Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.454
    Допаѓања:
    5.418
    Сакам да кажам...

па тука се истури дожд и ветер сеа ветрето се потсмири... а уште врне

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

само што се прибрав од одење по дождот, во тој момент ја слушав И тогаш некоја будала... ;(

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

заврна бе :rofl:
    и излегов од дома во најголемиот дожд, додека стигнав кај што требаше...преврна и испадна дека џабе сум одела...ама све за љубав :rofl: :rofl: :rofl: талент сум си, ама и времево ме заебава :rain: :smirk:
    ми се спие :yawn:
    ги средувам впечатоците во главчево мое...некако не ми штима оваа работа :^)
    ма ајде зашто си го замарам моето убаво умно главче....ојдов да ја гушкам перницата и да сонувам со отворени очи :wasntme:

4. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Сакам да кажам...

Премногу сонувам со отворени очи,премногу идеализирам а не треба не треба....Незнам дали ми недостига дали не,ама некако сум отрпната и се чувствувам супер за колку што се може во оваа ситуација...ехх незнам ,се си има рок на траење највероватно ...највероватно.

5. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Сакам да кажам...

СДК And if you knew how much I need you,maybe you'd never leave :(
    Знаеш,почнав често да те сонувам во последно време.Не знам зошто...Не ти се ближи ни роденден,ни именден,ниту пак годишнина....Можеби сакаш да ми кажеш дека одамна свеќа од моја рака запалена не те греела.Можеби сум само носталгична.Хмм чудно,никогаш не ми се намали болката.Како што растам и таа си расте.Те нема во најбитните моменти за мене и тоа страшно боли.Само една личност обвинувам за тоа и не верувам дека ќе му простам некогаш.Откако си замина па до сега брзо наоѓав начин да го оправдам,ама доста е.Готово,доволно се трудев да простам.Иронија,нели?Јас се трудев,а тој и тоа како сите шанси си ги прокоцка.Си ги прокоцка сите шанси да биде со својата внука во нејзините најубави моменти.Ако ме гледаш однекаде,направи да ја снема оваа болка,те молам. :(

6. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

Ау невреме луѓе. Страв ми е како ќе заспијам. Ај ај ќе му појдам на мајка ми во кревет да ја загрнам :D :D :D се шалам главата под перница и ќе се потрудам да заспијам. Лека ноќ девојки одам јас, и го исклучувам компјутеров да не ме удри некој гром. пупупу не дај Боже :lol: :lol:
    Утре нека ви биде убав денот и цела недела убаво да ви тера. поздрав :* :*

7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сакам да кажам...

СДК баш ми беше до муабет, ама не успеав со никој да се стрефам да чет. Штета :(
    Сакам и кај нас да заврне и да фати невреме, тогаш најубаво спијам... ама не, ќе почека тоа до утре сабајле кога треба да одам во град, знам јас... па нема да ја биде ако не ми ги расипе плановите.
    И да, решив да ја послушам нашата советничка Мартина и утре ќе се префрлам на ВИП. :) Не сакам ни да помислам колку фармерки досега ми земаа оние од Т-мобиле.
    Ве сакам феминки, со ваша дружба полесно ми помина овој пеколен ден. :*

8. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.468
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе го исфрлам компјутеров низ прозор :@ како кочи...уф. И кога ќе му одам на комшијана ќе му кажам убаво, што застанал на нет, за мене да ми кочи! :wasntme:
    СДК дека почна да грми :worried: не сакам неубаво време, сакам сонце и сакам топло да е :sun:
    СДК Лоли ај на чет, јас бев ама ми кочеше.

9. Tiffanyy

Tiffanyy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

Denes bev na kafe so edni drugarki, i svativ kolku skopjevo e otideno vo kurac, muabetot ni bese za koja so koj idela, so koj se e*ela, koja kakva kola kupila, sto mnogu cesto mi se slucuva so koj i da se vidam. Se prasuvam sto e problemot so lugevo??!!!

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Дека, ако продолжам вака, ќе си умрам млада, рано, и ќе треба после да ме има по весници.

Аман.

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.696
    Допаѓања:
    24.089
    Сакам да кажам...

