Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк животот е суров и тежок...

На katakomba24 и Offspring им се допаѓа ова.
  2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

тука сум...читам и се мислам дали да пишам :x
    размислувам за виртуелниов свет, за се она што го гледам по интернетов и социјалниве мрежи...
    го анализирав и форумов...искрено ми е жал, ме фаќа носталгија... :worried:
    во дилема сум....дали да го направам истото како многу ликови кои се повлекоа од овде.... :^)
    можеби е време....велат глувците бегаат пред да потоне бродот :!:

навика - тоа е заклучокот :tmi: (но од секоја навика има и одвика)

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

сдк 19 : 19 :inlove:

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

СДК дека ја сакам мамичка највише на светот!!! Ете така да се знае!!!
    :$
    :inlove: :inlove:

5. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

СДК 4 од 9 причини зошто сум сингл - така ми се сака! :) Ме нервираат само по дома и другарките понекогаш дека редно е да си фатам дечко али нејќам. Убаво ми е вака и немам потреба за дечко али оди нив тоа објасни им го. Викаат дека сум била пребирлива али ако пребирливоста подразбира нормален паметен дечко со 3 дневна брадица :) тогаш пребирлива сум.

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК па не мораше баш денес да се видам со мајка му... Се изусрамив. Не можев ни добар ден да и кажам на жената. Сега ми е жал што не и реков: „Треба малку да го научиш син ти да цени некои работи во животот. Нека разбие монотонија. ;) „.... :$

7. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Сакам да кажам...

СДК дека сум исцрпена.. не можам со ова темпо на живот :worried:

8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

СДК не знам навистина во кој свет поживеав три дена, дури и станав смешно надежна и наивна дека е можно смената на работа да трае само 6 часа. :^)
    Жими газов, со големина на бивша Нова Македонија весникот! :D
    Нема, Европа е ова, од 9-17h, ќе си скапеш. Па сите правеле така. Ма дааааа, тоа е модерно.
    И додека јас со крвотокот се пом'кнам низ метежот ќе ме фати уште 40 мин. и што аир јас ќе видам од бел ден? Ништо.
    Не кукумјавчам, сакам да работам, ама во состојба сум да прифатам работа и од 5 наутро, само за да стигнам порано дома.
    Заклучок: Треба да станам пекар! :D

9. Lisaa

Lisaa Нов член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Trendafilka

Наполно те разбирам :( Мене во правилникот за работа, којшто го потпишав е наведено следново; работно време од 8 до 16:00 :^) , а најискрено не се сеќавам кога последен пат во 16 часот сум напуштила :@ Прочитај го мојот пост, неколку страници предходно на истава тема , нема да ти се верува што трпам секој ден? :| :| :| ;(

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК немам инспирација за ништо..нит за пишување тука. АМА :!: крајно време е да почнам да мислам на себе. Да бе, ќе ми рече некој фала дека ќе се нервирам за било што, дека мислам како будала...тикви. Нема! Бев по гости, морав, тате по толку години ми се развика, сум дремела само дома, не сум одела никаде, ни со нив ни сама :$ може е и во право, едина реченица му беше „станувај, облекувај се, кажав јас“. И ме замисли, стварно толку многу пропуштав досега? Башка сармата, се друго беше ок, ама ме занервира што секој прашува „ќе се мажиш бе, ајде што чекаш“...АМАН, мора ли да ми турате сол на рани? Јас сум на пат да си останам без дечко, па камоли маж! ;(
    И, всушност, СДК ама не знам ни сама што, се мрсулавам ко петгодишник, па ајде, и тука ќе се тажам.
    Пу, од утре друга приказна, ќе стегнам заби и јас!
    Е така!
    Кате, место 21, сега 22 и безброј соништа неостварливи. А грижите не ги бројам!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

мислам дека ќе останат, ама една другарка го гледала на нет и ми кажа дека лејла ќе била трудна од огус, а стариот ќе се поболел сега што ми рече дека му било не ми текнува ... загреота кутриот :( единствен филм сериски што го гледам, а веројатно лошо ќе заврши :(

бај д веј СДК кога ќе видам колку имам за учење, ми иди да се фрлам од тераса, ама пак на фемина си седам :lol: и СДК леле колку глупави и прости луѓе има, кога ќе речеш леле од овај нема поскренат ете ти друг :^) :^) колку е глупав животот

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

И јас како Кате, без инспирација, без мотив, без цел...
    Се надевам дека на сите ќе ни биде подобро...

