Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. girl12

girl12 Истакнат член

Сакам да кажам...

Оззи душичке со тебе сме .. :hug: :hug:

Сдк .. само малку Игнор и трчаш по мене .. ! :D :D ..Е од сеа па понатаму нема да биде така ]:)

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Сакам да кажам...

Оззи и јас не те познавам но сакам да ти изразам сочуство.. Можам да замислам како се чувствуваш, тоа е голема загуба ;( ти преостанува само да останеш силна

Сдк дека сакам да се врати времето, (бар да можеше) да си поправам една грешка :(

3. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК баш ми фали фемина - трачеви... сакав да објавам таму нешто :wasntme: .
    Среќа не врнеше од сабајле, па си ги завршив сите обврски. Вечер одам за Скопје, ама со надеж дека уште не го направиле распоредот :lol: . Па сакам да си поуживам уште малку бе!!! Туку ај да не дробам многу туку да станам да се спакувам. ]:)

4. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ќе го фрлам некој ден лаптопов од прозор. Кочи, не отвара страници и после оп сите наеднаш се отвараат. Оставив мислење и ми го постираше 3 пати :devil:
    СДК 2 денес почнувам со курс по странски јазик, трет што ќе го учам :) и се радувам ко прваче. Си купив тетратка, убаво пенкалце ми поклони дечко ми и така спремна чекам да дојде вечер, па да видиме како ќе биде.

5. Lisaa

Lisaa Нов член

Сакам да кажам...

Аватаров изгледа ми е глуп ко труба :lol: Сите ми дадоа ниски оценки за него :( Ќе го сменам изгледа кај и да е :$

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДк дека ми недостига дечко ми и сум напалена и гледам згодни машки :D :D леле да беше овој лепотано тукааа :P :rofl: :rofl:

padme1517 likes this.
  7. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

СДк дека денес сум иста како времево...
    Ме расположува само фактот што уште малку ми е роденден и годишнина со дечко ми. Мора нешто интересно да смислам, да направам, да купам...ама поим немам што. Пресушена сум со идеи :|
    Во меѓувреме се шетам со лузна на лицето, имам чувство како сите да гледаат во мене. Сакам во земја да пропаднам...
    Од утре ми почнува работната недела, а судејќи според почетокот денес, нема да биоде нешто посебно. |(

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

Дечко ми на пауза не стаи , си смени име на мсн и си врти муабети со други . Драги мои , ова е љубов :!:

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сум подуена скроз. |( Теткава ја чекам, никако да ја дочекам, лицево ми е со лишаи, кичмата ме боли... се е тука, само неа ја нема. :D
    Уште некој ден и официјално есента ќе чукне. Многу бргу замина летово. :(
    Толку имам за учење, а ме мрзи да учам, не можам да се сконцентрирам, ми лета паметот на друго место. :$
    Деновиве ич немам инспирација за пишување, тотална блокада.

10. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

сдк во хаос сум , очите сами ми се затвараат а утре по четири предмети имаме повторување |( аман веќе ..па историја колку мразам толку ништо не мразам :@ И си го загреав столчето ми остана уште малце да доучам ама ајде пауза ќе направам , само да не заспијам на нет..
    и сдк ми требаат промени итно , некако се ми е монотоно |-)

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК грев е жени да работат... Не, реално грев е. :D
    Такви нежни, деликатни цветови не се за станување рано. Им треба сон, им треба внимание, приготвено кафе и свежо исцеден сок од портокал и морковче.

Какви феминистки, какви чуда, какви бакрачи! Не будалете се, мажите се за работа.
    Не, нема да отупите седејќи дома. Ќе си излезете напладне, на кафе и на шопинг.
    Во слободно време ќе си шеткате, ќе си читате книшки и ќе сурфате на нет, до кај што изброја Чак Норис. Два пати. ;)

Ете такво предавање ми одржаа денеска. Има логика, вака ко ќе помислиш. Уште некој да ми испорачува месечно по еден чек на секој први, и да се оптегнам ... Тоа е, секој грандиозен план си има по една фалинка во него :D

annnni, baguf4e, Smilly and 6 others like this.
  12. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

