Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Сакам да кажам...

СДК на Ози искрено сочувство,Знам како ти е отприлика и оттаму не би сакала да кажувам некои квази утешни филозофии за животот.Барем мене зборовите не ми помогнаа,ми требаше само разбирање за огромната болка и гневот што го чувствував во тие моменти.За жал,болката никогаш нема да исчезне,само со тек на време ќе научиш да живееш со неа.Ти посакувам многу убави нешта да ти се случат во иднина за да ти помогнат во тоа. :hug:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

сдк дека кога еден е среќен, сите се среќни на форумот :) .... кога еден е тажен, сите се тажни :(

сега моментално преовладува тажен период :worried:

3. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

За Ози

As the days come and go and the world moves on,
    I know you're still here, you'll never be gone.

On the night the Angel came and took your hand,
    We cried as you left for an unknown land.

But Heaven rejoiced as you came into sight,
    For your soul was a diamond, shining so bright.

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Истото го приметив и јас Бројче. :(

СДК дека не можам и не можам да го разберам. |(

5. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сакам да кажам...

СДК Прими сочувство драга Ози! Нема утеха знам, но животот е за живите и мора да се продолжи понатаму... Остани силна мила, сите сме со тебе!

6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.454
    Допаѓања:
    5.418
    Сакам да кажам...

сдк ози душичке јачината на човекот е да собере сила и да биде јак. биди силна колку што можеш, покажи разумност. болката никој неможе да ја почуствува само ти си знаеш колку боли. помини го перидов како што сметаш дека е најправилно, ако ти се плаче плачи, ако сметаш дека треба да бидеш сама биди. ние сме тука за тебе :hug: :* прими сочуство и од мене.

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Oззи мила, прими го моето сочуство. :( Знам како е да изгубиш некој драг, ја чуствувам твојата тага. Но мораш да бидеш среќна, татко ти те гледа и сигурно не сака да бидеш тажна.

Сдк се вративме конечно од гроздобер. А јас цело време си мислев дека е лесно, ама кога работиш и цел ден те пече сонце, не е толку лесно. Денеска обравме дури 1880 кила грозје.

8. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

...Достааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.356
    Сакам да кажам...

Сдк ме боли главата...седам во сред несредена соба,со куп партали,цел сервис чаши,пет срцевини од јаболка и без трошка воља.Скршено,одвратна недела...нека заврши веќе,а и утре не знам кај ќе терам.
    Не можам да се препознаам...а што е најлошо,луѓето бегаат од тебе кога знаат дека нешто те боли од срце.Те гледаат како шугав,не можат да поднесат туѓа болка...им благодарам.
    По втор пат сфатив дека дури и најблиските не ти се блиски и дека пиволенд е далеку поважен од искрено друштво и површни муабети,а не тешки разговори кои нема да ме опуштат и ослободат од болка,а ќе ја депримираат другата страна.Само да ми ќутеше со кафе до нас,доволно ќе ми беше...еее другарке.

На Nina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДиК на Оззи да го прими моето сочуство знам дека што и да кажеме во овој момент ќе биде излишно...Не би сакала да сум во твоја кожа не би можела да си го замислам животот без татко ми :( :( Меѓутоа имај на ум дека тој сака ти да си среќна и дека секогаш ќе те чува!!!Најсилни гушки до тебе најмила :hug: :hug: :hug:

11. Zamzara

Zamzara Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    32
    Сакам да кажам...

СДК Оззи прими сочуство и од мене...Немам што повеќе да додадам,девојките кажаа се погоре...Биди силна..

12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Сакам да кажам...

Сочуство и од мене Ози... :(

13. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК цел ден ми помина во чекање! За што? За на крај да не добијам никаков одговор и повторно јас да сум таа кој троши кредит и која моли за нешто што навистина го сака!!! :@ МИ СЕ СМАЧИ ВЕЌЕЕ!!! Сакам да живеам нормално! Сакам барем малку љубов ама немат! Тогаш ко ќе ми требит мене некој немат! Никој немат! А на некој друг да му затребам одма Катакомба е тука за се!!! :@ Имат некој шо мојт да ме разберит? Постојт таков чоек?! И шо да прам сега? По кој пат да одам? Уууф ми се чини дека никогаш нема да ми се случи нешто убаво! ;( Не за џабе сум негативец, баксуз... Најголем баксуз!!! Сепак уште чекам... |(

14. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Сакам да кажам...

СДК почнав да поткашлувам и да кивам! ;(

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.454
    Допаѓања:
    5.418
    Сакам да кажам...

сдк дека надовор има невреме... зар толку ќе биде од сонцето ??? ајде може утре ке биде нов сончев ден ?? сакам сонцеее кој ќе ја трпи есента, ладното време и вирусите кој ете потајно веќе почнаа да навлегуваат во нашите тела :@

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК дека заврши викендот отиде :worried: Нова недела е пред нас,се надевам убава :$
    Кога ќе ми текне дека утре треба да станам и пак во школо :puke: се препотувам :sweat:
    Леле кај ми е крајот :tmi:
    СДК дека сакам да побегнам од овој град барем на неколку дена :wasntme:

17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.696
    Допаѓања:
    24.089
    Сакам да кажам...

каде има неврмее карак?Кај нас нема ништо...Демек од вторник ќе се расипува времево.. :?:

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.625
    Допаѓања:
    11.294
    Сакам да кажам...

СДК денов се преморив,спиена сум само три часа,цел ден правевме ајвар,па згора на тоа и излегов да шеткам и ништо од мојата прошетка.Се претвори во една глупава,тешка,гадна,плачлива вечер.Мразам вакви вечери,ваква болка.Гледам и на форумов преовладува некоја напната тензија,жалам многу :(
    Ози,душо...Со тебе немам некој којзнае каков контакт но биди сигурна дека многу ми е жал и прими мое сочуство.Биди силна,и требаш на мајка ти и фамилијата.Заедно ќе го пребродите ова,а тој ќе остане засекогаш во вашите срца. ;(
    Случкава ме потсети на некои стари моменти,болка и солзи.Не ми беше толку блиска роднина,но беше многу подобар од повеќето од нив.Ми недостига многу... :worried:
    И ова морам да го кажам.Мразам кога седам во некое си фејсбуковско друштво,каде животот на фејсбукџиите се врти околу лајкови на профајл пикчр,боцки-моцки,лајк на џаст ми *срце* *срце* ...

Се на се...Одвратна вечер.Едвај чекам да помине се.Уште два дена ми е градска слава,мала богородица-панаѓур три дена.Ќе се изнакупиме евтина роба :) Ве чекам...

Добра ноќ :*

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека ми е тешко многу ми е тешко... ;( Незнам како да постапам незнам како да бидам јас задоволна а да не бидам крива незнам...Најлошо во животот е кога незнаеш што сакаш :worried: Ако сакаш нешто колку и да е тежок патот ќе се бориш за тоа па по цена и да не го добиеш...Но што кога неможеш да одлучиш меѓу двете? :^) како понатака ? Се трудам да се орасположам но солзите сами си течат..ахх зашто сум ваква плачка? :( :(

20. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

сдк дека сум мн уморна цел ден ме мафтаа те на работа те печи пиперки те љупи ги те мешај ајварот ма неможаааааааааам више значи ми треба спиењеееееееее :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.