Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Сакам да кажам...

и конечно дојде мојот омилен ден :) денес ќе си одмарам и излежавам цел ден, утре шетање... ех за овие убави два дена ги трпам останатите 5

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

Се чувствувам толку мрзеливо ,без трошка сила во мене.. Ми се мешаат некои чудни чувства љубов и разочарување во едно, срека и тага во друго заемно друштво. Во исчекување сум, а тоа ме мачи, незнам ни колку време треба да го чекам тој проклет одговор што секако ке ми го промени животот, барем да знам дали и ке го добијам... Чувствувам дека се помалку имам сила за понатака а треба толку многу да постигнам.. Ама како да одам сама низ трње? :( Барем патот до целта да го знаев...

3. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.691
    Допаѓања:
    24.065
    Сакам да кажам...

СДК добарден на сите феминки :)
    Денес имам некои обврски по дома..ама брзо ќе ги завршам.
    Би сакала дечко ми да ми дојде на гости после..ама тој не сака..се инати :@
    А одамна нема дојдено..Но вчера се скаравме,за малку и ќе раскиневме и сега не сака да дојде.Не знам како да го убедам дека не е се така како што тој вели..уфф се нервирам.. :worried:

4. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК петок е конечно. Утре мислам дека ќе го преспијам цел ден. :)
    После ќе треба да ја испратам гостинката која е братучедка на братучед ми, но спепак овие неколку дена се поврзавме и ќе ми фали многуу. Сега се врати и ќе ми фалат тие смеи и разговори.
    Јас ќе ве напуштам неколку дена. Ќе бидам вредна и ајвар ќе правам. 8)

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК спијам, јадам, спијам, станувам намуртена, седам на пеце :lol: , пак спијам, па пак станувам, сега троа насмевната, само малку, не излегувам, слушам, ама од едно влегува, од друго излегува, одам во кревет, пак спијам...ауууу, сум поминала пола живот во спиење. Од денеска друга песна. Стоп за спиењето! Сега се разбудив со слатка порака, ама неее, не бери гајле :devil: , нема да се излажам така лесно, ехееее, многу ти треба да ме оправиш, не ти верувам, ни тебе, ни било кој, сите лажат, зошто да не, кога можат. Сега конечно одам да поработам малку. Ќе се вратам и пак ќе...а, не нема да спијам, ќе урлам!

СДК олку комплициран пост немало во историјата на Фемина :lol:

6. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

Сдк ах кога ке ми помине грлово вишее .. ;( ..
    Сдк дека ми фали неговата прегратка :worried: и неговите бакнежи :$

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК бев на излет во моето село и супер си поминав :)

8. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.451
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно ја најдов химната со која не пречекаа на факултет. Па би сакала да ја споделам со вас. Оваа е за сите студенти и била меѓународно призната химна за студентите. Убава е. Па сега нека ни е со среќа на сите. Јас од понеделник почнувам. Се радувам како прваче. хехех
    http://www.youtube.com/watch?v=aLUKfU2AOBY

9. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Сакам да кажам...

СДК конечно петок... :) малку relax. :)

...I'will keep on singin my song... :)
    :hai:

10. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

сдк дека сум малце уморна ненаспана :(

11. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Сакам да кажам...

СДК само што се прибрав дома и сега имам малку повеќе слободно време. :)
    СДК2 денес имав многу стресен разговор :|
    СДК3 ме ежи хороскопов на Фемина се ми погодува. :clap:

12. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

.. и јас истото сакав да кажам.
    Сега го прочитав,сабајле не го ни приметив, и увидов дека точен е!
    :clap: :clap: :clap: :clap:
    Се до . е точно! :clap:

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

На бугарската ТВ ја давале серијава и биле малку понапред од а1, па една жена што ја гледа ми кажа дека овој Џем ќе и прости на Неџла и она пак ќе била со него после. И дека Ферхунде и Шефкет нема да останат заедно. Друго не знам што ќе биде :) Ама мислам дека не е фер Џем да и прости на Неџла |(

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

СДК лошо ми е . Ми фалат старите денови .. Тој ми посветуваше песни , ми приредуваше изненадувања , ми зборуваше работи кои ветуваа многу , ме гушкаше силно .. Знаеше да ми ги брише солзите , да пуштам наредна не даваше .. веќе ништо не е така .