лелеее колку само леб внесов во себе :o ц ц ц... ах овој ајвар што не праве :lol:
    сега се чувствувам како бише дебело :doh: и си ја слушам шерил кол - промис дис :rock: убава песничка :!:
    вечерва ќе си останам домичка со сериите... дечко ми не е тука да ме гушка :( ама ајде за некој ден пак заеднооо :angel:

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

Леле што е со тинејџериве што на помалку од 18 години им е одмилен животот, наводно се веќе изживеани, виделе се.... се уништуваат и планираат самоубиства заради една тинејџерска невозвратена љубов? Дали тие знаат како прво што значи љубов? Ми се крева косата кога читам и кога гледам такви работи, толку многу замарања, планирање одмазди заради некој 16 годишен фраер кој прави листа на девојки кои ги имал, леле какво трескање од земја да незнае човек дали да плаче или да се смее.
    На 18 години мислат дека светот за нив завршил, дека никогаш веќе нема да се заљубат и дека никој никогаш нема да ги сака, епа со ваквото однесување и размислување така и ќе биде. Кутрите не се свесни какви големи проблеми понатаму носи животот, луѓе секојдневно се разведуваат и со деца и со се а за нив ко да застанал светот,тие се во тешки депресии заради некое машко што не е вредно за внимание.... боже среќна сум што никогаш не сум западнала во ваков филм.
    Тоа сакав да кажам, денешниве тинејџери се.... како да кажам, незнам, и незнам што влијае така на нив за да имаат такви размислувања и огорченост кон животот на секоја препрека, мора да се најде начин да им се помогне... сериозно! :^)

Trendafilka likes this.
  14. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

СДК, ме снема некое време од фемина, знам.
    Преубав викенд. Ајде нека продолжат вака викендиве.
    И, го сменив аватарот.. Моментално станав ваква деновиве :drunk: :lol:

15. Lisaa

Lisaa Нов член

Сакам да кажам...

Не можам да опишам колкав притисок трпам на работа ;( Што е со мојава шефица не знам ;( Колку се трудам, работам како коњ и пак ми укажува секој ден на најситните и ненамерни грешки(а при тоа заборава изгледа дека 2 месеци плата не сме зеле)...Ме прашала ли некогаш како преживувам? ;( Срам да и е..Ама еден е Господ, гледа све ;( И сега се уклучив на скајп и еве ја и тука ми досаѓа, да не можам и кога сум дома раат да бидам и да си одморам(по 9-10 саати рмбам)...Пренатрупана сум со милиони документи(фактури,профактури,работни налози, испратници итн..), трчам по состаноци секој ден, вршам презентации... ;( И еднаш барем да ме пофалеше, малку поттик да ми даде.. Не сум како неа богата, ама пак сум 100 пати поубава и подобродушна. Не сум сурова кучка!!! Ова е не знам по кој пат, што плачам ради неа. А, 70% од платата треба дома да ја дадам, да се платат сметки ;(

16. Hopeful

Hopeful Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се изначитав глупости во Канта, што се нема човек да прочита |( ама се изнасмеав :D
    СДК го чекам дечко ми да дојде да ме земе, ќе излегуваме и ќе одиме на манастир.
    СД ви посакам пријатна и убава вечер феминки :*

17. annii

annii Популарен член

Сакам да кажам...

Едно дете плус кај мене дома. :) Добри сме: основец, средношколец и факултетџија. Ќе не биде. :D
    И да го заборавив пак филозофот, но тој може да се претстави како еден од членовите на семејството. :)
    Преморена сум и не верувам дека ќе останам долго на форумов. Жал ми е што нема да успеам да им честитам на најмилите кои за 4 часа ќе бидат за една година повозрасни. Но иако нема да бидам меѓу првите, барем ќе бидат честитките од срце упатени. :)

18. karak

karak Популарен член

Сакам да кажам...

сдк дека никогаш неможе да ти е се средено во животот таман ќе ти тргне во љубов ке упропастиш во кариера, таман ќе се средиш во кариера ќе потонеш во љубовта. па дајте некоја средина. зар неможе а да човек не поживее малку без грижи. :@

19. angie

angie Истакнат член

20. Lina24

Lina24 Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека одлично си поминав на пиволенд, и синоќа и во саботата супер ми беше
    сдк 2 дека сум здебелена и неможам да си ги гледам перничињата одпозади :D

Thread Status:
Not open for further replies.