Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nesa

nesa Популарен член

Сакам да кажам...

фала многу, ептен ми е потребна :) . Мислам дека ќе попушти. Јас утре им одговарам позитивно, а он нека размислува до јануар.

Hopeful, mims-89 and OzzyAngel like this.
  2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк мора да престанам да се смеам ко луда, ама НЕМОЖАМ. Преинтересно е за да не се смеам. :D Па како се облекла кутрата. :o Со маицата во тренерките и балетанки ДРЕЧ.

Сдк2 го видов. И се радувам како кутре на коска. :) А он, како мало детенце, се љуља. :D Ама стана, кога дојдов. :D Срцка бе, го сакам. :$ :inlove:

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

Мило ми е за Неса што се одлучи да ја прифати работата :) Со среќа и тебе и на ќерка ти . :) :*

4. macysh

macysh Популарен член

Сакам да кажам...

СДК конечно на фемина :tmi: Од толку учење не можев глава да кренам,ама еве ме конечно.
    СДК многу ми недостигавте срцки и едвај чекам да изначитам што сте пишувале,се уклучував само малку колку да читнам отприлика што се случува со вас :)
    СДК ги жалам луѓето кои живеат со помислата дека се се врти околу нив :envy: свестете се брее 8) :^)

5. Angelche

Angelche Популарен член

Сакам да кажам...

Bonjour les filles.
    Comment еtes-vous? :f:

Сакам да кажам, верувам во карма.
    Си поминав преубаво синоќа и би сакала повторно да го доживеам тој ден, било је лепо док је трајало, сега со книгите во рака.
    Недостиг на време, на сон.
    Моментално сакам да сум во хотелска соба, и да е никаква, не ме интересира. Сакам да сум пред огледало, да се шминкам, да претурам по облеката, да се спремам. Во еден град на нашиот северен сосед, Србија, Белград. Часовникот да отчукне 8 часот, возбуда, емоции, неверување. Со мојата драга, рокерка, другарка, да се упатиме кон едно посебно место. Девет часот, насекаде луѓе, непознати личности. Затемнување, звук од гитара, се појавуваат членовите на ГНР на сцена. :rock:
    Е таму сакам да сум, иако постов го утнав. За ‘‘Каде би сакале да бидете во моментов‘‘ е, ама ајде, тоа имам да кажам. Ќе бев и таму, ако ми текнеше порано, а не 3 дена пред концертот, кога сите карти се распродадоа. Ах, Ангелче, Ангелче...ќе се каеш за ова. Вечно ќе се каеш. :fubar:
    Сега, џабе ми е се‘, за џабе си ги трошам зборовите.
    Ќе си останам дома, да го гледам преносот во живо на ем ти ви, и ќе си плачам скришум, со Теа и Анн. Ах..Надежта преостанува, да се надевам дека повторно ќе направат концерт во околината на Македонија, ако воопшто има нареден пат... :wasntme:

Ептен долг пост...
    Друго што сакав да кажам е дека баш кога имам инспирација за пишување, и мнооогу нешта на памет, немам време. Oh hell...
    Трето..се надевам дека на Ози и е подобро. И сакам да и кажам дека сме со неа. Ја гушкам силно, пресилно. :hug:
    Поздрав до сите вас.

Smilly likes this.
  6. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК..Ангелче и јас како тебе сакав да одам ама пред 2 дена дознавам за концертот |( Ми кажува другарака ми и јас вака :o
    СДК дека морам да одам некаде мора :!: Ако останам овде уште некој ден ќе полудам :x
    Аххх грлс не знам што ми се случува :^) Се ми е чудно...ново...непознато...
    Изгубена далеку од реалниот свет пробувам да си ја средам главата ама :shake: Разни мисли ми кружат...
    Се чуствувам прекрасно но сепак неспокојно :$ Како да се пронаоѓам самата себеси но сепак сум далеку од тоа....Незнам што сакам :x..Неодлучна сум..
    Ама едно е сигурно ... Музиката ме маѓепса :!:

П.С http://www.youtube.com/watch?v=M8uPvX2te0I

Се влубив во песната :inlove:

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

Ca-va bien, merci. :*

Сдк ме боли стомак за јадење ама ме мрзи да станам од компјутеров. :doh:
    Сдк2 чекам да се сети дека постојам. ]:)

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК: Тешко е да го изградиш сопствениот живот, а многу лесно е да го уништиш.
    Стварно многу сме интересни ние луѓето,малце понекогаш комплицирани,сакаме да се мешаме во животот на другите, а не сакаме други да ни се мешаат во нашиот живот,забораваме на две нешта: како правиш така ќе ти прават и се што сакаш другите луѓе да ти прават,прави им и ти на нив.
    Во човекот опстојуваат две нешта,за кои сме мајстори за тоа: љубов и уништување.
    Некогаш е подобро да не поставуваме филозофски прашања за животот,подобро е самите да го најдеме одговорот на истите.Тоа сакав да кажам :)

karak, angie, Hopeful and 1 other person like this.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека многу ми е жал за тоа што и‘ се случува на Ози и можеби малце доцна се приклучувам и моиве зборови нема да и‘ дадат никаква утеха, но сепак мора да знае дека не е сама и дека таа е силна со луѓето околу неа.

СДК дека ако најдете нешто понеорганизирано од Филолошки, ве частам кафе!

OzzyAngel likes this.
  10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Сакам да кажам...

^^ Мојaта соба Xипица. :D

Сдк зарем може да се биде толку сурово и себично суштество како неа ?