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Вчера се шишав, сакав така малку повеќе да се скратам но кога се видов ми беше страв, кога ми се навитка ми дојде скоро до рамена, ахх голема промена, неможев да се гледам таква и си ја испеглав косата, е баш сум како нова личност, ехеее колку вратови искршив денес и колку погледи ме испратија :lol: дури и се разочарав, дали е од промената или навистина сум поубава вака( затоа што тоа всушност не е мојот вистински изглед)? :^)
    Ете тие погледи ми го разубавија денот, неколку недолични коментари ама нема врска :P и ми дадоа повеќе самодоверба, ете промената била добра :P штом му се допаднав и на дечкото кој што само маани знае да наоѓа :devil: значи е стварно добро, сега сум среќна со новата фризура :P
    Браво за постот на Гоу, навистина опиша се она што го приметуваат сите освен оние незадоволните од себе и својот живот , јас би им дала еден совет на таквите
    -Да почнат да го живеат тој живот што го опишуваат тука, ако го немаат многу е лесно да си го направиш животот како што посакуваш, само треба време, напор и силна желба, сакај се таков каков што си, сакај го и цени го сето она што го имаш, кога на работите ќе гледаш така дури тогаш ќе си навистина среќен, она што го немаш и што ти недостасува созади го, прифати се самиот себе и својот живот онаков каков што е и својата околина, некој нема ни дел од она што ти го имаш, некои би дале се да се на твое место, за некои твојот живот е само сон. Затоа разбудете се од вашот измислен живот и почнете да си го содавате вистинскиот живот онаков каков што сакате да биде! :*

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.579
    Допаѓања:
    11.151
    Сакам да кажам...

СДК дека не е розев светот.Тој што мислиш дека најмногу те сака,тој ќе те изневери како личност,тој што најмалку го сакаш покрај себе тој ќе ти помогне.Само снаодливите луѓе успеваат во животот,а прашањето е како? Лажат,земаат,грабаат,во нивната апстрактна замисла за животот целта ги оправдува средствата,се пикаат,се запознаваат,наоѓаат врски...Полагаат испити кои си ги плаќаат со пари за една пуста шестка,без диплома наоѓаат работа.Обвинувања кон државата еден куп,исто и спрема тие што нашле работа поради тоа што се зачлениле во политичка партија.Прочитав негде дека само газолижачите и зачленетите во партии добивале работни места.Само газолижачите и пикачите можат да добијат работа и тоа преку врски...Таквите успеваат во животот!
    Живот во Македонија...или ќе си ваков или ќе си таков.
    На крај,се поставува прашањето што е вредноста на животот? Многумина од вас ќе речат дека тоа биле љубовта,почитта,вака на пишуванка и на збор никој не ги ни спомнува парите,а јас ќе се обложам дека без нив нема живот.Кога сиромаштијата влегува низ врата,љубовта излегува низ прозорец.Парите се многу битни и вредни за животот,ако никој од нас тоа не го признава затоа што ќе си добие етикета парољубец од некој двојно повеќе парољубец од него.
    Тоа е тоа,живот :^)

На julie77 и mims-89 им се допаѓа ова.
  17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

? :?:

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СД и К на теткава да доаѓа зошто не можам веќе ни самата да се поднесам. :envy:

19. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК дека претерав :x :x Понекогаш не си ги знам границите..која сум јас да му се меткам на другите и да им кажувам што да прават..Никоја!Никаков фактор!
    Ах Вики Вики...Како што не сакаш да ти се мешаат..така и ти седи си на страна...
    Ахх многу ми мрда газето |(

20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк се радувам што конечно петок дојде , добро ќе ми дојде викендов да одморам малце.
    И сдк за десет минути одам на тренинг , а потоа ќе си пуштам добро филмче .Не ми се излегува вечерва ..се чувам за утре :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.