Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lina24

Lina24 Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека сите викаат по мене, незнам што е проблемот, само слушам ајде оди, ајде фати, потстани малку.... уфф аман а јас не сум ни расонета а ми бамкаат над глава....

2. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Не му ја мисли ич.Оди и пробај да го натераш да оди со вас. Ако постои меѓу вас вистинска љубов ќе бидете заедно и покрај се. Ова искуство не секому може да му се пружи. Со среќа Неса :)
    П.С. Па кажи што ќе направиш со него ;)

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДиК на Неса дека и држам среќа и дека како што вели Џули77, треба да си го исполниш сонот, разговарај со дечко ти можеби сепак ќе сака да оди со тебе. Ваква шанса не се пропушта ;) А животот е таков, таман ќе си помислиш дека нешто се средило, и оп ете ти нов предизвик, да не речам проблем. Што да се прави кога чичко Марфи преземал после 8иот ден :( Стискам палци во секој случај!

4. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

СДК добро јутро!свако јутро ;) Ми се чини дека денов ќе биде прилично интересен и убав :wasntme: Дааалидалидали ^_^ Ве сакам :*

5. tanja6

tanja6 Популарен член

Сакам да кажам...

mene denot mi e dosaden :( eve sea use malce pa na rabota..odamna ne mi se desilo neso interesno nekoja zabava opustanje.samo rabota i nervozi u posledno vreme.tapaaaa :worried:

6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам ама немам кому , а на празно некако не ми се збори .... кој кажа дека психичката работа е лесна ...чиста грешка ...таа е полоша и од физичката ...Секоја планина свија тежина ,ама кој да ја носи

7. joelle

joelle Популарен член

Сакам да кажам...

nesa sega site ke ti velat da odis sanasata ne se propusta no znam deka ne e lesno. jas pred nekolku godini prvpat se zaljubiv vistinski vo zivotot, no od koga znam za sebe sakav da studiram vo stranstvo , i se zarekov deka za nieden maz nema da ostanam. i zaminav nekolku godini bev otsutna no toj me cekase. nema nisto pobolno od toa da go gledas na skype onoj sto go sakas. tri godini trpev golema bolka no toj bese tuka, se vrativ i veke godina dena ziveeme zaedno za mene toa e vistinska ljubov. ne se kaam sto zaminav znaev deka ako ne otidam vecno ke se kaam. imam samo eden sovet. bidejki tvoeto ne e studiranje tuku rabota i neznaes kolku ke trae , razgovaraj so partnerot vie ste vozrasni vrska preku zica nema da uspee ili neka doaga ili odi napravi si go merakot neka te poceka pa vidite... i jas nesakav da se vrakam vo mk no mojot ne saka da pomisli da go napusti skopje. zatoa znam kako ti e ti posakuvam mnogu sreka i kazi ni sto resi. ako mozam da ti pomognam nekako so zadovolstvo bi bilo.

p.s i jas odam za dubai naredniot mesec no na nedela vreme-biznis :)

8. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк убаво ми е кога знам дека секој одмор ќе го видам ,можеби некогаш ми пречи тоа што сме генерација ..ама често и ми годи :wasntme: иако во моментов незнам ни на што ред сме ..сепак ми е симпатија и крај :D
    И сдк мразам луѓе што шират негативна енергија |(
    како и да е сдк деновиве не се замарам со ништо , оставам животот спонтано да тече и одам напред само со позитивни мисли :)

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Дека ја читам Гол Човек од Игор Џамбазов. Просто не ми се верува дека оваа книга и сите дешавки ги доживеал тој човек! :o

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

Неса , татко ми веќе четири години работи во Афганистан и колку што знам со мајка ми се ок . Зошто да не сака дечко ти во Дубаи да оди ? Татко ми вика дека е многу убаво , а за парите дека се уште поубави тоа е точно . Не ја испуштај оваа шанса , башка ти ќе можеш да бидеш со ќерка ти , се ти е обезбедено . Ако се сакате со дечко ти , тогаш ако не дојде со вас , ќе те чека тука . :)

11. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК..Никогаш не мисли на тоа што ќе го изгубиш ако се обидеш .. Туку на она што ќе го добиеш ако успееш ;)
    ...
    Кукла за СЕКОГО ... Играчка за НИКОГО!!! :P ;)

12. barby

barby Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека лупењево пиперки за ајвар ми дојде преку глава. Сега ќе полупам малце и ќе пробам да избегам некако. Ова више не се трпи

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

Заборавив нешто . Да се пофалам дека ја научив албанската азбука , италијанската ама таа уште минатата недела . И по латински ама не ја сакам баш . И научив да зборам нешто италијански и албански :)

14. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Леле и јас сакам албански да научам :D инаку летово учев ромски :rofl: оанака од чиста досада сакав да знам некој збор и на ромски ..нема штета , ми даде професорот по француски материјал тој зборува над 10 јазици , легенда е човекот :) Инаку да, сега знам доста работи на ромски да кажам :D

Dushica-sk likes this.
  15. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

Дека си ја исфлекав омилената бела маичка со парфем :?:
    И сега како будалетинка се чудам со што да ја исчистам. Одам на работа за половина час, втора смена, а имам добиено, баш ти фала животе!
    Само да не ме мрднат денес.
    И да не заборавам на Зоки да му пишам меил, ќе ме удави.

Друго... Пиев кафе во комшилук со драгите мои цурки, и се смеевме на ужасната потреба на некои жени да ти станат другарки на 23 години... Жалосно е колку малку вистински пријателства има во градов!
    Сега се шлапам со путер за тело и се мислам што ли да јадам на работа. Пејн ин ди ес ми е тоа а ме мрзи веќе да правам сендвичи и да влечам кутии со сарма и шопска на работа, иако супер ми доаѓа.
    Ј не е близок.
    Имам недепилиран брк.
    Утре Наташка ќе дипломира.
    Светот е топол и депримиран.
    А јас... Еве, си чкрткам тука... :*

16. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Сакам да кажам...

Една желба колку и да се потиснува ,таа останува, дури станува и посилна.
    Работите не можат да се сменат, се додека човекот не го смени начинот на кој ги гледа.
    Секој може да збори но малку можат на дела.
    Жена ќе ти рече"" оди по ѓаволите,"" ти одиш таму ...таа таму те чека :)

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се вратив од факс :) Добра ми е професорката малце ме нервира оти лигаво зборе ама ќе ја средам јас :D :D . Сега сум гладнааааа аууу едвај чекам мама да дојде да се налапам и после да отидам кај другарка ми да ми направе едно ладно нес :P

Добро е сега сум подобра ја смиривме топката со дечко ми уф :devil: па толку да е комплициран и толку да е инат леле ама пак се сакамееееееееее и не можеме еден без друг :)

Моми ве поздравувам и ве гушкам сите по ред од најстара до најмлада :rofl: :hug: :hug:

18. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Сакам да кажам...

Болката не значи да се предадеш,затоа не плачи.Ме имаш мене и гушни ме,што и да е ќе помине.
    СД ви го К ова.Јас никогаш нема да ве оставам,никогаш нема да ве заборавам.Па нели јас сум вашата убава и паметна ќерка? :$ Секогаш ќе бидам тука за вас.Гледате?Се среди се т.е. почна да се средува.Едвај чекам да ве видам повторно насмеани.
    СДК тато најверојатно на пролет пак ќе оди.Жал ми е,ама ќе изджам.Исто како и минатиот пат,нема да плачам пред него.Знам дека тоа го прави за наше добро.Знам дека се бори и се мачи за нас.Го ценам тоа.Само ете така малку ме натажи тоа. :(

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Никогаш не позајмувај пари со камата. Никогаш не позајмувај пари со камата за да вратиш на друго место каде што должиш пари со камата. Никогаш не задржувај за себе дел од парите што си ги земал со камата, за да вратиш таму каде што должиш пари кои си ги позајмил со камата. Во истиот момент стануваш двојно задолжен. Што ќе рече: - Никогаш не позајмувај пари !!!

veri and 2468 like this.
  20. savana

savana Популарен член

Сакам да кажам...

СДК многу сум заљубена!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.