Едит: Сдк2 прв пат го гледам ова. :o Вкупно мислења 197372 • Вкупно теми 2552 • Вкупно членови 15046

Hipica likes this.
  11. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

Дека има мноооооооооооооооогу љубов во воздухот денес!

Не знам од каде е, ама тука е. Влегува низ сите ќошиња.
    Си правам рататули, и оваа песна ми е на рипит:

http://www.youtube.com/watch?v=w8SwsKjdOyc

Ах, нешто ми се случува... :wasntme:

12. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

^^
    некој е заљубен?! :wasntme: се сложувам со тебе за денов. Многу е љубовен :)

СДК дека ќе ме мавне шлог ако продолжам да одам на факс и да слушам какви глупости зборат моите „колеги“. Претерано е!! Ме нервираат тие како од планина симнати, па никаква почит да се немало спрема професор, па камоли спрема колегите. Е од таквите ми се гади!!! :swear:

СДК2- направив маф на теглата ајвар, за рекордни 5 дена! :$

13. Rozich

Rozich Популарен член

Сакам да кажам...

Не го видоввв...АААА ;(
    Проклети наставници,проклето све. :@

Утре морам да го видам па ако треба ќе му отидам дома.
    Самоо не знам што да облечаммм,немамм облекааа. :?: :doh:

УБИЧУ СЕ.

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

СДК Мацуш и Розич имаат ист аватар :lol: Се збунив кога читав . :D :*

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да кажам...

Си ја сакам баба најмногу на свет!!! :*
    Можеби другите ќе речат дека е обична жена, но за мене таа е хероина :!:
    Што се има преживеано и сеуште се држи и е онаа камен жена 8)
    Ги обожавам нејзините јадења, еден обичен бел ориз во тавче знае да го направи (прсти да си излижеш), а навидум рецептата е најобична :D Знам и да се насмеам на нејзините совети понекогаш, ама има и големи вистини кои ми ги има кажано :$ ех таа нејзина реченица бабе, ако сум стара јас знам, слушам, гледам, немој да мислиш ништо од денешниов модерен живот не разбирам ;)
    Срцка таа во состојба е цел ден да трча по мене со јадење да вика, за да ме здебели....за нејзините мерки јас сум слаба како сламка :lol:

Жена која заслужува почит и восхит - тоа е таа МОЈАТА БАБА :)

angie, skyAngel, baguf4e and 2 others like this.
  16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

СДК некој од страна да ме гледа ќе си помисли колку неодговорна личност.Просто како да уживам во хаосов околу мене,седната на компјутер,џемпери,блузи,се е е околу мене како некој лавиринт од ѓубришта и облека.Чекам повикче,се договарам и излегувам да го шетам панаѓурот,за нередот има време.Соновите ги запоставив,немам време,само по 10тина минути седам на компјутер,ама ветувам дека се ќе биде протолкувано во скоро време.
    Е сега...Излегувам,шетам,гледам...Се чудам на луѓево од од градов.Чекаат од панаѓур на панаѓур да си купат гаќи и чорапи.Сите како некои луди се рашетале,грабаат,пробуваат,врескаат,пцујат,смрдат :wasntme: На што личи?Никаква култура,како само тие да се на овој свет се туркаат како ѕверови,навредуваат...Проста цивилизација,никако однесување,мали дечиња плукаат.Срамота...
    Ме нервираат тие што не знаат да се забавуваат и цела вечер ја поминуваат во оговарање кој што облекол,дали му одговара или не,дали игра многу или малку.Ех,боже,каква журка паднало синоќа.Мх мх...И денес јадев сарма! Конечно :lol:

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека ептен се расчитав :o од досада и зема да учам лекции кои не ни се предавани , е така е сега кога имам вишок време ама понатака ќе викам I seriously need more than 24 hours in a day ! :worried: .

Сега си лежам и си буричкам по фемина и си јадам гројзе ммм :P
    Ајде уште малце ќе ми почнат филмовите па ќе ме снема.

:* :* :* :*

18. Speechless

Speechless Популарен член

Сакам да кажам...

... Каков ден. :) Ќе пробам да го раскажам на најмал можен начин. Спиење, школо,лубов, дома :D
    Си ветив на себеси дека нема веќе да се одбегнувам или пак негирам нешто од останатите, ќе почнам да се 'пикам во друштво'.И така е најубаво. Мислам денес.
    Навидум, новите девојчиња во класот ( мислам на измежаниов клас ) се фини ,знаат муабет да направат, од 2 дена ние си сменивме и мсн и мобилен и дури се договоривме заедно да искочиме. Интересно.
    Мирисам нови авантури, нови другарства, само останата стара љубов :lol:
    Ах, и после неполни 5 месеци јас сеуште највеќе го сакам..
    П.С. денес беше најубав.. мора да се пофалам. Таков беше во широк дуксер, со фармерчиња,и најк патики. Ах... Што само би му правела. ]:) :lol:
    Идеален е за мене, не се каам што му ја давам цела љубов на него.
    Убавец. :*

19. Rozich

Rozich Популарен член

Сакам да кажам...

^^

Душица вистинаа ??

Лелее ќе го сменам коа ќе имам време,сеа ,,учам,, :^)

20. angelce1

angelce1 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека по 3-ти пат ми го одложија испитот :) И си викам уфф добро е,ќе имам повеќе време за учење :) ама никако да седнам да учам :$ ццц не бива човек од менеее :x ама сега мора до понеделник да се стегнам МОРАМ :!:

Thread Status:
Not open for further replies.