не расположуваше ја заклучија заради таквите што мора на се да искоментираат. Треба да летаат банови за секој таков коментар! :@ ОЛАБАВЕТЕ!

Belen, angelce1, Smilly and 3 others like this.
  6. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Сакам да кажам...

некои работи во животот не можеме да ги смениме, понекогаш животот ни одзема, понекогаш ни дава, сепак после дождот секогаш доаѓа сонце, што и да е ќе помине ... биди силна оззи, и прими го моето сочуство

7. bluberry

bluberry Истакнат член

Сакам да кажам...

Ozi прими и мое сочувство,мораш да бидеш јака.Многу е болно,но сепак судбината е таква ;(

8. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Сакам да кажам...

Потполно се согласувам со Мимс, ги загубивме сите квалитетни теми по наша вина! Што е тоа во човекот да го уништува она што го створил ??? Ве молам во иднина да бидете попаметни и да не дозволуваме да ни пропаѓаат темите затоа што сакале или не да признаеме форумот веќе подолго време на сите им стана досаден, и освен во некои теми што се бројат на прсти, во други не се коментираше. Многу ми е криво што ја заклучија фемина трачеви, затоа што како што кажа Мимс, темата беше навистина интересна и ова е голема загуба за форумот.
    Се надевам Билката ќе го разгледа моето барање да се отклучи темата.

9. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

направивме ајвааар :rock: :rock: мммм, ама е вкусен :rock: :lol:

annii and Winter.Girl like this.
  10. bluberry

bluberry Истакнат член

Сакам да кажам...

ти завидувам :( :( :(
    ама јас веќе јадам кај дечко ми :rofl: :rofl: :rofl:

11. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека треба да одам да учам а не ми се станува од фемина :worried:

12. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Сакам да кажам...

Ози прими искрено сочувство од мене. Суров е животот...ништо не може да ја надомести твојата загуба, но мора да си храбра и силна. Верувам дека татко ти те гледа, иако не е физички присутен и ќе се гордее со тебе и со секој твој успех. :hug:

13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се вратив , ме немаше неколку дена ,епа мораше малце да се одморам :) ама ми недостигавте едвај чекав да си дојдам за да видам шо сте изнапишале, ептен сте биле вредни :worried: ама ме мрзе да читам изморена сум. :yawn:
    Во Ск претеруват со тоа цените ц ццц за тие пари шо ги потроши у Ск за 4 дена во Шт ќе преживееше 2 недели :D Сепак Шт си е Шт.

СдК дека сум среќнаааааааа оти вчера на концертот на Дино се изнарипав ептен многу и ги нервирав сите околу мене :lol: Дино е царче ми помогна да симнам 1-2 кила :D
    Сега сум ептен изморена ,не сум ич отспана така да ќе ве напуштам.

Позз до сите вас !!! :* :*

katakomba24 likes this.
  14. happygirl

happygirl Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека го пробав ајварот така топол уште,со сиренце и меко лепче..ммм...за милина :lol:

15. cecilia

cecilia Популарен член

Сакам да кажам...

Ау ме настрви, а јас немам :(

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

се некако сум во фрка и збрка...и никако да најдам време да седнам и да шкртнам некој збор овде :$
    па неможе бе луѓе....мора да се посетат настаниве во градов...да се пробаат пивцата :beer: (само скапички годинава мајката ]:) ) ама дефинитивно Скопје е најскап град....да неможеш со 500 ден. да се напиеш како човек :drunk: а за програмана да не правам муабет, да не ми беа забавни луѓето оклу мене ќе заспиев :yawn:

заклучок...ако продолжам вака...ќе банкротирам :lol:

17. Victorya

Victorya Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека денов ми е упм и дека ако не убијам некого вечерва, повторно нема да спијам цела ноќ, ќе си го тупам мозокот како по обичај! :@

18. Bluebell

Bluebell Истакнат член

Сакам да кажам...

Исто

19. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека верзијата со Еминем на песната Airplanes ми е 100 пати подобра.
    Тоа беше се од мене. :bow:

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

Ме боли стомак а скарана сум со гомцето и не можам да му кажам . Како би му се јавила сега да ме теши ... ;(

Thread Status:
Not open for further replies.