13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

СДК дека ептен ме изнервира мојо мајмун лелееееееее магаре покварено :@ :@
    Кога он ме изнервира на сите се дерам ц ц ц ц .
    СДК дека ептен сум си лута самата на себе оти сум за сите добра само за себе не сум си. :(

Имајте пријатна вечер дечки !! :* :* :*

14. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

Многу искрено кажано. Срцка и јас бев во ваква ситуација. Не гледав смисла во ништо и немав волја за ништо. И мене ме бркаа од дома да почнам да се враќам во нормала. Една тетка и стројник ми беше, демек се грижеше да не останам дома, ехее 23 години и штотуку раскинета врска :lol: Па ете ме сега, посреќна од кога и да е. После секој дожд доаѓа сонце. :*

15. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Сакам да кажам...

СДК Каква епизода на Кога лисјата паѓаат :( Се утепав од плачење ;( :x Многу ми беше жал за Фикрет :(

16. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

леле и јас ;( ;( ;(

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

сдк ме боли глава ееептен.
    одам да гледам некое добро филмче и да спијам |-)
    и оваа дома што ја имаме... :devil: ауууу од такт ме ваде :devil: и она била некоја сестра? рече некој сестра? :^) нешто како член во семејството :)

и така, и сдк дека не гледам повеќе ,,кога лисјата паѓаат,, .... се изнаплакав ;( ;( и мислам дека од тоа ме заболе главата...

имајте пријатна ноќ феминки :* :*

18. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Сакам да кажам...

Леле јас забегав....не можев да гледам, ќе гледам репризи, кога моите не се дома, барем на раат да си се изнаплакам ;( ........иначе мн жална серијата стана....ама сега почнуваат заплетите, ќе биде многу интересна!

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.617
    Допаѓања:
    11.269
    Сакам да кажам...

СДК цел ден бев надвор.Сега коските ми се втренчија,едвај го пишувам постов,студот ми е во коските,замрзнати ми се рацете...
    Седев и замислена во далечината размислував за она што се случува околу мене.Која сум јас?Сигурно не сум девојката од пред две години,онаа девојка која пред две години ова време седеше на скајп и на сите машки им раскажуваше случки од неготинскиот панаѓур.Гледам замислена,не знам што сакам.Иднината е пропадната и со тебе но и без тебе.Додека сум покрај тебе сеуште во мене гори надежта,велат последна умирала...Гори со блед пламен,како магнезиумова лента,ама сепак тука е...Надеж дека нешто ќе се случи,ќе бидам среќна но во комплетна смисла.А кога доаѓам дома,горам да те слушнам,да те имам покрај себе и додека те гледам да тлее нешто во мене кое ќе ми вели ќе се среди се...
    Но тебе те нема,не си до мене,нема кој да ме гушне и да ме стопли.Не те сакам покрај мене додека си ваков,а друг никој немам.Каде сум јас?

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Ти се срона бисерот тебе |( Оди прашај ги оние што црнчат и растовараат по магацини по 8 часа дневно! Седнала во канцеларија па тука тешко и било. Што е тешко, климата кога ќе ти се расипе? |( Сакаш да знаеш како е да работиш во конфекција? Оди да видиш на тие како им е.
    Се извинувам за оф топик, ама неможев да се воздржам! Аздис и чепатлуци! :puke:
    На реплики не враќам, за да не се извадам од контрола. Фалачаопријатно.

На mims-89 и angelce1 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.