Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Сакам да кажам...

сдк дека си го сакам братми највекеееееееееееееееееееееееееее :inlove: :inlove: :inlove: :inlove

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    Сакам да кажам...

сдк дека животот е создаден да има порази и победи, солзи и насмевки, добро и лошо. како што знаеме да се израдуваме на доброто, победата и насмевката, така со силно и чисто срце треба да го прифатиме поразот, лошото и солзите.

На Gordana10 и angie им се допаѓа ова.
  3. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Сакам да кажам...

Сдк утре сум на свадба кај мојата најдобра другарка.Ухууу ќе има играње опа,иха....мислам дека супер ќе си поминам.

4. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк навистина е глупав фејсбукот, не знам зошто го отворив! Али ај, нека стои сега...

5. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

СДК сите мои врснички се испомажија - изгледа во мода е :?: Ако, со среќа нека им е. Додека тие ќе гледаат деца, јас ќе гледам серии :D

6. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

Сдк .. не ова не е можно .. зарем само на мене мора да ми се случува ова ?? :?:

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека сум талент!!во рок од 2недели ја 3 телофона губам :^) :clap: ИДИОТ!!! :@
    СДК дека неможеше боље група на факс да ми се падне... сите одлепени откачени -ми се свиѓа 8) Само што лепотанче и не се најде баш баш :worried: али ајде си имам јас едно,доста ми е :D
    СДК незнам што им е на луѓево све препотентни станале..секој све знае,секој е надобар,секој е најубав,ти ништо не знаеш али затоа они се тука да ти објаснат :!: Па уште те гледаат од високо како демек ти под мене си , врска си немаш од животот :^) Работава Немој да ме гледаш са висине :rofl:
    Тууу бее да ти се згади и искачање и муабет правење и све :tmi:

8. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Сакам да кажам...

Сдк сега поретко ќе можам да ве читам.Започнувам од понеделник со факултет :D
    ве гушкам сите :hug: :hug: :hug:

9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

На Штулов си? :^) :)

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Одамна немам ништо кажано на темава...Најверојатно немам и што посебно да кажам... Ништо не се случува... Или, се случува ама јас не сум свесна за тоа.
    Како и да е, досадно ми е, животов ми е досаден и монотон.
    На 3 места прашувам за работа и од никаде не се јавуваат. :|
    И како после да имаш надеж за било што? Не барам многу, ама ни тоа малку што го сакам, неможам да го имам. Зошто сум се родила овде? Во оваа мизерија? :?:

11. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СДК дека форумов си доби бледа копија :^) не го разгледав добро, ама се гледа дека копираат од тука, па дури и тука во ЛП праќаат линкови за да се зачленуваме |( , многу мизерно ми е тоа, ама кој знае може ќе испадне нешто и од него...едит грешка мешавина е меѓу овој и Silence |(

СДК2 дека денес ми е ужасен ден, некои личности навистина не разбираат ништо :x

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Е да си го имам најубавиот дечко ајјј и најзгодниот плус тоа :) ах леле колку сум само заљубена :inlove:

Не излегов оваа вечер мрзеше ме да се спремам ај здравје утре ќе биде ќе се изнаиграм ако даде мама пари :worried: :lol: :lol:

Лелеееее додека го пишува овоа помина „нашта штипска подвижна дискотека“,од колата ечеше песната Биче нам добро свремена на време ал само немој да се заљубиш у мене... цццц многу е забеган човеко , напуне ја колата со бензин и само врте низ градо оф леле ни на него нему е лесно. :?:

Ајде лека ноќ дечки , нека ве чуват ангелчињата додека спиете :D

13. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Сакам да кажам...

СДК дека долго време не сум седнала убаво на фемина да ве читкам кој знае што се имате пишувано.....
    Ми недостигаат овде некој мои драги форумџики кои гледам и нив ги нема а некои нови стануваат се поактивни..... :?: како и да јас си се досадувам по дома...и едвај чекам пак да дојде понеделник да одам за прилеп......исто чекам и да дојде време да го видам дечко ми.....колку работи девојки само му изнакупив за да го изненадам...милиот тој..... :inlove:
    хм.............исто чекам благето да ми го протолкува сонот веќе подолго време.....ама ја нема и така....позз девојки се читкаме..... :*

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Да не мислиш на Пане Панев подвижна дискотека :D :D :?:

инаку сдк отрпнав веќе на исфрустрирани личности :puke:
    и сдк ми требаат итни промени ..некако се ми е монотоно :|

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Дааааааааа на него мисламмммммм :rofl: :rofl: ти од Шт си ?? :o

16. Lisaa

Lisaa Нов член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Love is in the air :inlove: :inlove: :inlove:

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Не сум од Штип , ама многу често одам таму и го познавам пола Штип :D типот е легенда :rofl:

18. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Сакам да кажам...

:( Zalno.Nikoj ne zasluzuva taka da go maltretiraat.SE nadevam ke se smeni nesto ke se osvesti moze toj ama kasno,i ke se kae premnogu.Znam zasto vujko mi taka pravese i sega koga porasnaa decata tie taka mu pravat ,zasluzeno mu e(maski se decata).A mojot tatko pocina neznaes kako mi fali,i jas nekogas koga sme se karale sum pomisluvala i velela da go nema no koga se sluci toa neznaes kolku e tesko ;( poz.

19. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

сдк дека што туку ја пробав кремата за комбинирана кожа (сува на образите масна на т-зоната) од авон солушн зелената линија и одлична е, го имами гелот и тоникот нешто совршено во комбинација од сеа само оваа комбинација
    сдк2 дека многу ми се спие, утре ќе треба да иадам на ручек со фамилијата моја поширока и тоа не елесно да седиш на маса и да јадеш и пиеш :)

20. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СДК саут парк на а2 и СДК дека на некој му се потрошија ефтините трикови и веќе нема со што да се вади ]:) ]:)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.