СДК доброутро на сите,среќен почеток на неделата.
    Мене ептен рано ме разбудија,можев да си поспијам уште саат време :yawn: :(
    Ама тоа е..Ќе се спремам и почнувам со факултет..Овој ден го чекав цело лето :lol:

12. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Бизнис и задоволство во едно?????? мммммм звучи многу убаво! Се надевам дека ќе го добиеш одговорот што сакаш да го слушнест и ете ти ја пуштам цела среќа што од сабајле ја имам! :*[/quote

добро утро феминки сакам да казам дека ми го одобрија патуванјето и за помалку од еден месец заминуваам на една недела на несекојдневна дестинација!!! фала на сите што ми пуштавте среќа :) и сакам да казам дека вереникот баш и не е најреќен што ќе одам бидејќи една од најдобрите другарки живее таму и мисли дека ќе лудуваме многу но сепак јас одам за работа а и редно е да се позабавувам не само работа работа, а и таму се оди еднаш во живот (освен ако не си премногу богат) треба да искористам нели? поздрав и најубав ден

13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

OzzyAngel primi i od mene socustvo,mozam samo da pretpostavam kolku e tesko da izgubis roditel, sum izgubila mn licnosti, rodnini duri i drugari nal 18 god no nisto ne se sporeduva so krvta. sigurna sum deka ja imas celata nasa podrska od site nas na femina i deka barem malku podobro ke se custvuvas koga ke gi procitas nasite poraki, jas bi ti preporacala samo da bidis silna i da go izdrzis ovoj najtezok period, znam ne e lesno no nemame druga opcija vo zivotot koga pagame morame da se soberime i da prodolzime da odime. sekavaj se na nego so najubavi misli i vo najubavo svetlo i neka ti bide motivacija vo zivotot da postignes se sto sakas za negova ljubov. cuvaj si go vo srceto i nosi go so sebe toa smetam deka e najdobar nacin da ostanes so nego. seuste si vo fazata na odrekuvanje no pota sledi prifakanje i pomiruvanje , se nadevam deka imas do sebe nekoj koj ke ti pomogne niz seto ova. ako nekogas sakas da razgovaras poveli slobodno barem tolku mozeme da storime. pozdrav

14. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

SDK deka vo skopje si pominuvam najubavo,izvinete za fontot,i mi nedostiga femina i site :*

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

драги девојки, заради мојот трагичен настан, се растажи форумот, посебно оваа категорија...
    многу ми е жал!
    Ве читам сите што ми изразивте сочуство, благодарна сум!
    Ве сакам сите!

На veri му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lisaa

Lisaa Нов член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Ози миличка

Цело сабајле те чекам да се уклучиш и само зјапав доле кои се онлајн..Кажи ми дали барем малкуууу, само малку ти е подобро?

18. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    Сакам да кажам...

SDK deka cela nedela ne sum bila na forumov i se se promenilo.
    ozzi primi moe socuvstvo za tvojata zaguba,zal mi e....sekoj zbor e poveke od izlisen sega vo ovoj moment za tebe,ne te znam mnogu no sepak primi moe socuvstvo.toa sakav da kazam :( :( :wasntme: :*

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Оззи прими мое сочуство , биди силна знам дека можеш ти !!!!
    :hug: :hug: :hug:

20. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

Оззи иако не те познавам, сакам да ти изразам најискрено и најдлабоко сочуство. Повеќе пати денес ми се насолзија очите кога ги прочитав твоите постови, бидејќи точно знам за жал низ што поминуваш :( не е лесно, ама ич! и ме потсети мене како ми беше пред две години :(
    Животот е суров и што и да ти кажеме сега, нема да ти ја ублажи болката, ама биди силна! И кога ќе ти биде најтешко, погледни горе, сугурна сум дека од негде те гледа и те чува.
    Искрена :* ти праќам!

СДК жал ми е што се случуваат тажни работи во светот. Жал ми е што некои луѓе се толку многу расипани што заборавиле кои се вистинските вредности во животот. Жал ми е што некој мора да пати, а некој не знае да ужива во тоа што го има, и да го цени она што го има, иако го има во изобилство. Жал ми е што некои луѓе цел живот повредуваат и повторно се наградени за тоа. Жал ми е што луѓето кои цел живот се чесни и добри, на крај се казнети за тоа...

На julie77 и Lisaa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.